Prima pagină » Cancan » Stephan Pelger a făcut o promisiune pe care nu și-a mai respectat-o. Care a fost utima discuție pe care a avut-o în seara în care s-a sinucis

Stephan Pelger a făcut o promisiune pe care nu și-a mai respectat-o. Care a fost utima discuție pe care a avut-o în seara în care s-a sinucis

09 iun. 2023, 11:29, 1 ,
în Cancan

Cu o seară înainte să-și ia viața, Stephan Pelger a fost prezent la un restaurant din capitală, acolo unde a discutat cu patronul localului, acesta fiind și ultima persoană cu care designerul a discutat înainte să recurgă la gestul necugetat de a se spânzura. Șocat de vestea primită, patronul restaurantului a dezvăluit ce a discutat cu designerul chiar cu câteva ore înainte să-și ia viața.

Stephan Pelger a fost găsit fără suflare în propria locuință de către un vecin în cursul zilei de ieri, 8 iunie. Ultima interacțiune pe care a avut a fost cu patronul localului la care a fost cu o seară în urmă, cu care a discutat cât se poate de normal, ba chiar făcându-i o promisiunea la plecare, însă pe care, din păcate, nu și-a mai respectat-o.

Stephan Pelger a făcut o promisiune pe care nu și-a mai respectat-o

Patronul restaurantului a dezvăluit că nimic din comportamentul lui Stephan Pelger nu ar fi indicat faptul că are gânduri de sinucidere.

Din contră, designerul era cu zâmbetul pe buze mereu și intenționau chiar să colaboreze. Mai mult decât atât, acesta a mai povestit că s-a arătat foarte încântat și fericit, promițându-i că se va întoarce în ziua următoare alături de câteva alte persoane.

Din nefericire, Stephan Pelger nu s-a mai ținut de promisiune, spre șocul tuturor celor din jurul lui, care nu ar fi crezut vreodată că se poate întâmpla o asemenea tragedie.

„Ne-am împrietenit, eu fiind brașovean, având persoane cunoscute împreună. Chiar aseară am stat împreună la masă și am băut un pahar de vin. Era puțin abătut, supărat, dar la plecare a fost zâmbitor. Am discutat de niște lucruri normale.

Mi-a spus că se va întoarce astăzi cu două prietene, mi-a spus că are un eveniment privat. Din păcate, nu s-a mai întors. Poate că am fost ultimul om care l-a văzut în viață. Nu mă așteptam. Dacă știam, îl țineam aici mai mult.”, a declarat patronul localului unde a fost Stephan Pelger pentru ultima dată.

Vecina lui Stephan Pelger, declarații după moartea acestuia

După decesul lui Stephan Pelger, reporterii Antena Stars au obținut primele declarații ale vecinei creatorului de modă, doamna Violeta. Femeia a mărturisit că ea a fost cea care îl mai ajuta pe designer cu anumite medicamente de care acesta avea nevoie, iar asta pentru că fiica sa lucra în Franța și putea să facă rost mult mai ușor de acestea.

„Eu îi mai dădeam medicamente, fiica mea e în Franța și îi dădeam lucruri mai bune. I-am dat un anumit tip de pastile, am vrut să îi altceva și a zis că are și că nu îl ajută”, a precizat vecina lui Stephan Pelger.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *