Prima pagină » Local » Studentul bănuit de crima din Moara de Vânt, din nou în faţa judecătorilor! Anchetatorii cer prelungirea arestării lui Ahmed Sami El Bourkadi

Studentul bănuit de crima din Moara de Vânt, din nou în faţa judecătorilor! Anchetatorii cer prelungirea arestării lui Ahmed Sami El Bourkadi

10 feb. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Studentul canadian Ahmed Sami El Bourkadi, suspectul dublei crime din Moara de Vânt, va ajunge din nou în faţa judecătorilor. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi vor depune o cerere de prelungire a arestării preventive în cazul lui Ahmed Sami El Bourkadi

Suspectul dublei crime din Moara de Vânt, studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi, va ajunge iarăşi în faţa magistraţilor. Procurorii din cadrul Parchtului de pe lângă Tribunalul Iaşi vor depune o solicitare de prelungire a arestării.

„Din ce am înţeles eu, se va depune o solicitare de prelungire a arestării preventive, în cazul clientului meu, Ahmed Sami El Bourkadi. Vom vedea dacă va fi depusă mâine (astăzi – n.r.) sau în zilele următoare”, a declarat ieri avocata Raluca Andrei.

Studentul bănuit de crima din Moara de Vânt, din nou în faţa judecătorilor!

Astfel, studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi va ajunge din nou în faţa judecătorilor ieşeni. Amintim că, în urmă cu câteva zile, El Bourkadi a fost audiat de anchetatorii ieşeni pentru prima oară. Potrivit avocatei ieșene Raluca Andrei, clientul ei a negat din nou că ar fi comis crimele. El a recunoscut că a mers în vilă înaintea producerii tragediei, dar spune că nu a avut nicio treabă cu crimele. În plus, acesta a susținut că, după arestare, cineva i-a umblat în telefon.
Avocata ieșeană Raluca Andrei a mai spus că anchetatorii l-au anunțat pe clientul ei că a fost extinsă urmărirea penală în cazul lui.

„I-a fost comunicat faptul că a fost extinsă urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere. Se face referire la faptul că telefoanele victimelor au dispărut și la faptul că s-a încercat incendierea vilei”, a subliniat avocata lui Ahmed Sami El Bourkadi.

O dublă crimă cu multe întrebări fără răspuns

La mijlocul lunii decembrie 2021, polițiștii au fost anunțați de rude ale tânărului student marocan Youssef Jniyah că el nu a revenit la Bruxelles. Anchetatorii au efectuat cercetări și au ajuns la vila închiriată de marocan pe strada Moara de Vânt. Acolo, polițiștii au dat peste un tablou de groază: Youssef Jniyah şi iubita lui, Ioana Vanesa Burlacu, erau morți în același pat.

Mai apoi, oamenii legii au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul bănuit de comiterea dublei crime. El a fost prins la Roma și adus în Iași. Acesta a fost arestat și, de atunci, se află după gratii. Acum, urmează ca studentul bănuit de dubla crimă din Moara de Vânt să ajungă din nou în faţa judecătorilor.


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`