Prima pagină » Cancan » Ștefania, iubita lui Speak, probleme de sănătate! Vedeta are simptome de răceală și a făcut testul COVID

Ștefania, iubita lui Speak, probleme de sănătate! Vedeta are simptome de răceală și a făcut testul COVID

04 mai 2021, 09:51,
în Cancan

Ștefania nu s-a simțit prea bine zilele acestea. Vedeta a anunțat că are niste probleme de sănătate.

Ștefania a trecut printr-o sperietură zdravănă! Focoasa brunetă a început să aibă simptome de răceală și imediat s-a gândit că ar putea fi infectată cu virusul care a generat o criză sanitară la nivel mondial.

Pentru a se asigura că nu are nimic mai mult decât o răceală inofensivă, iubita lui Speak nu a făcut doar un test COVID, ci patru.

Vedeta și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că are niște probleme de sănătate, iar acum stă închisă în casă până când se va face mai bine.

Ștefania se simte foarte rău. Ce le-a transmis fanilor de pe Instagram

Partenera de viață a lui Speak a avut sărbătorile de Paște distruse din cauza stării de sănătate care i-a pus mari probleme. Vedeta s-a speriat teribil din cauza simtomelor similare cu cele ale bolii COVID-19 și imediat și-a făcut nu unu, dar patru teste pentru a afla dacă este sau nu infectată cu virusul SARS-CoV-2. Din fericire, toate au avut un rezultat negativ, iar acum aceasta răsuflă ușurată.

„Am răcit… FORȚĂ! Mi-am făcut patru teste să mă asigur că e doar răceală. E doar răceală… dar m-a rupt”, a scris Ștefania pe Instagram.

În ce stare se află în acest moment Ștefania

Aceasta a mai povestit pe Instagram că în Vinerea Mare a fost într-o locație la o filmare, iar timp de câteva ore a stat într-un frig crâncen și este convinsă că acolo.

„Săptămâna trecută își zice cuvântul în corpul meu. Deci doamne ferește cât poate să-mi fie de rău. Doamne ferește! Mi s-a întâmplat joi când mi-a scăzut, cred, un pic imunitatea, pentru că vineri dimineața mă ustura în gât și faptul că vineri am filmat 24 de ore și primele 6 ore am paralizat de frig într-o locație, m-a distrus. Dar baba suferă la frumusețe și la lucruri frumoase. Aia e!”, a mai dezvăluit iubita lui Speak.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`