Prima pagină » Local » Strigăt de ajutor pentru viață! De 15.000 de euro are nevoie pentru intervenția ce o poate salva. Un bebeluș de patru luni o așteaptă pe Corina Cîmpan acasă – FOTO

Strigăt de ajutor pentru viață! De 15.000 de euro are nevoie pentru intervenția ce o poate salva. Un bebeluș de patru luni o așteaptă pe Corina Cîmpan acasă – FOTO

02 nov. 2023, 02:00,
Cristina Doroftei în Local

Se ascunde de cei doi copii pentru ca aceștia să nu o vadă cum plânge. Unul are doi ani, iar altul abia a împlinit patru luni, însă ei nu știu suferința prin care trece mama lor, pentru că aceasta este tot timpul fericită în ochii lor. Corina Cîmpan a fost diagnosticată cu tumoră pe creier.

Cei doi copii nu știu că mama lor se luptă cu o tumoră pe creier

poză cu Corina Cîmpan

Investigațiile sale au început în anul 2017. Cu toate acestea, medicii nu au observat că aceasta suferă de o tumoră

Corina Cîmpan are 33 de ani, este medic rezident, secția de endocrinologie, în cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași. Investigațiile sale au început în anul 2017. Cu toate acestea, medicii nu au observat că femeia are o tumoră decât după șase ani, când aceasta deja se mărise.

„În anul 2017 am avut parestezie pe partea dreaptă. Atunci am început să fac investigații în sensul acesta, am făcut și un RMN, în anul 2018, care nu a descris nimic. Tumora era foarte mică, iar medicii nu au observat-o. După acest RMN, văzând că nu am nimic, m-am oprit din investigații, eram liniștită.

În aprilie 2023, m-am trezit într-o noapte și pur și simplu îmi cădea capul într-o parte. Încercam să mă întorc pe partea cealaltă și nu reușeam, și la trezire mă simțeam ca și cum eram în stare de ebrietate, am avut momente în care nu mă mai puteam ridica și vomam în permanență.

La spital îmi spuneau că este un vertij benign. Însă mi-am dat seama că este ceva mai mult pentru că mă simțeam din ce în ce mai rău. Am ajuns în Suceava, acolo am născut și mi-au făcut un CT de urgență, pe 1 august, prin care s-a descoperit că am o tumoră, după am făcut un RMN unde s-a confirmat diagnosticul de tumoare cerebrală de gradul 4, neurofibromatoză”, destăinuie tânăra în vârstă de 33 de ani.

Tânăra are nevoie de ajutor

poză cu Corina Cîmpan

Tânăra are nevoie de ajutor, a amânat operația din grijă pentru micuțul de patru ani

Tânăra are nevoie de ajutor, a amânat operația din grijă pentru micuțul de patru ani. Tumora s-a mărit, iar pe data de 29 noiembrie este programată intervenția la București. Costurile sunt enorme și ajung la aproximativ 15.000 de euro, sumă care depășește cu mult puterile financiare ale familiei.

„Operația pe care trebuie să o fac este foarte complicată, la Iași nu este aparatura necesară. Tumora este localizată între trunchiul cerebral și cerebel, deja comprimă nervi importanți, precum nervii auditivi, cei care sunt responsabili pentru respirație, este o zonă foarte delicată. Tumora crește foarte repede, probabil din cauza stresului și a sarcinii.

Riscurile sunt foarte mari, în cazul meu, radioterapia nu este recomandată, tumora nu pleacă, este foarte aproape de ureche și nu se poate utiliza o radiație mare, este posibil ca, în cinci ani, tumora să crească la loc și după radioterapie nu se mai poate opera. În sarcină mi-a fost foarte rău, am tot amânat operația pentru că copilul meu nu accepta deloc biberonul, din acest motiv am fost nevoită să aștept până când putea fi hrănit cu biberonul. Într-un final, după luni a acceptat și acum pot pleca la operație. Tot pentru el am amânat”, mărturisește Corina Cîmpan.

Corina Câmpan continuă să lupte împotriva tumorii pe creier pentru cei doi micuți, însă nu o mai poate face singură. Din acest motiv, cei care pot salva viața unei mame sunt rugați să doneze în contul tinerei.

BANCA TRANSILVANIA: RO08BTRL02401201467416XX

Revolut: RO91BREL0005533013040100

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024