Prima pagină » Local » Studentul canadian Sami El Bourkadi, suspectul dublului asasinat din Iaşi, adus la audieri – EXCLUSIV FOTO, VIDEO

Studentul canadian Sami El Bourkadi, suspectul dublului asasinat din Iaşi, adus la audieri – EXCLUSIV FOTO, VIDEO

07 feb. 2022, 11:57,
în Local

Studentul canadian Sami El Bourkadi, suspectul dublului asasinat din Moara de Vânt, a fost adus astăzi, 7 februarie 2022, la audieri. Acesta a ajuns la sediul Parchetului Iaşi. În altă ordine de idei, surse judiciare afirmă că, în dosar, au apărut unii martori-surpriză, care ar putea da ancheta peste cap.

Astfel, aceleași surse susțin că există anumiți indivizi noi care afirmă că știu dedesubturile dublei crime din vila de pe Moara de Vânt. Mai mult decât atât, acestea sugerează că, în acest caz, ar fi fost implicate și alte persoane. Acum, rămâne de văzut dacă aceste afirmații vor fi sau nu confirmate și susținute cu probe clare.

Studentul bănuit de dubla crimă din Iași, audiat în premieră!

Reamintim că, în urmă cu câteva săptămâni, studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Însă, atunci, acesta nu a fost audiat, ci și-a studiat dosarul alături de avocata sa, Raluca Andrei. De altfel, Ahmed Sami El Bourkadi nu a dat vreo declarație oficială în fața procurorilor ieșeni până în acest moment.

În fața polițiștilor și a judecătorilor, studentul și-a susținut nevinovăția. El recunoaște că a fost în vila din Moara de Vânt în care stăteau victimele, studentul marocan Youssef Jniyah și iubita lui, Ioana Vanesa Burlacu. Însă Ahmed Sami El Bourkadi susține cu tărie că nu el este cel care i-a ucis pe cei doi iubiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *