Prima pagină » Cultural » Strigăte de durere la căpătăiul lui Alexandru. Mama acestuia este distrusă de durere: “Nu e adevărat! Nu ar fi făcut niciodată asta!”

Strigăte de durere la căpătăiul lui Alexandru. Mama acestuia este distrusă de durere: “Nu e adevărat! Nu ar fi făcut niciodată asta!”

12 apr. 2023, 11:33,
în Cultural

Pe 9 aprilie, în București, Monica Odagiu a lovit mortal un tânăr trecut de 30 de ani. Alexandru Murgu nu a mai avut nici o șansă la viață, familia sa pregătindu-se acum de înmormântare.

De altfel, în curs este o anchetă pentru stabilirea vinovatului și a condițiilor în care s-a produs accidentul.

Însă, până la rezultatele anchetei, familia îndoliată îl plânge pe cel care astăzi nu mai este printre noi.

Mama lui Alexandru este distrusă de durere

La Capela Bisericii Sf. Ioan Botezătorul zace trupul neînsuflețit al lui Alexandru Murgu, la căpătâi fiindu-i aproape familia, rudele și prietenii, care nu se pot obișnui cu tragedia care s-a abătut asupra lor.

Și tot acolo, la apariția presei, s-a iscat un moment tensionat, aplanat, însă, de mama celui rănit mortal de Monica Odagiu.

Însă, înainte de izbucnirea scandalului, Florentina Murgu a făcut primele declarații despre ce s-a întâmplat și despre fiul său.

Mama îndoliată spune că nu ia în calcul varianta sinuciderii și că nu înțelege cum s-a putut întâmpla una ca asta.

Plus că, mai spune femeia, copilul ei nu fusese dat afară de la locul de muncă, așa cum s-a vehiculat, ba din contră, era iubit și apreciat de toată lumea și foarte muncitor.

„În primul rând m-a deranjat faptul că s-a spus că fiul meu s-a sinucis! Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta! Apoi a m-a deranjat faptul că s-a zis că a fost dat afară de la locul de la muncă.

De la cazinoul unde lucra. Nu e adevărat! El a lucrat în mai multe rânduri acolo, dar mai lucra, mai pleca. Era iubit de toată lumea! E a lucrat și în străinătate. A fost în Germania, în Anglia…”, a spus mama lui Alexandru Murgu, conform Impact.

Declarațiile femeii, însă, au fost întrerupte de o altă persoană prezentă la priveghi. Un bărbat, vizibil afectat de cele întâmplate, a pus capăt interviului într-un mod direct și foarte dur, motiv pentru care Florentina s-a văzut nevoită să intervină între reporter și omul îndoliat. Totul, însă, a fost în zadar, astfel că mama tânărului a revenit în capelă, iar jurnalistul a fost nevoit să părăsească curtea bisericii.

„Cine ești? Ce vrei? Arată o legitimație, un buletin”. „Flori, te rog! Gata!”. „Ieși afară, pleacă de aici. Dacă nu, o facem în altfel!”, sunt replicile omului îndoliat.

De menționat este și faptul că Alexandru Murgu va fi înmormântat mâine, 13 aprilie, la Cimitirul Vest din București, din zona Centurii Capitalei.

Ce a făcut Alexandru cu doar două ore înainte să sfârșească sub roțile mașinii Monicăi Odagiu

Durerea pe care o simte familia tânărului e greu de explicat, iar șocul pe care l-a trăit actrița Monica Odagiu nu va fi uitat. Surse din anchetă au dezvăluit pentru Gândul.ro că tânărul ar fi putut fi salvat în ziua respectivă. Cu doar două ore înainte de tragedie, Alexandru trebuia să fie la muncă. Lucra ca ospătar într-un cazinou din zona Ateneului.

Alexandru se angajase la cazinou în urmă cu trei săptămâni. Deși lucrase acolo în urmă cu mai mulți ani, a fost dat afară și a ales să plece în străinătate. Apoi, s-a întors în țară și s-a reangajat. Bărbatul care urma să-i devină șef l-a întrebat dacă se mai confruntă cu probleme cu băutura. Atunci, însă, i-ar fi spus că renunțase la viciu.

Pe de altă parte, cunoscuți de-ai tânărului susțin că, de fapt, tânărul continuase să consume alcool. În ziua de Florii, când a ajuns sub roțile mașinii, ar fi trebuit să lucreze pe tura de la 14:00 la 22:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`