Prima pagină » Cancan ultimă oră » Steliana Sima, interdicție din partea soțului! Nu a lăsat-o niciodată să facă asta în prezența lui: ,,Lui nu îi place”

Steliana Sima, interdicție din partea soțului! Nu a lăsat-o niciodată să facă asta în prezența lui: ,,Lui nu îi place”

09 oct. 2022, 10:40,
în Cancan ultimă oră

Steliana Sima și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie, iar de atunci a făcut tot posibilul să-și fructifice talentul și să-și creeze un renume în industrie. De-a lungul anilor, soțul ei a fost cel care a sprijinit-o și i-a fost alături în permanență, ori de câte ori a urcat pe scenă.

Cu toate acestea, se pare că bărbatului nu i-a plăcut niciodată muzica populară!

Steliana Sima, despre soțul ei: ,,Toată viața lui nu m-a lăsat să ascult folclor”

Steliana Sima a fost recent invitată în cadrul podcastului moderat de Mirela Vaida și nu s-a ferit deloc să vorbească sincer despre mariajul ei.

Printre altele, artista a dezvăluit și ce interdicție are de la soț, chiar și după 32 de ani de căsnicie.

Cântăreața susține că bărbatul nu o lasă să asculte niciodată muzică populară, atunci când este în prezența lui:

„Eu nu am mers niciodată singură la spectacole. De fiecare dată, el (n.r. soțul) era cel care mă însoțea și mă sprijinea. Culmea este că lui nu îi place muzica populară. Toată viața lui nu m-a lăsat să ascult folclor. Nici măcar acum nu pun muzică populară în mașină când e el.

Deși lui nu îi place, mi-a respectat mereu meseria. El ascultă muzică pop românească.”, a povestit Steliana Sima, în cadrul podcastului amintit.

Steliana Sima, o mamă și o soție împlinită

Pe lângă carieră, Steliana Sima se bucură și de un soț iubitor, cu care este căsătorită de peste trei decenii. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de 32 de ani, care, la rândul lui, este tată de băiat. Cătălin s-a căsătorit în 2020, iar un an mai târziu a venit pe lume Vladimir Nicolae, cel mai iubit membru al familiei. Micuțul a avut parte de un botez spectaculos, de la care nu au putut lipsi artiști de renume:

„Colegii și prietenii mei de suflet vor participa la acest eveniment, Mariana Ionescu Căpitănescu, Petrică Mîțu Stoian, Constantin Enceanu, Taraful Cleante și Diana Matei, Adriana Antoni alături de trupă, Elena Merișoreanu, Maria Cârneci.

Vin și câțiva tineri care îmi sunt foarte dragi, Georgel Nucă, Ilie Caraș și Narcisa Băleanu și Anuța Arghiroi. Nu în ultimul rând, prințesa mea, doamna Maria Ciobanu, vine pe 24 din America și a zis că vrea să încingă o sârbă oltenească, să facă gaură în podea, atât de mult își dorește. Îi așteptăm și pe Ionuț și Doinița Dolănescu.”, declara Steliana Sima la acea vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *