Prima pagină » Cancan ultimă oră » Steliana Sima a dezvăluit care este starea de sănătate a Mariei Ciobanu

Steliana Sima a dezvăluit care este starea de sănătate a Mariei Ciobanu

12 ian. 2022, 19:31,
în Cancan ultimă oră

Steliana Sima și Maria Ciobanu sunt foarte bune prietene, pe lângă faptul că au fost văzute de multe ori pe scenă împreună. Cele două au o relație cu totul specială și păstrează legătura. Astfel, artista a aflat ce mai face buna sa prietenă și cum se simte, de fapt, marea artistă.

Cum se simte Maria Ciobanu

Steliana Sima și Maria Ciobanu sunt foarte apropiate. Cele două au o relație frumoasă pe scenă, dar sunt foarte apropiate și în viața reală. Chiar dacă distanța le separă, nu ezită să se vadă ori de câte ori au ocazia și își fac timp să se țină la curent cu ce mai este nou în viața lor.

Un moment care le-a unit și mai tare a fost botezul primului nepot al Stelianei Sima. Artista a fost copleșită de emoție să vadă că prietena ei a venit în mod special pentru acest eveniment și chiar a ținut să îi transmită gândurile sale. Chiar dacă nu s-au mai văzut de mult timp, cele două încă păstrează legătura și știu tot ce se petrece în viața lor.

Era cunoscut faptul că în fiecare an, Maria Ciobanu petrecea sărbătorile alături de familie. Se pare, însă, că anul acesta a preferat să rămână în America, pe motiv că nu se simțea bine. De aici a pornit zvonul că ar avea probleme mari de sănătate, iar Steliana a decis să vorbească despre acest subiect.

Maria Ciobanu nu este grav bolnavă

Maria Ciobanu s-a stabilit de mulți ani în Statele Unite, dar mereu venea acasă de sărbători. Se pare că anul acesta a preferat să stea departe de cei dragi pentru că a fost destul de răcită și a fost nevoită să meargă la medic.

“E foarte bine! Eu am vorbit ultima dată cu prințesa în ziua de bobotează. Și era ok. Nu știu de unde spun oamenii că nu ar fi. Prințesa e bine, e sănătoasă, dar să nu transformăm o banală răceală, bronșită, în altceva. Să nu dramatizăm!”, a declarat Steliana Sima pentru wowbiz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *