Prima pagină » Titlurile zilei » Ștefania, iubita lui Dănuț Iliescu, trăiește o adevărată dramă și a creat un altar în memoria acestuia! „Aș da orice să te mai pot vedea, măcar o singură secundă!” – GALERIE FOTO

Ștefania, iubita lui Dănuț Iliescu, trăiește o adevărată dramă și a creat un altar în memoria acestuia! „Aș da orice să te mai pot vedea, măcar o singură secundă!” – GALERIE FOTO

09 iul. 2022, 02:00,
Codruța Șoroagă, în Titlurile zilei

Ștefania, iubita lui Dănuț Iliescu, tânărul carbonizat în accidentul de la Lețcani, deplânge, în continuu, moartea iubitului său, deși a trecut o lună și jumătate de când tânărul a trecut în neființă. Tânăra a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, zeci de poze cu ea și Dănuț, din timpul celor 2 ani de relație.

Ștefania suferă enorm dispariția omului lângă care se vedea trăind tot restul vieții. Tânăra își alintă iubitul trecut la cele veșnice „Steluța mea” și a creat, în cinstea sa, un adevărat altar pe care se regăsesc poze, flori, lumânări și obiecte care i-au aparținut lui Dănut. La fel de spectaculos este și mormântul tânărului, unde sunt așezate numeroase poze și candele ce ard necontenit.

Iubita tânărului mort în accidentul de la Lețcani nu și-a revenit nici acum din șoc

Dănuț Iliescu purta, în timpul accidentului, o brățară personalizată pe care o primise de la Ștefania. După moartea iubitului său, Ștefania poartă, în permanență, o brățară personalizată cu chipul omului iubit. De asemenea, tânăra și-a creat și tricouri personalizate cu poza sa și a iubitului.

Tânăra a explicat care este povestea din spatele acestei brățări.

„Mulți ați văzut brățara lui cu tractoraș pe care o avea de la mine, poate vi se pare ceva banal, dar pe spatele medalionului a fost gravată prima mea declarație de iubire. Atunci i-am spus, printr-un citat, că nimeni nu-l va iubi mai tare ca mine. Acum, eu port altă brățară, cu chipul lui, dar cu același mesaj pe spate! Te iubesc, îngerul meu!”, a precizat Ștefania.

Tânăra postează, în mod constant, mesaje de dragoste în care deplânge dispariția iubitului său. Dănuț Iliescu era un băiat foarte muncitor, ajutându-și tatăl la toate muncile câmpului. Acesta era student la Facultatea de Agronomie din cadrul Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași și își dorea să ajungă inginer agricol.

„Mâinile lui nu erau mici și fine… Erau mari, aspre, pline de lovituri, toate făcute de la muncă, dar, pentru mine, erau cele mai gingașe mâini”, menționează iubita lui Dănuț Iliescu.

Ștefania, iubita lui Dănuț Iliescu: „Viitorul meu nu mai este cu el, însă doar fizic, știu că sufletul lui îmi va ghida drumul mereu”

Tânăra și-a creat un adevărat altar în camera sa, unde a așezat poze cu ea și Dănuț, flori, lumânări și un tablou personalizat cu data în care ei au început să aibă o relație. De asemenea, tânăra păstrează, pe noptiera de lângă patul său, un hanorac de-al lui Dănuț.

„Unul lângă altul, dar direcția e diferită. El privește spre trecut, iar eu privesc spre viitor… Da, viitorul meu nu mai este cu el, însă doar fizic, știu că sufletul lui îmi va ghida drumul mereu. Te iubesc, iubirea mea, îmi este foarte dor de tine, aș da orice să te mai pot vedea, măcar o singură secundă”, precizează, îndurerată, Ștefania.

Ștefania a postat și câteva poze și filmulețe de la mormântul lui Dănuț Iliescu, menționând că a fost prima dintre apropiații săi care a ajuns la locul accidentului și ultima care a părăsit mormântul, în ziua funeraliilor.

„Am fost prima care a ajuns la tine, prima care a avut putere să te atingă, dar ultima care a plecat de lângă mormânt… Te iubesc!”, a menționat tânăra.

Dănuț Iliescu și-a pierdut viața în data de 30 mai 2022, în jurul orei 20.00, după ce autoturismul în care se afla a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac, între localitatea Lețcani și Podul Iloaiei. În momentul impactului, în autoturism se aflau trei persoane, doi dintre tineri au putut fi salvați înainte ca autoturismul să explodeze, însă Dănuț era încarcerat și nu a mai avut nicio șansă la viață.

În ciuda pierderii suferite, Ștefania, iubita lui Dănuț Iliescu, a reușit să obțină nota 8.00 la examenul de Bacalaureat.

Comentarii
  • Pacat….Dumnezeu Sa-l Ierte!!!

  • Da, dar ii recomandam domnisoarei sa se roage pentru sufletul lui in mare taina…
    publicitatea la ziar nu ajuta sufletul acestui biet copil ucis intr-un tragic accident.
    Mai mult ne plangem de mila noastra decat sa ne ingrijim de ceea ce pretindem ca am iubit.
    Mai meditati putin inainte de a da interviuri la ziar : ce va doriti linistea sufletului celui pe care l-ati iubit sau publicitatea ?
    Dumnezeu sa-l odihneasca !

  • Nu face nimeni publicitate la ziar ,doar ca I se iau niste postari si apoi ei le pun la ziar fara sa intrebe daca noi suntem deacord sau nu.asa ca lasati comentarile daca nu stiti cum sta situatia

  • Selectia naturala functioneaza!

    Selectia naturala functioneaza!

  • Pentru anonim

    Dacă și tie îți place victimizarea pe rețele sociale, suferă la tine în perna și nu o sa mai apară articole!

  • Pana găsește pe altu care sa i o scape sub coadă

  • Numai niste timpiti….

  • Asta arată ce preocupări mărețe a avut domnita, domnișoara a fost. Sjutati o da ajungă la un medic, dacă ce face nu e doar spectacol. După cim se vede are minte putina și afectată.

  • A ajuns Grigore sa dea sfaturi sa stii ca ai multa minte zic ca trebuie sa treci u pe la un medic si apoi va trece si domnisoara daca e nevoie dar eu consider ca nu e nevoie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *