Prima pagină » Titlurile zilei » Strigătul disperat al unei mame! Și-a adus fiica la facultate în Iași și a închiriat, fără să știe, un apartament într-un cuib de prostituate. De atunci, fata a ajuns în brațele unui individ dubios: „Sunt sigură că o trimite la produs, a rupt orice legătură cu noi” – FOTO

Strigătul disperat al unei mame! Și-a adus fiica la facultate în Iași și a închiriat, fără să știe, un apartament într-un cuib de prostituate. De atunci, fata a ajuns în brațele unui individ dubios: „Sunt sigură că o trimite la produs, a rupt orice legătură cu noi” – FOTO

29 mai 2024, 02:00, 32 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Alina M., mama unei studente a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, a ajuns într-o situație disperată. Femeia crede că Beatrice M., fiica sa, în vârstă de 23 de ani, este exploatată sexual de iubitul său, care a îndepărtat-o radical de familie și prieteni. Acum, Alina M. nu o mai poate contacta pe fiica sa, astfel că trăiește permanent cu teama că tinerei i s-ar putea întâmpla ceva grav.

O mamă a ajuns într-o situație disperată! Și-a dat fiica la facultate în Iași fără să bănuiască în ce se va implica tânăra

Alina M. este convinsă că fiica sa este obligată să se prostitueze de iubitul acesteia, de etnie romă. Mama tinerei a început să creadă acest lucru, deoarece fata a rupt orice legătură cu familia și prietenii săi. Mai mult, Alina M. susține că a fost contactată de fosta iubită a bărbatului, care ar fi prestat, la rândul său, servicii sexuale în Anglia și Germania. Această femeie ar fi avertizat-o pe Alina M. că fostul său iubit profită de relația cu Beatrice M. pentru a obține foloase bănești.

„Fiica mea nu este îndrăgostită de acel bărbat. Eu am văzut că este timorată, am fost peste tot, la poliție, el o ține închisă în casă, nu-i dă voie să comunice cu noi, cu nimeni din familie, cu prietenii ei. Nu o mai lasă la facultate, nu o mai lasă nicăieri, nu ne mai răspunde la telefon nici nouă, nici fratelui ei.

Bărbatul cu care locuiește doar ne amenință, ne adresează cuvinte jignitoare, pe mine, ca să amenințe, îmi spune ba că am amant, că m-au văzut ei, dacă vreau să fiu amanta lor, tot felul de lucruri de acestea pe care nici nu le pot reproduce. Am fost peste tot, am depus plângeri, am fost în audiență și la ministrul Justiției, sper că voi reuși să-mi salvez fiica, să nu-și bată joc un țigan de ea. Eu am descoperit în luna martie că se întâmplă ceva ciudat cu ea. Fiica mea studia medicina, trebuia să facă o specializare pe radiologie, mai avea niște examene de dat. În luna martie, anul acesta, m-a sunat fosta iubită a acestui bărbat, care era trimisă ca prostituată prin Germania și Anglia.

Fata aia a muncit câțiva ani, i-a promis că o ia de soție, are un copil cu ea, apoi a scos-o afară din casă, i-a luat mașina cumpărată de ea din Anglia și se plimbă cu fiica mea în ea. I-am spus lui măcar s-o lase să vorbească cu noi, dacă e o relație serioasă, pentru că mai sunt relații între țigani și români. Săptămâna trecută, am fost la ei, l-am prins în casă cu două fete. Am găsit tot felul de chiloți, nici nu vă puteți imagina. Am văzut eu cum o duce la hotel, să se întâlnească cu clienții, o duce la prostituție, este vândută. Are și cont de Facebook în care postează că oferă servicii sexuale”, a declarat Alina M.

Alina M.: „O schimonosește, efectiv. Nu pot să iau legătura cu ea”

Alina M. a observat încă din luna februarie că se întâmplă ceva ciudat cu fiica sa, care dintr-o tânără deschisă a început brusc să fie mult mai reținută în relația cu familia. De asemenea, femeia a observat schimbări în stilul de viață al fiicei sale și în aspectul fizic.

„Am simțit, pe la jumătatea lunii februarie, o schimbare la ea. Am întrebat-o ce se întâmplă. Nu-mi mai răspundea la telefoane, vorbea foarte sec. Înainte, vorbeam foarte deschis despre ce a făcut, o întrebam ce a avut de învățat, ce subiecte s-au discutat, că și eu lucrez tot în domeniul medical. O întrebam ce cazuri a avut pe la urgențe, o întrebam dacă a mâncat, îi explicam cum să se mai implice. Îi cumpăram haine, o întrebam ce și-a mai luat. Vorbeam până și când era la ore, îmi spunea totul.

