Prima pagină » Magazin » Stiai ca exista aparate auditive cu sisteme de reincarcare? 4 zile de mobilitate fara priza
Stiai ca exista aparate auditive cu sisteme de reincarcare? 4 zile de mobilitate fara priza

Stiai ca exista aparate auditive cu sisteme de reincarcare? 4 zile de mobilitate fara priza

31 mart. 2021, 14:49,
în Magazin

Descoperirile tehnologice au impactat industria echipamentelor medicale, iar aparatele auditive nu fac exceptie. Exista acum dispozitive auditive de ultima generatie, care imbunatatesc – in mod real – viata pacientilor, contribuind la cresterea dorinteilor de socializare.

Un astfel de aparat auditiv poate fi de tip reincarcabil. Persoanele care sufera de hipoacuzie au acum posibilitatea de a se bucura de natura timp de 4 zile continuu, chiar si in zonele in care nu au acces la electricitate. Cele 4 zile de mobilitate fara priza nu sunt singurul avantaj pe care il asigura aceste device-uri. Afla acum ce beneficii unice la ofera purtatorilor!

  1. Dimensiuni mici, aspect estetic placut

Pacientii declara ca unul dintre cele mai mari impedimente in purtarea unui aparat pentru redarea auzului este design-ul acestuia. Pana nu demult, formele severe de hipoacuzie solicitau aparatura voluminoasa, care determinau izolarea sociala apurtatorilor. Pacientii evitau interactiunile sociale din cauza acestui complex pe care il dezvoltau, nesimtindu-se confortabil cu aspectul si marimea aparatului auditiv. Astazi, prin gama ultra-moderna de aparate auditive, designul echipamentelor medicale nu mai este o problema.

  1. Mobilitate deplina prin kitul portabil de reincarcare

Acest sistem portabil pentru reincarcarea aparatelor auditive este unul dintre cele mai apreciate avantaje de care se poate bucura un pacient hipoacuzic. Orice purtator poate relua interactiunile sociale, excursiile prelungite in natura si practicarea hobby-urilor prin intermediul kitului mobil de reincarcare, ce permite si pana la 4 zile de libertate deplina, in absenta unei surse de energie electrica. Aparatul auditiv se va activa automat la scoaterea din incarcatorul portabil, fara sa existe o procedura complexa de reincarcare.

  1. Conexiune directa cu echipamentele electronice

Itipoti conecta aparatul auditiv, direct, la telefon, televizor sau radio? Raspunsul este da, atata timp cat fiecare dintre aceste device-uri integreaza tehnologia Bluetooth. Fiecare dispozitiv reincarcabil are in componenta sa un transmitator inteligent 2.4 si un microfon smart, prin care se asigura accesul imediat la orice echipament electronic. Hipoacuzia nu te va impiedica sa te bucuri de avansul tehnologiei moderne, ci din contra. Ea insasi te va ajuta sa iti reiei obiceiurile obisnuite ale vietii, chiar si cu aceasta afectiune.

  1. Prelucrarea diferita a propriei voci prin functia MyVoice

Cei mai mari producatori de echipamente medicale din lume, precum Rexton, a dezvoltat noi aparate auditive, plecand de la studii efectuate pe comportamentul persoanelor hipoacuzice. Intelegand nevoile lor, gama ultra-moderna de aparate auditive s-a axat tocmai pe rezolvarea acestor probleme. Asa a aparut functionalitatea MyVoice, o tehnologie noua prin care vocea pacientului hipoacuzic este prelucrata diferit de celelalte sunete pe care le receptioneaza purtatorul aparatului auditiv. Este un aspect foarte important.

La WeSound.ro faci audiograma gratuita, iar specialistii iti recomanda aparatul auditiv potrivit

WeSound.ro este unul dintre cele mai mari centre de protezare auditiva din tara, cu sedii in Bucuresti, Iasi, Alba Iulia si Campina (Prahova). Pune la dispozitia pacientilor sai servicii premium, dar si aparatura ultramoderna.

Poti face audiograma gratuit in calitate de nou client, si te vei simti exact ca acasa: aceasta echipa de experti pune pret pe nevoile oamenilor si vine in intampinarea lor cu solutii moderne, total neinvazive, care nu provoaca durere sau disconfort. Te vei simti ascultat, inteles si ajutat de catre expertii de la WeSound.ro. Sutele de pacienti care i-au calcat pragul recomanda acest centru de protezare auditiva.

Date de contact:

Tel: +4031/4205378

E-mail:  [email protected]

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *