Prima pagină » International » Studentă de 24 de ani zdrobită mortal într-un camion de gunoi și incinerată accidental

Studentă de 24 de ani zdrobită mortal într-un camion de gunoi și incinerată accidental

22 oct. 2024, 14:20,
Simona Ciobanu în International

O studentă de 24 de ani aflată în vacanță pe insula Mallorca, Spania, a fost cel mai probabil zdrobită mortal într-un camion de gunoi și incinerată după ce a căzut într-un coș de gunoi, conform poliției.

Agostina Rubini Medina a fost dispărută de mai bine de două săptămâni, după ce a pierdut legătura cu prietenii săi în Palma, capitala renumitei insule turistice.

Poliția Națională a Spaniei crede că studenta ar fi leșinat în timp ce căuta ceva într-un coș de gunoi – posibil telefonul – și a ajuns în camionul de gunoi, unde a fost zdrobită de mașina de compactare și apoi incinerată.

Studentă de 24 de ani zdrobită mortal într-un camion de gunoi

Un muncitor de la un magazin din apropierea unei stații de autobuz, pe drumul spre casa Medinei, a spus că aceasta, vizibil afectată de alcool, a cumpărat o pungă de chipsuri înainte de miezul nopții. Puțin după aceea, un martor a declarat că a văzut geanta și bluza ei așezate lângă un coș de gunoi mare.

Datele de urmărire au indicat că telefonul Medinei a rămas în acel loc timp de aproximativ 30 de minute înainte de a se muta către o instalație de incinerare, moment care coincide cu traseul camionului de gunoi.

Poliția a descoperit ulterior rămășițe umane printre cenușa din incinerator și investighează dacă acestea aparțin Medinei, conform raportului Sun.

„Ipoteza principală este că a intrat în container să recupereze ceva și, din păcate, s-a simțit rău în interior”, a explicat inspectorul Ángel Ruiz.

Poliția a adăugat că Medina era o persoană cu o constituție fragilă, având o toleranță scăzută la alcool, agravată de medicamentele pe care le lua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`