Ea a stat pe George Palade, eu nu știam că apartamentele din zona aceea sunt predestinate mai mult pentru prostituție, eu i-am închiriat acolo ca să fie aproape de facultate. Când am bănuit ce se întâmplă cu ea, am venit aproape zi de zi în Iași, am urmărit-o noaptea. Am intrat în casa bărbatului ăsta, dar ea nu era. Mi-a spus că e dusă la muncă, la ce muncă să fie dusă noaptea? Tot îmi trimitea poze de pe la restaurante și am întrebat de unde are bani să mănânce zilnic în oraș.

I-a pus piercing în nas, acid în buze, a tatuat-o. Deci nu mai este copilul pe care eu îl știam, nu vă imaginați ce e în sufletul meu și ce durere am. O schimonosește, efectiv. Nu pot să iau legătura cu ea, să vorbesc două cuvinte măcar, să o întreb ce face. Trimit mesaje în gol. Știu că ea este majoră, dar sper ca poliția să facă ceva. Am fost la ei, iar el m-a acuzat că vreau să o omor pe fiica mea, iar acum am ordin de restricție. Fiica mea avea foarte multe prietene, pe toate le-a blocat, le-a îndepărtat.

A înstrăinat-o de toți. Niciodată nu mi-a făcut probleme. O iubea foarte mult pe bunica ei, când auzea că e bolnavă, întreba mereu de ea. Acum, bunica ei a stat la Spitalul «Sf. Spiridon» o lună de zile, iar el nici cu o sticlă cu apă nu i-a dat voie să meargă la spital. Soțul meu a avut accident, tot așa, nu i-a dat voie să vină să-l vadă”, a precizat femeia care este disperată să ia legătura cu fiica sa, care locuiește în Iași.

Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu Beatrice M., dar fata nu a răspuns apelurilor.

Comentarii
  • Militienii dorm? Țara lui Papură Vodă. Au ajuns boraturile de țigani să fie mai presus de lege. ALOOOO MILIȚIA, PROCURATURAAAA NU VA AUTOSESIZATI???????!!!!!!!

  • Nu știu dacă-i chiar așa! Cum a crescut-o așa o are! Dacă la 23 de ani nu face diferența, nu ai ce să-i mai faci.

  • Ochiul din umbră

    Tot Tudorul o cunoaște pe domnișoara „asistenta” care anul trecut și acum 2 ani numai în club stătea pana dimineața și pleca pe 7 cărări..atunci nu se trăgea un semnal de alarma? Când profita de câte unul beat și îl storcea de bani sa ii de a de băut?

  • Nu inteleg. Mama plateste chiria apartamentului si acolo stau tot felul de persoane? Proprietarul ce face? Dar vecinii curiosi? Din pacate, asa sunt generatiile tinere. Dau cu traumele copilariei, cu hipersensibilitatile lor, parintii asculta de copii, le dau tot felul de credite nemeritate, nu le refuza nimic….si ii cresc perfecti pentru a fi victime, anxiosi, depresivi….educatie preluata din gloriosul occident decadent!

  • A dat de bani nu mai ai ce-i face daca-i si place

  • Ce sa știe la 20 de ani ?

  • Medic vindecator se oua

    Scoate samanta din baieti?

  • La sfârșit vei rămâne cu nimic

  • Cam cusuta cu ață alba povestea. Daca femeia are ordin de protectie inseamna ca a intrat si politia si procuratura si judecatoria pe fir. Nu cerea politia ordin de protectie, nu sistinea si procuratura si nu emitea nici judecatorul ordinul de protectie. Nu cred ca rezista țiganu ala atata timp stiinduse ca are fete la produs. Ceva e putred

  • Prostalance de astea care pun botul la orice sunt peste tot si din ce in ce mai multe.
    Nu au minte, nu au caracter si cred ca tot ce zboara se mananca.
    Pacat de familiile lor care au vrut tot ce e mai bun pentru ele si au cheltuit multi bani cu astfel de lepre.

  • Beatrice este acum o „femeie puternica si independenta, plina de bani”, chiar daca larga in toate cele trei gauri

  • Merg semafoarele pe N. Iorga. URA!

  • Augustin Negrean

    Mai închiriați/cumpărați apartamente în blocuri făcute de „dezvoltatori” . Se cer 2-3 mii de euro pe metru pătrat construit și stai usa în usa cu prostituate, pești, drogați , unde mai pui ca sunt despărțite de rigips și le auzi și basinile

  • 1. Cum sa nu te interesezi, in ce zona iti duci copilul sa stea in gazda?? Inacceptabil, chiar daca se presupunea ca zona sf Lazar e o zona buna, uite ca nu e chiar asa…zona G Palade, Zimbrului…Adunati…este o zona plina de parapante …
    2. La 23 de ani si studenta la medicina, hmmm..mi-e greu sa cred ca o fata ar sta asa cu unul sa o tina CU FORTA, nu cred asa ceva…1 saptamana doua, la un moment dat tot face ala o greseala si fata ar putea sa scape din mainile lui..ca a prostit-o, asta e abureala….pt ca daca fata ar fi in pericol real, este imposibil sa nu fi gasit o cale de scapare….asa insa….daca-i place ce face, n-o mai poti scoate din ale ei……….trebuie singura sa se trezeasca…….

