Prima pagină » Eveniment-Social » Studentii Facultatii de Fizica de la Universitatea „Cuza”, premiati la Concursul National Studentesc „Dragomir Hurmuzescu”
Studentii Facultatii de Fizica de la Universitatea

Studentii Facultatii de Fizica de la Universitatea „Cuza”, premiati la Concursul National Studentesc „Dragomir Hurmuzescu”

23 apr. 2019, 20:21,
Valentin Hutanu în Eveniment-Social
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:691396;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Studentii Facultatii de Fizica a Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) din Iasi au obtinut cinci premii si o mentiune la Concursul National Studentesc de Fizica "Dragomir Hurmuzescu" (olimpiada studenteasca), editia a VIII-a, care a avut loc în data de 19 aprilie 2019, la Universitatea de Vest din Timisoara. Echipa Universitatii "Cuza" s-a remarcat si în acest an prin performantele de exceptie obtinute la acest concurs: doua premii I prin Stefan Balauca, anul I si Anastasia Railean, anul al IV-lea, un premiu II prin Adina Breaban, anul al IV-lea, doua premii III prin Malina Strugaru, anul I si Cristina Melnic, anul al III-lea si o mentiune prin Mihai Petrea, anul al II-lea.

Citeste si: Zeci de studenti ai Universitatii Cuza din Iasi vor beneficia de stagii de practica în proiectul "Simulator de Cariera"

La concurs au participat cei mai buni studenti din ciclul de licenta de la toate Facultatile de Fizica din România, respectiv din Iasi, Bucuresti, Craiova, Cluj-Napoca si Timisoara.

Citeste si: Studentii UAIC Iasi, premiati la Concursul International de Matematica din Sankt-Petersburg – Rusia

Într-un clasament neoficial dupa numarul de premii, Facultatea de Fizica a UAIC a ocupat locul I, obtinând jumatate dintre premiile acordate. Mai multe informatii sunt publicate la adresa : http://www.phys.uaic.ro/index.php/studenti/concurs-hurmuzescu/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 septembrie 2024
26 septembrie 2024