Prima pagină » Local » Structurile MAI de la Iași prezintă situația din județ pentru primele 9 luni ale anului

Structurile MAI de la Iași prezintă situația din județ pentru primele 9 luni ale anului

24 oct. 2024, 10:44,
Redacția BZI în Local

Reprezentanții ISU, IPJ și ai Jandarmeriei din cadrul structurilor MAI de la Iași prezintă situația din teren de la începutul anului 2024 si pana la finalul lunii septembrie 2024.

La eveniment sunt prezenți colonel Marian Sergiu și locotenent-colonel Costin Mocănița de la ISU, Alexandru Spiridon, adjunct IPJ Iași și Dragoș Chirilă, prim-adjunct Jandarmeria Iași.

„Pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului au fost planificate și executate 841 de acțiuni de amploare. De asemenea au fost aplanate 4.922 de stări conflictuale, iar 610 polițiști ieșenu au participat la măsuri de ordine în urma adunărilor publice au fist puse în aplicare 441 de mabdate de aducere. Infracționalitatra contra persoanei a înregistrat o creștere de 8 la sută față de aceeași perioadă a anului 2023”, a precizat Alexandru Spiridon, adjunct IPJ Iași.

„În primele 9 luni din anul 2024, în zona de componență ISU Iași au fost înregistrate 14.303 situații de urgență, în scădere cu 3,3 la sută față de perioada similară a anului 2023. De asemenea au fost înregistrate un număr de 913 alte situații, precum alarme false, deplasari fara intervenție”, a transmis Marian Sergiu, colonel din cadrul ISU Iași.

„Jandarmii ieșeni au derulat activități de menținere a ordinii publice, misiune de pază la obiectivele publice. În acest sens s-au executat 165 de misiuni de asigurare a ordinii publice. Jandarmii ieșeni au mai avut 2071 de acțiuni de menținere a ordinii publice, un accent fiind în această perioadă în proximitatea unităților de învățământ”, a specificat Dragoș Chirilă, prim-adjunct Jandarmeria Iași.

Comentarii
  • Bai MAI i-ati plimbat pe smecherii astia de la IPJ iasi , ba la Piatra neamt ba la vaslui, si tot un CACAT ati rezolvat ! V-au citit cetatenii cu ce va ocupati! La DGA IASI, la fel ati pus un mincinos sef la I.P.J. NEAMT ca peste 2 -3 luni sa revina sef la I.P.J. IASI ! Numai de prostii va tineti! Dar nu mai este mult si veti desfinntati cu totul!! Va fi infiintata POLITIA POPORULUI !! Care vreti sa mai ramaneti, bine, care nu ACASA !!! DESPESCU va fi cercetat pentru toate golanelile facute la comanda politica!

  • curristii care au iesit din canale in luna copilului…au fost protejati bine?
    ⠀⣿⠀⠀⢰⣇⠀⠀⣸⡆⠀⠀⢸⡇⠀⠀⢰⣇⠀⠀⣸⡆⠀⠀⣿⠀
    ⠸⠿⠂⠀⠸⠿⠀⠀⠿⠟⠀⠀⠻⠟⠀⠀⠻⠿⠀⠀⠿⠇⠀⠐⠿⠇
    ⣰⣶⡄⠀⣴⣶⡄⠀⣶⣦⠀⢀⣴⣦⡀⠀⣴⣶⠀⢠⣶⣦⠀⢠⣶⣆
    ⢿⣿⣧⠀⣿⣿⡇⠀⣿⣿⣆⢸⣿⣿⡇⣰⣿⣿⠀⢸⣿⣿⠀⣼⣿⡿
    ⠸⣿⣿⡀⠸⣿⣿⣄⠘⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠃⣠⣿⣿⠇⢀⣿⣿⠇
    ⠀⢻⣿⣷⡀⠙⣿⣿⣦⣄⠉⢻⣿⣿⡟⠉⣠⣴⣿⣿⠋⢀⣾⣿⡟⠀
    ⠀⠀⠻⣿⣿⣦⡈⠙⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⢁⣴⣿⣿⠟⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠈⠻⣿⣿⣶⣤⣈⠉⢹⣿⣿⡏⠉⣁⣤⣶⣿⣿⠟⠁⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠙⠻⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠟⠋⠁⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⢹⣿⣿⡏⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⣀⣀⣀⣀⣸⣿⣿⣇⣀⣀⣀⣀⣀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⣴⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣦⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠇⠀⠀⠀

  • Bâtlan tot la cheterig la Spanu mananca și bia moca…nul da nimeni afară pe acest individ..care primește de la toate posturile produse

  • Felicitari Alex Spiridon pentru functie si la mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`