Prima pagină » Cancan » Ștefania Ștefan de la Survivor a trecut printr-o suferință de nedescris. Cum arată iubitul ei, după care plânge în emisiune

Ștefania Ștefan de la Survivor a trecut printr-o suferință de nedescris. Cum arată iubitul ei, după care plânge în emisiune

17 apr. 2024, 12:50,
în Cancan

Ștefania Ștefan, celebra „războinică” de la Survivor All Stars, a trecut printr-o suferință de nedescris în urmă cu ceva timp. Aceasta a fost „captivă” într-o relație toxică din care a reușit să scape abia după șase ani. În prezent, Ștefania Ștefan are un nou iubit, pe Șerban, care o face fericită și care a învățat-o din nou ce înseamnă iubirea.

Ștefania Ștefan este unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor All Stars și a cucerit imediat publicul. Este descurcăreață, ambițioasă, determinată și rapidă și la fiecare competiție iese câștigătoare, dar puțini știu drama prin care a trecut.

Ștefania Ștefan de la Survivor a trecut printr-o suferință de nedescris

Ștefania Ștefan, „războinica” de la Survivor All Stars, pare mereu sigură pe ea și puternică, dând de fiecare dată totul pe traseu pentru a aduce puncte pentru echipa ei. Cu toate acestea, șatena a mărturisit în urmă cu ceva timp că, de fapt, este foarte vulnerabilă. Iar acest lucru se datorează faptului că, timp ce șase ani, a trecut printr-un coșmar din cauza persoanei pe care o iubea.

În sezonul 3, sezon câștigat de Alex Delea, „războinica” a răbufnit și a dezvăluit printre lacrimi prin ce a trecut, după ce s-a simțit jignită de Cătălin Zmărăndescu, care a acuzat-o că plânge fals.

Ștefania a mărturisit atunci că a suferit foarte tare din cauza faptului că a fost captivă într-o relație foarte toxică. Șatena a spus că a putut scăpa de partenerul ei de atunci abia după șase ani. După ce și-a dat seama că lucrurile nu vor evolua niciodată în bine, concurenta a pus punct relației respective.

Ștefania Ștefan de la Survivor are un nou iubit

În prezent, are un nou partener, pe Șerban, care o face fericită și care a învățat-o din nou ce înseamnă iubirea, după întreaga suferință prin care a trecut în relația anterioară. De altfel, nu o singură dată ați putut să o auziți pe Ștefania, în emisiune, vorbind desre Șerban și plângând de dorul lui.

„Când l-am auzit pe Cătălin (n.r. – Cătălin Zmărăndescu) că îmi spune că plâng fals, m-a afectat foarte tare. Nu știu dacă el vrea să mă facă pe mine la psihic și mi-am dorit să spun, să vadă oamenii de acasă cum sunt eu. Eu vin dintr-o relație foarte toxică. Nu doresc niciunei femei ce am avut eu. Au fost 6 ani, nu doresc asta nimănui. Am trecut prin ea, am învățat, iar acum am un iubit care duce tot greul psihicului meu și traumelor mele și acțiunilor mele.

El are toată răbdarea și iubirea și tandrețea să mă accepte și să știe de ce. De-aia m-a afectat ce a spus Cătălin”, a povestit Ștefania, în emisiune, după ce a plâns când Războinicii au fost acuzați că nu i-au dat lui Relu Pănescu mâncare în Exil.

„Tu nu ai avut de când sunt la Survivor aici decât două cuvinte cu mine, cred că trei, și tu mă judeci pe mine doar din văzute, că mă vezi, că sunt falsă, că plâng fals?”, i-a mai spus Ștefania Ștefan lui Zmărăndescu.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024