  • Acesta fata sta de buna voie cu el. Trebuie sa nască acuși, fiind însărcinată cu acest rom… A lucrat la un bar de păcănele,unde se cam întindea cu toți clienții… Nu vă mai bateți capul cu ea că – i face plăcere să stea cu ăla… Și este așa, cum a zis un comentator mai sus, stătea călare pe băieți să- i dea de băutura pe pleașcă,in cluburi, prin Tudor Vladimirescu și după aia abia aștepta să plece cu vreo unul dintre ei … Nu țiganul ăla a schimbat – o ,ci așa a fost ea mereu,asa- i place. Draga doamna, e majoră,e femeie în toată regula,nu va mai consumați !

  • bătaia-i ruptă din rai

    Dacă fata are tată să nu mai doarmă în papuci, să se ducă peste țigan și bătaie soră cu moartea, simplu, să-l scoată din peisaj, nu există altă soluție.

  • Ochiul din umbră

    A fost o femeie ușoară și înainte de a lucra la Vegas ,acum ca mai e însărcinată și cu băiatul asta e altceva..fata a scăpat din lanț când a ajuns la Iași și a recuperat tot ce nu a putut face acasă.. Drum bun Beatrice spre tarile exotice Anglia, Germania,Elveția și spor la bani!!!!

  • Este o mama disperata. Daca nu aveti cum sa o ajutati, nu fiti rautaciosi. Nu aruncati cu mesaje defaimatoare! Multa lume, putini oameni!

  • cum o cheama pe fata si ce profil pe facebook are ?

  • Da da , curva ca si masa.

  • Din ce județ este prostituata ?

  • Proastele secolului

    Numai în țara noastră poți vedea fete cu studii superioare care umbla cu/după ciori și țăruși obosiți. Vina este DOAR A LOR, nu a părinților (care se zbat să le ofere condiții cât mai bune) sau a dânșilor (ei de atât sunt în stare). Vai de steaua noastră, dacă astea sunt femeile/nevestele/mamele de mâine…

  • Proastele secolului

    Numai în țara noastră vezi fete cu studii superioare care umblă cu/după ciori și țăruși obosiți. Este DOAR VINA LOR, nu a părinților (care încearcă să le ofere condiții cât mai bune) sau a ălora (ei atât pot, de mai mult nu sunt în stare). Vai de steaua noastră dacă astea sunt femeile, soțiile și mamele de mâine…

  • Doamna eu te sfătuiesc sa plătești un detectiv particular autorizat!!!
    Apoi sa te ajute cu acele probe direct la parchet și se rezolva!!!

  • Cum să-ți placă țiganii??? Cuuummm??? 😩😩😩😩😩 Ferească..

    Nu-mi pot imagina ce simte un părinte când vede că propriul copil ajunge in ultimul hal 🫤

    Îți dedici jumătate din viață pentru creșterea unui copil, faci N sacrificii, îți iese păr alb, te stresezi și muncești până la istovire, ca să ce? Să te trezești peste câțiva ani, că odrasla nu dă doi bani pe tine. 🫤

  • O buna parte dintre adolescentele și tinerele care provin din mediul rural și din județele Moldovei când ajung Intr un oraș mare cum e Iași,uita de unde au plecat de bunele maniere și moravuri și practică prostituția mascată s au pe fata fara sa le pese de părinți,rude,colegi,fac orice să trăiască mai bine și să pozeze in dive realizate, din păcate asta e realitatea

  • Păcat de ea ,arata bine ca asistenta în halat alb..

  • eu de aia mi-am pus dop la p*la si nu concep copii. rar copii care ajung sa te respecte ca parinte si sa te faca mandru realizandu-se in viata cu scoala, facultate, sotie, copil, casa servici si masina. tineretul din ziua de azi munca cat mai putina, cat mai multa distractie si cati mai multi bani, dar de unde atatia bani, nu stiu. vad ca isi permit toti masini, locuinte inchiriate, telefoane, haine.

  • Face French Kiss?

  • E din boston. Reteta e veche si verificata: da borta peste tot (isi face piata) si apoi toarna un plod la vreun fraier cu buletin de Iasi, fie el si etnic. Dupa aia are existenta asigurata: casa la periferie, dacia sandero, netflix si uneori excursie.

  • Dispărut curvă
    O declar nulă

  • Beatrice Mihăilă, e din Roman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`