Prima pagină » National » Studentul de 22 de ani din Constanța care și-a incendiat profesorul a fost reținut pentru tentativă de omor
Studentul de 22 de ani din Constanța care și-a incendiat profesorul a fost reținut pentru tentativă de omor

Studentul de 22 de ani din Constanța care și-a incendiat profesorul a fost reținut pentru tentativă de omor

27 iun. 2024, 23:20, 1 ,
în National

Studentul din Constanța care și-a incendiat profesorul care i-a dat o notă mică la matematică a fost reținut pentru tentativă de omor.

„Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța efectuează cercetări într-o cauză penală, aflată în urmărire penală proprie, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,tentativă de omor”.

De asemenea, în prezenta cauză, acte de urmărire penală au fost efectuate, prin delegare, și de polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Constanța.

Studentul din Constanța care și-a incendiat profesorul a fost reținut

Bărbatul de 21 de ani a fost condus pentru audieri și pentru continuarea cercetărilor, iar în cursul acestei zile, în baza probatoriului administrat, a fost reținut de procurorul de caz pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Mâine, 28 iunie a.c., va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul dosarului penal întocmit”, precizează IPJ Constanța.

Studentul, în vârstă de 22 de ani, ar fi aruncat spirt

Studentul, în vârstă de 22 de ani, ar fi aruncat spirt peste profesor, care are 70 de ani, iar apoi i-a dat foc.

Reprezentanţii Inspectoratului Județean de Poliţie Constanţa au anunţat că, joi, în jurul orei 12.30, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi că în incinta unei universităţi din municipiul Constanţa ar fi avut loc un incident între un cadru didactic şi un student.

„Din primele cercetări efectuate rezultă că un student nemulţumit de nota obţinută la examen i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă. Acesta ar fi suferit vătămări corporale minore la nivelul piciorului”, transmite Poliția Constanța, precizând că cercetările în acest caz continuă.

Ziua de Constanța scrie că incidentul a avut loc la Universitatea Ovidius, după ce prefesorul ar fi ieșit din sala de curs și ținea ușa pe dinafară, pentru ca studentul să nu iasă. Publicația locală mai scrie că victima este profesor la Facultatea de Matematică.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *