Prima pagină » Actualitate » Stenograme din dosarul fraților Tate, acuzați de acuzați de trafic de persoane, spălare de bani și abuz sexual asupra minorilor: „Mâine strângem mieii”
Stenograme din dosarul fraților Tate, acuzați de acuzați de trafic de persoane, spălare de bani și abuz sexual asupra minorilor: „Mâine strângem mieii”

Stenograme din dosarul fraților Tate, acuzați de acuzați de trafic de persoane, spălare de bani și abuz sexual asupra minorilor: „Mâine strângem mieii”

23 aug. 2024, 11:20,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Frații Tate, acuzați de trafic de persoane, spălare de bani și abuz sexual asupra minorilor, au fost eliberați de un judecător de la Tribunalul București.

Andrew Tate va rămâne în arest la domiciliu în vila sa luxoasă, în timp ce Tristan Tate are libertatea de a circula liber prin România, fiind sub control judiciar.

Stenograme din dosarul fraților Tate, acuzați de acuzați de trafic de persoane, spălare de bani și abuz sexual asupra minorilor

Procurorii au solicitat menținerea lor în arest, considerându-i un pericol public, însă judecătorul nu a fost de aceeași părere, chiar dacă DIICOT a prezentat sute de pagini de interceptări ca dovezi. Digi24 a obținut în exclusivitate aceste conversații, iar unele dintre ele sunt extrem de tulburătoare. Victimele traficului de persoane pot suna la 0800 500 333 pentru ajutor.

Într-una dintre conversații, Andrew și Tristan discută despre sumele de bani câștigate de fetele obligate să facă videochat. Tristan le numește „miei” și îi oferă fratelui său detalii despre fiecare victimă: cine a lucrat mai mult, cine a adus mai mulți bani sau cine a fost bolnavă.

„Tristan Tate: Apropo, mâine strângem „mieii”
Andrew Tate: Le verifici conturile? Cât a fost?
Tristan Tate: E ok
Tristan Tate: Oh
Tristan Tate: Nu știu, nu au lucrat încă toate zilele
Tristan Tate: Este plată dublă
Tristan Tate: Abi a produs bine
Tristan Tate: Foarte
Tristan Tate: Adriana a fost bolnavă”

În altă interceptare, Andrew Tate, iritat de comportamentul unei fete cu care Tristan a avut un conflict, face referire la o „pedeapsă” prin viol, deși termenul este folosit între ghilimele, sugerând că ar putea avea o altă semnificație. Totuși, Andrew recunoaște că a fost aproape prins de poliție din cauza acelei fete.

„Andrew Tate: Cui îi pasă?
Andrew Tate: Spune-i să depășească momentul
Andrew Tate: Înainte să o „violez” iar
Andrew Tate: Poate să se ducă dracului din ziua aia
Tristan Tate: Nu îmi pasă
Andrew Tate: Aproape am intrat la închisoare pentru mizeria aia
Tristan Tate: Nu omorâți mesagerul
Andrew Tate: Fraiera
Tristan Tate: Las-o”

Într-o altă discuție șocantă, Tristan Tate vorbește despre lovirea unei femei și amenință cu bătaia o fată care nu a respectat ordinele. Frații își împart responsabilitățile: Andrew se ocupă de site-urile de videochat, iar Tristan de activitățile legate de proxenetism.

„Tristan Tate: Abi și-a pierdut mințile ieri
Tristan Tate: S-ar putea să îi dau un șut în fund
Andrew Tate: Era foarte beată
Tristan Tate: Sau să o pocnesc
Tristan Tate: Tu menții website-ul să producă, eu mențin activitatea de proxenetism”

Fetele erau obligate să lucreze la videochat cel puțin 6 ore pe zi, adunând minim 45 de ore săptămânal. Frații Tate câștigau zeci de mii de euro pe săptămână din aceste activități, iar o mică parte din bani era împărțită cu victimele. Totuși, dacă una dintre fete îi supăra, nu mai primea nimic pentru o perioadă.

„Andrew Tate: Au mai intrat bani azi?
Andrew Tate: Ce sold ai?
Andrew Tate: Nu o plăti pe Viv, trimite-i toți la mine. Dă-o dracu de t****
Tristan Tate: Nu a mai intrat niciun ban în contul meu
Tristan Tate: Am plătit safari-ul în deșert și am plătit-o pe Georgiana
Tristan Tate: Soldul este…
Tristan Tate: Nu. Stai
Tristan Tate: Lasă-mă să o plătesc și pe Adriana
Tristan Tate: 17 mii
Tristan Tate: Și ceva mărunțiș
Tristan Tate: În astea 2 săptămâni am făcut 14.000 de lire. Totul e acoperit de profit
Tristan Tate: Când scad încasările lui Abi, dar am fata asta nouă? 2 mii de lire pe zi nu sunt mărunțiș
Tristan Tate: Înseamnă încă 1 milion de dolari pe an
Tristan Tate: Cam cât faci în mare parte cu cobratate, asta e important”

Într-un mesaj vocal, Andrew Tate îi sugerează fratelui să lase însărcinată una dintre victime pentru a scăpa de ea. Într-un alt mesaj, Andrew planifică un vlog în care să umilească femei.

„Tristan Tate: A cerut să vadă ce a intrat în contul bancar. Totul intră o dată, prin paxum. Au intrat 15.000 de la toate trei fetele
Tristan Tate: Spune-mi ce să răspund
Andrew Tate: Exact asta
Andrew Tate: Nu știe numerele celorlalte fete
Andrew Tate: Dă-i toți banii
Tristan Tate: Să îi trimit o mie?
Andrew Tate: Este imposbil de combătut
Andrew Tate: Pierdem mai mult dacă refuză să muncească

Tristan Tate: Mișcarea cu webcam-urile a fost să îi spun lui Abi că, în limite rezonabile, poate păstra banii din Onlyfans pe care îi produce, dacă face 45 de ore pe săptămână”.

Pe lângă veniturile din materialele pornografice, frații Tate au urmărit să obțină putere, vizibilitate și influență prin numeroase postări pe rețelele de socializare. Au angajat o femeie pentru a le gestiona conturile și a atrage cât mai mulți fani și susținători.

„E bine cum ești cu Abi, frate, dar sfatul meu este să o lași gravidă. Nu știu de ce joci jocul ăsta… las-o gravidă și trimite-o acasă. Singurul motiv pentru care am lăsat-o pe Viv să scape cu atâtea chestii e că e perioada ei fertilă. Oricum venea aici, era aranjat. Trebuia să o las gravidă. Cam cât o să o lași pe Abi să muncească? Mai ales acum, că ai lăsat-o pe alta gravidă? Va afla… fă ce trebuie. Am depășit trecutul, webcam… îmi plăcea webcam. Ăsta e sfatul meu, tu faci ce vrei. Eu o las gravidă și scap de ea toată vara, vreau să am o vară fără stres, așa că…

Andrew Tate: Avem nevoie de o petrecere la piscină pentru Tate Confidential. Nimeni important, doar femei, pentru că o să râdem de ele în episod. Nu aduce femei ok, că vor pica nașpa

Tristan Tate: Spune-i că începe săptămâna viitoare
Tristan Tate: Ea le administrează conturile de Twitter. Și Onlyfans
Tristan Tate: Twitter să CÂȘTIGĂM fani, să construim etc.
Andrew Tate: De acord
Tristan Tate: Onlyfans să câștigăm bani
Andrew Tate: Dă-i mesaj”

Pe contul de X (fostul Twitter) al lui Andrew Tate, mesaje erau postate chiar și în timpul perchezițiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024