Prima pagină » Eveniment-Social » Studenții sărbătoresc Zilele Bobocului Ieșean la Iulius Mall Iași!

Studenții sărbătoresc Zilele Bobocului Ieșean la Iulius Mall Iași!

28 oct. 2024, 09:50,
în Eveniment-Social

Iulius Mall va fi gazda unui eveniment dedicat vieții studențești. Asociația Liga Studenților „ETH” din Iași organizează o nouă ediție a Zilelor Bobocului Ieșean, un prilej excelent de a descoperi frumusețea vieții în campus și de a primi tipsuri de la cei care dau tonul celor mai inedite activități.

Între 28 și 31 octombrie 2024, Iulius Mall Iași devine Cartierul General al Studentului Ieșean. 15 organizații neguvernamentale și peste 20 de tineri artiști din centrele universitare ieșene sunt așteptați la una dintre cele mai mari sărbători ale studenților, Zilele Bobocului Ieșean. Iulius Mall te invită să te conectezi cu oameni pasionați, să afli sfaturi și povești din viața studențească, dar și să te distrezi, pentru că urmează patru zile cu voie bună și împărtășit idei cu cei de lângă tine. Evenimentul îți oferă ocazia de a cunoaște membrii organizațiilor studențești din Iași și de a te implica în proiecte și activități de actualitate, relevante pentru comunitatea bobocilor.

Standurile ONG-urilor vor fi deschise zilnic, la etajul 1, între orele 16:00 și 19:00. Ești așteptat cu premii surpriză pregătite de organizatori, dar și cu informații utile, astfel încât să poți accesa oportunități de dezvoltare personală și profesională.

Integrează-te în comunitatea studenților din Iași și descoperă ce au pregătit organizațiile studențești pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 octombrie 2024
28 octombrie 2024