Prima pagină » Cancan » Ștefania Stănilă, concurentă la Survivor România 2023, ascunde o poveste de viață dureroasă. Frumoasa gimnastă a rămas orfană de tată la vârsta de 9 ani

Ștefania Stănilă, concurentă la Survivor România 2023, ascunde o poveste de viață dureroasă. Frumoasa gimnastă a rămas orfană de tată la vârsta de 9 ani

09 ian. 2023, 09:52, 1 ,
în Cancan

Ștefania Stănilă, concurentă la Survivor România 2023, ascunde o poveste de viață dureroasă. Aceasta este o gimnastă apreciată de public, dar și de colegii de breaslă. Ștefania Stănilă are în palmares numeroase premii, iar în prezent tânăra este instructor pentru generațiile de sportivi pasionați de gimnastică. Aceasta a acceptat imediat propunerea de a concura la faimoasa competiție Survivor România 2023 și este încrezătoare că va face față provocărilor. Dincolo de lumina reflectoarelor, Ștefania Stănilă ascunde multe suferințe în viața privată. Puțini sunt cei care știu că frumoasa gimnastă a rămas orfană de tată la vârsta de 9 ani.

Ștefania Stănilă, concurentă la Survivor România 2023, ascunde o poveste de viață dureroasă

Ștefania Stănilă se află în echipa Faimoșilor la celebra competiție Survivor România 2023. Tânăra în vârstă de 26 de ani este o gimnastă apreciată de public, dar și de colegii de breaslă. Pasiunea pentru sport a apărut încă de la o vârstă fragedă, iar tatăl ei a susținut-o mereu pentru a ajunge celebră și a face performanță în sport. Frumoasa gimnastă este în prezent instructor și îi ajută pe cei pasionați de sport să aibă o carieră de succes. Ștefania Stănilă este încrezătoare că se va descurca de minune la Survivor România 2023, având în vedere abilitățile sale sportive deosebite.

„Îmi doresc din suflet să câștig această competiție. Sunt o persoană competitivă și cred în mine. Chiar am încredere maximă în mine că o să ajung acolo, parcă deja mă văd în finală. Consider că faptul că am făcut gimnastică de performanță 13 ani este un mare atuu. Am mai multă rezistență, am mai multă forță, am echilibru. Clar o să mă ajute. (…)

M-am apucat de gimnastică la vârsta de 5 ani, la Petroșani. După care am avut o demonstrație la Deva, iar acolo antrenorii m-au remarcat. Eu am început gimnastica cu ajutorul tatălui mei pentru că el m-a îndrumat către acest sport și mă bucur mult că el a fost alături de mine.”, a declarat aceasta.

Pe lista vedetelor care participă la Survivor România 2023 se află și Bianca Patrichi, de profesie dansatoare și coregraf. Aceasta a fost în trecut ispită la ,,Insula iubirii” și a făcut furori cu aparițiile sale provocatoare. Și tânăra actriță Ada Dumitru se află în echipa Faimoșilor. Aceasta are o carieră artistică de succes și o poveste de viață pe măsură. Tatăl vitreg al vedetei este nimeni altul decât îndrăgitul actor Bebe Cotimanis.

Ce spune gimnasta despre suferințele din viața privată

La vârsta de 26 de ani, Ștefania Stănilă se bucură din plin de celebritate și de succes în carieră. Gimnasta are în palmares numeroase premii și medalii. Tânăra este încrezătoare că va face furori la noua competiție Survivor România 2023.

„Sunt o persoană foarte luptătoare și în general, tot ce mi-am dorit și tot ce mi-am propus, am obținut.”, a precizat vedeta.

Dincolo de energia debordantă, Ștefania Stănilă ascunde o poveste de viață dureroasă. Gimnasta și-a pierdut tatăl pe când avea doar 9 ani și a rămas marcată de acest eveniment tragic.

„La vârsta de 9 ani, tatăl meu a murit și el a fost motivația mea să continui cu gimnastica. Mi-am dorit să fac asta pentru el, dar și pentru mine. Cumva a fost pentru amândoi și motivația clar a fost mult mai mare. Cred că tatăl meu de acolo de Sus este mândru de mine.”, a mărturisit frumoasa gimnastă.

Ștefania Stănilă și-a păstrat optimusmul și energia debordantă în pofida evenimentelor tragice prin care a trecut. Aceasta are o carieră de succes în sport și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *