Prima pagină » Titlurile zilei » Student marocan de la UMF Iași, acuzat de șantaj! Scandalul cu fotografii compromițătoare și bătăi îl are în prim-plan pe Mohamed Tamir Arkhis – GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Student marocan de la UMF Iași, acuzat de șantaj! Scandalul cu fotografii compromițătoare și bătăi îl are în prim-plan pe Mohamed Tamir Arkhis – GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

10 feb. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Titlurile zilei

Un student marocan de la UMF Iași va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că l-ar fi șantajat și lovit pe un coleg de-al său. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Mohamed Tamir Arkhis. Scandalul a ieșit la iveală după ce victima a depus o plângere la Poliție

Un student marocan de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Iași va da explicații în instanță, după ce a fost acuzat că l-ar fi șantajat și lovit pe un coleg de-al său. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Mohamed Tamir Arkhis.

Scandalul a ieșit la iveală după ce victima a depus o plângere la Poliție. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat o situație similară.

Un student marocan de la UMF Iași, judecat pentru șantaj

Recent, 2 studenți de la UMF Iași, originari din Maroc, s-au transformat din cei mai buni prieteni în cei mai mari dușmani. Mohamed Tamir Arkhis a venit la Iași cu scopul de a deveni medic, însă a ajuns repede în atenția polițiștilor. Astfel, tânărul de 25 de ani este suspectat că a încercat să-și rotunjească veniturile prin șantaj. Oamenii legii spun că acesta a realizat câteva fotografii în care prietenul său ar fi fumat substanțe interzise. Mai apoi, el i-ar fi arătat prietenului său acele poze și i-ar fi cerut diferite sume de bani pentru ca fotografiile să nu ajungă la părinții acestuia.

Anchetatorii au adăugat că șantajul ar fi durat din luna noiembrie 2021, până pe 11 ianuarie 2022, când victima a mers la Poliție.

„Pe 18 ianuarie 2022, agenții din cadrul Secției III de Poliție l-au reținut pentru 24 de ore pe un tânăr de 25 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și șantaj. Acesta ar fi lovit în repetate rânduri un alt tânăr, de 21 de ani, și l-ar fi șantajat pe acesta, în scopul de a obține diferite sume de bani. Pe 19 ianuarie 2022, tânărul bănuit a fost prezentat cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătorie”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

În cadrul cercetărilor, a fost efectuată și o percheziție.

Scandalul cu fotografii compromițătoare

Oamenii legii din Iași au mai spus că Mohamed Tamir Arkhis ar fi încasat de la prietenul său câteva sute de euro pentru tăcere. Probabil că, dacă nu intrau pe fir polițiștii ieșeni, calvarul tânărului ar fi continuat. După demararea cercetărilor, tânărul marocan a fost prezentat în fața judecătorilor, iar aceștia au decis să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Acum, studentul marocan de la UMF Iași este acuzat de șantaj și lovire sau alte violențe, urmând ca judecătorii să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu tânărul Mohamed Tamir Arkhis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *