Prima pagină » Titlurile zilei » Străzile județului Iași arată ca după bombardament. Președintele CJ, Costel Alexe, răspunde la „mișto” reclamațiilor șoferilor: „Nu știu eu toate gropile din drumul județean”

Străzile județului Iași arată ca după bombardament. Președintele CJ, Costel Alexe, răspunde la „mișto” reclamațiilor șoferilor: „Nu știu eu toate gropile din drumul județean”

15 aug. 2024, 02:00, 8 ,
Gabriela Rusu în Titlurile zilei

Străzile județului Iași arată ca după bombardament. Președintele CJ, Costel Alexe, răspunde la „mișto” reclamațiilor șoferilor. Se întâmplă în zona comunei Ciurea, iar nicio instituție competentă nu a venit să rezolve problema de ani de zile.

Străzile județului Iași arată ca după bombardament. Președintele CJ, Costel Alexe, ridică din umeri

Sunt noi probleme scoase la iveală de șoferi pe drumul județean 248, de această dată în zona comunei Ciurea. Și anume, de aproximativ 10 ani de zile, pe banda de mers către județul Vaslui, șoferii sunt nevoiți să treacă peste o bucată de ciment care s-a uscat pe asfalt, iar autoritățile nu s-au deranjat să rezolve problema. Cel mai periculos este noaptea, mai ales pentru șoferii care nu cunosc zona și trec cu viteză peste cimentul uscat, riscând să-și avarieze mașinile.

„Trec zilnic pe aici, în drum spre muncă, situația este neschimbată. De 10 ani, vă dați seama? 10 ani în care nimeni nu s-a interesat de soarta acestei porțiuni de drum. E atât de greu să vină cineva de la Drumuri și Poduri și să curețe cimentul ăla? Aș face-o chiar eu, însă nu am voie. Dacă le rezolv problema, tot pe mine mă amendează, pe bune acum. Este o treabă de maxim 15 minute”, a declarat Valentin R., participant la trafic.

Alți șoferi care trec frecvent prin zonă susțin că se tem să nu-și strice mașinile, mai ales că porțiunea nu poate fi ocolită pe sensul opus de mers pentru că cimentul este în curbă, iar în zonă este și linie continuă.

„Pe mine mă ustură buzunarul de fiecare dată când trec pe aici. Sincer vă spun. Poate, vizual nu pare atât de grav, dar când treci cu roțile mașinii peste cimentul ăla, parcă și văd cum ajung la service. Dacă uiți și treci cu viteză, cu siguranță, te duci direct la mecanic”, a mai declarat Ionel C., un alt participant la trafic.

Reporterii BZI l-au contactat și pe președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, care, vizibil iritat, a răspuns scurt că nu știe toate gropile de pe drumul județean.

„Vă rog să îl sunați pe cel responsabil de la Drumuri și Poduri, nu știu eu toate porțiunile de drum, gropile și problemele tehnice de pe drumul județean”, a declarat Costel Alexe, președinte CJ Iași.

Ulterior, reporterii BZI l-au contactat și pe Ciprian Ciucan, director executiv la Consiliul Județean Iași – Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor Iași, care a declarat că va remedia situația.

„Da, o să-i trimit pe colegi să vadă situația din zonă și să o remedieze. Știm și de situația porțiuni din zona Șanta, de la Mogoșești, acolo unde s-a lăsat asfaltul. Momentan, nu sunt bănuți, dar imediat cum se alocă, mergem să rezolvăm situația”, a declarat Ciprian Ciucan, director executiv DJADP Iași.

Cert este faptul că drumul județean 248 este plin de gropi și fisuri în asfalt. Nu este o noutate faptul că de-a lungul timpului s-au înregistrat diverse probleme pe acest drum județean.

Străzile județului Iași arată ca după bombardament. Președintele CJ, Costel Alexe, răspunde la „mișto” reclamațiilor șoferilor

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Costica Serban

    Vai de pwullaa lor . Bă ALEXE tu vrei să faci ca Bolijan și Boc centuri, pasaje luate de la CNAIR dar tu nu poți aloca bani să repari o groapă, să faci un marcaj ???? Pleacă mă acaa ca murim pe DJ din cauza nesimtirii tale !

  • Ciurea? Ha! Da’ de muntele de ciment scurs in Copou, la intersectia dintre Toma Cozma si Strada Tacuta nu deranjeaza pe nimeni? Curba accentuata si in panta, unde masina iti cam pleaca de spate la urcare. Tot de vreo 10 ani. Constructorii au f*tut mai toate drumurile din judet si din „capitala” culturala, insa nimeni nu ii intreaba nimic.

  • Maria Ciubotaru

    O fi fost Marcel Popa incompetent, dar Alexe este si mai incompetent.
    Pacat ca lumea nu gandeste logic cand voteaza.

  • Dar de drumul Iasi-Valea Lunga de pe langa lacul Chirita nu spuneti nimic

  • UN ALT MARLAN POLITIC PLIN DE TUPEU CARE SI EL AR TREBUI NU SA-I DAM VOT , BA INVERS UN LOC LA PUSCARIE IMPREUNA CU VATRA.

  • daca sa văzut ales din nou Alexa ce vreți să faca pana la următoarele alegeri,tace chitic,cu o lună înainte de alegeri o să iasă din nou sa mai pronmita și după iar liniște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`