Prima pagină » Sport » Steven Gerrard, „îndrăgostit” de Ianis Hagi după ultimele sale evoluții. Ce a spus antrenorul lui Glasgow Rangers
Steven Gerrard,

Steven Gerrard, „îndrăgostit” de Ianis Hagi după ultimele sale evoluții. Ce a spus antrenorul lui Glasgow Rangers

17 sept. 2020, 02:00,
în Sport

Ianis Hagi a reușit două pase decisive în meciul cu Dundee United, iar managerul Steven Gerrard a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui

Steven Gerrard a avut cuvinte de laudă pentru Ianis Hagi, după un nou meci reușit al mijlocașului român. Integralist în meciul cu Dundee United, încheiat cu scorul de 4-0, Ianis Hagi a reușit două pase decisive.

„Am fost chiar mulțumit cu Hagi în weekend. El cu siguranță e aproape de cea mai bună formă a sa, ceea ce e grozav. Când ești un jucător tânăr crescând și evoluând, trebuie să progresezi pentru a avea consistență și asta va fi provocarea lui. De asta Glasgow Rangers e clubul perfect pentru el”, a spus Gerrard.

Ianis Hagi, desemnat de BBC omul meciului Rangers – Dundee United

Integralist, românul a reușit două pase de gol și a fost desemnat „omul meciului” de către BBC.

„Poate că nu a înscris, dar a defilat prin meci. A fost implicat în construcția a trei goluri și și-a dovedit clasa pe tot parcursul jocului”, au scris britanicii, entuziasmați de evoluția lui Hagi Jr..

Ianis a avut cifre excelente în partida cu Dundee United, în urma căreia Rangers a ajuns pe primul loc în Scoția, cu 19 puncte. Fiul „Regelui” a avut o acuratețe a paselor de 80%, 66 de atingeri, două assist-uri și a reușit trei pase cheie. Și românul și-a exprimat satisfacția după un meci aproape perfect.

„Ce joc a reușit echipa! O nouă partidă. Încă trei puncte. Din nou fără gol primit”, a fost mesajul lui Ianis Hagi.

Rădoi sare în apărarea lui Ianis Hagi: „Noi îl vrem să fie ca Gică”

Ianis Hagi a evoluat 55 de minute la primele meciuri ale lui Mirel Rădoi pe banca naționalei, cu Irlanda de Nord (1-1) și Austria (3-2), iar selecționerul continuă să aibă încredere în el.
Mijlocașul ofensiv a fost schimbat în minutul 55 al confruntării cu Irlanda de Nord, după un cartonaș galben văzut în prima repriză. Rădoi ar fi vrut să-l introducă pe parcurs în meciul cu Austria, însă selecționerul spune că accidentările lui Deac și Chiricheș l-au făcut să se răzgândească.

Mirel Rădoi: „Noi știm cine a fost Gică Hagi și ne așteptăm de la Ianis să fie același”

De asemenea, Rădoi spune că are încredere totală în Ianis, iar faptul că mijlocașul lui Rangers nu a avut realizări la naționala de seniori (fără gol și o singură pasă decisivă în 11 meciuri) ar fi cauzat de poziția în care a fost folosit.

„După prima partidă, a luat galben, a făcut cele două faulturi și la un moment dat al patrulea arbitru s-a uitat către mine. Am interpretat ca un gest prin care îmi spune că ar fi bine să-l iau deoparte. Apoi, cu Austria, două schimbări au fost provocate de accidentări, iar tot planul tactic pregătit s-a dus. Eu nu cred că dacă noi nu am câștigat cu Irlanda de Nord e vina lui Ianis. Ianis e un jucător important al naționalei. La ultima partidă a lui Rangers, chiar și după această presiune, s-a dus foarte relaxat, a jucat foarte bine, a fost unul dintre oamenii care au decis victoria. Noi știm cine a fost Gică Hagi și ne așteptăm de la Ianis să fie același. Sunt și alți jucători care nu au realizări.

Să luăm acum cele 11 partide ale lui Ianis, iar dacă el a jucat număr 10, eu îmi cer scuze acum. El a jucat în 4-3-3, și extremă stânga și extremă dreapta. Nu-l putem acuza că a jucat doar număr 10 și nu a livrat nicio pasă de gol. Eu îl văd număr 10, de asta l-am și folosit la prima partidă așa. Noi nu suntem staff-ul care să ne uităm după cifre individuale”, a declarat Rădoi, la Pro X.

Ce au scris scoțienii, după ce Ianis Hagi a reușit două assist-uri și BBC l-a numit „omul meciului”

Ianis Hagi (21 de ani) a reușit o prestație excelentă în victoria lui Rangers, 4-0 în fața lui Dundee United, din a șaptea rundă a campionatului scoțian. Integralist, românul a reușit două pase de gol și a fost desemnat „omul meciului” de către BBC.

„Poate că nu a înscris, dar a defilat prin meci. A fost implicat în construcția a trei goluri și și-a dovedit clasa pe tot parcursul jocului”, au scris britanicii, entuziasmați de evoluția lui Hagi Jr.

Ianis a avut cifre excelente în partida cu Dundee United, în urma căreia Rangers a ajuns pe primul loc în Scoția, cu 19 puncte. Fiul „Regelui” a avut o acuratețe a paselor de 83%, 66 de atingeri și a reușit trei pase cheie.
De această dată, Ianis Hagi a jucat ca mijlocaș ofensiv, chiar în spatele vârfului Kemar Roofe. Steven Gerrard ar putea să-l folosească de acum în această parte a terenului, din moment ce românul nu s-a descurcat atât de bine ca extremă dreaptă.

Reacțiile fanilor: „Dați-i titlul de cavaler!”/ „Superbă pasă”

Fanii lui Rangers au luat cu asalt rețelele de socializare, impresionați de forma arătată de român.

„Hagi a demonstrat azi de ce trebuie să fie titular. Două pase de gol, excelent” și „Superbă pasa lui Ianis”, au fost două reacții.

„A fost bun, a reușit două assist-uri și a fost implicat în tot jocul”, a scris un alt suporter scoțian. „Două pase de gol. Nu putea trece neobservat”, a remarcat un alt susținător al lui Rangers.

„Înnobilați-l! Dați-i titlul de cavaler”, a scris un alt fan, fermecat de evoluția lui Ianis Hagi.

„A jucat mult mai bine. Lumea se așteaptă să fie lider la 21 de ani, dar are nevoie de timp. Însă va mai oferi astfel de momente”, a adăugat cineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024