Prima pagină » Eveniment-Social » Studenti disperati plang la usa unui reputat profesor de la Universitatea „Al. Ioan Cuza”
Studenti disperati plang la usa unui reputat profesor de la Universitatea

Studenti disperati plang la usa unui reputat profesor de la Universitatea „Al. Ioan Cuza”

15 iun. 2013, 12:08,
Echipa BZI.ro, în Eveniment-Social
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:371309;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Zeci de studenti tremura de frica si de nervi in aceste momente la usa unui cunoscut profesor de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Cei aproape 20 de studenti sunt in anul terminal si se pregatesc pentru sustinerea examenului de licenta. Insa, dupa cum spun acestia, nu pot sustine examenul final din cauza unei restante pe care o au la cursul coordonat de reputatul profesor universitar Constantin Toma.

Studentii sunt adunati in aceste momente la cabinetul profesorului de la Departamentul Administrarea Afacerilor si se roaga de acesta sa sustina examenul necesar pentru finalizarea studiilor.

„Sunt 20 de copii si urla la usa profesorului Toma. Stau cu licenta in mana si plang ca nu pot sa dea examenul asta. Din anul intai se chinuie copiii sa termine cu profesorul asta, dar oricat ar invata, copiii nu pot sa treaca din cauza lui. Profesorul Toma sta incuiat cabinet acum si nu vorbeste nimic. I-a dat afara pe studenti zilele trecute cand s-au adunat sa dea restanta, iar ei nu stiu ce sa mai faca pentru ca nu pot termina facultatea din cauza lui”, a spus mama unui student de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *