Prima pagină » Local » Strigătul disperat al unei mame care de 1 an de zile nu și-a mai văzut copilul: „E al doilea proces câștigat, dar nu reușesc să-mi văd fetița” (EXCLUSIV) – FOTO

Strigătul disperat al unei mame care de 1 an de zile nu și-a mai văzut copilul: „E al doilea proces câștigat, dar nu reușesc să-mi văd fetița” (EXCLUSIV) – FOTO

05 iun. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Strigătul disperat al unei mame care de mai bine de un an de zile trăiește o adevărată dramă. Aceasta nu își poate vedea copilul, chiar dacă legea îi permite acest lucru. Tatăl fetiței ar vrea să se răzbune cu orice preț, folosindu-și propriul copil ca o armă împotriva femeii

Divorțul dintre soții Alina și Cătălin Ojog este de mai bine de un an de zile pe mesele instanțelor de judecată. Chiar dacă la început ar fi părut totul în regulă, pe parcurs, bărbatul a început să refuze să colaboreze cu „viitoarea fostă soție” și să își influențeze fetița ca să nu mai vorbească cu propria mamă. Alienare parentală? Cu siguranță, dar tatăl nu ține cont de acest lucru și o învață pe Daria (n.r. – copilul lor) să se comporte urât cu ea.

Strigătul disperat al unei mame. Nu își poate vedea copilul, cu toate că are un program de vizită: „Banii pe care îi dau pentru Daria îi folosește pentru a plăti avocatul”

Un joc bolnav creat de directorul unui cunoscut mall. Totul a început în urmă cu 4 ani, când Alina Cioabă (n.r. – Ojog) a pus punct căsniciei din cauza infidelității repetate. La început, cei doi ar fi căzut de comun acord să își împartă bunurile și să aibă grijă separat de copilul lor, astfel încât el să nu sufere, încurajându-se relațiile mamă-fiică și tată-fiică.

Ulterior, lucrurile s-au schimbat, deoarece Cătălin Ojog și-a pus în cap un plan diabolic. Cu ajutorul influențelor pe care le are a reușit să îi stabilească minorei domiciliul la el și să o învețe să „fugă” de mama ei. Pentru ca Daria să îi facă pe plac, acesta îi oferă o libertate necontrolată, lăsând-o să meargă în cluburi la doar 14 ani, să își pună unghii cu gel, gene și să se îmbrace așa cum vrea, neadecvat pentru vârsta ei.

„Îi oferă în continuare o libertate nebună. O lasă să se îmbrace vulgar, cu decolteu și haine ieșite din comun, să își pună unghii lungi, gene, îi cumpără tot felul de machiaje și atât. Restul banilor de la mine îi folosește pentru avocat. Nu investește în ea. Eu am vrut să îi achit tot ce este nevoie, numai să nu ajungă atâția bani la el și să nu îi folosească constructiv pentru Daria, însă nu am reușit. Are prea multe influențe și ce cere el, aia se întâmplă. Acum ceva timp, Daria mi-a spus că banii de la mine, tatăl îi dă pe avocat și nu ajung la ea.

Acum, pe zi ce trece o împotrivește mai mult. Sunt blocată peste tot. Nu reușesc să iau legătura altfel cu ea. La el dacă mă duc, cheamă poliția. Nu știu ce să mai fac. Am ajuns să îi trimit scrisori, dar nu cred că i le va da să le citească. Dintr-un copil premiant a ajuns în stare de corigență la 3 materii. La anul are capacitatea, ce va face? Se va duce de râpă tot ce am muncit atâția ani. Tatăl ei este ocupat cu iubitele pe care le schimbă periodic. Acum are alta. Vine pe la casă, unde locuiește și Daria. Folosesc aceeași baie, mănâncă din aceeași farfurie. Ce fel de părinte este el”, povestește Alina Cioabă.

„Pile” la poliție și abuz psihic

Alina Cioabă consideră că toate aceste lucruri se întâmplă din cauza faptului că fostul soț are niște beneficii de la mai multe instituții publice, datorită funcției pe care o are, pentru că femeia a adus toate dovezile necesare în fața judecătorilor, dar aceștia se fac că nu le văd. Însă cele „fabricate” de el ajung în atenția lor.

„Am primit ordin de protecție acum câteva luni, pentru că m-am dus să îi duc ceva de mâncare copilului. E normal? Nu, vă spun eu, dar am ajuns în instanță și am câștigat. El al doilea proces câștigat din multe, fiindcă eu nu am apelat la influențe. Am crezut în dreptatea pe care trebuie să o facă justiția. M-am înșelat. Cu toate că am câștigat, eu tot nu îmi văd copilul. El vrea să mă facă să îmi ies din minți, să mă scoată nebună, dar eu îmi mențin poziția fermă, știind care este adevarul. E groaznic ce se întâmplă în viața unui copil de 14 ani”, mai spune femeia.

Strigătul disperat al unei mame nu este băgat în seamă de oamenii legii, dar rămâne de văzut ce vor decide judecătorii în cadrul procesului din data de 18 iunie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *