Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ștefania de la Puterea Dragostei, bătută de Adelin? Tânăra a făcut dezvăluiri halucinante

Ștefania de la Puterea Dragostei, bătută de Adelin? Tânăra a făcut dezvăluiri halucinante

15 oct. 2020, 23:30,
în Cancan ultimă oră

Ștefania a fost concurentă în primul sezon Puterea Dragostei, unde l-a întâlnit pe Adelin, cel cu care avea să formeze și-un cuplu. Ulterior, cei doi au fost descalificați, după ce au încălcat una dintre cele mai importante reguli: s-au văzut în afara competiției. Ștefania are un trecut sfâșietor, aceasta fiind supusă la multe orori greu de imaginat. Recent, în cadrul unei emisiuni TV, Ștefania a dat cărțile pe față și a povestit un episod violent din trecutul ei. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a explicat cum a fost snopită în bătaie, chiar de fostul lui.

Ștefania de la Puterea Dragostei, plină de vânătăi și tunsă scurt

Fosta concurentă a sezonului 1 Puterea Dragostei a trecut prin clipe grele în fosta relație. Nimeni nu se aștepta ca fostul ei iubit, cu care părea că are o relație de viitor, să o bată și să o tundă. Imaginile cu ea, plină de vânătăi și cu părul scurt au îngrozit o țară întreagă. Ștefania a fost foarte iubită și susținută, pe durata primului sezon al emisiunii fenomen de la Kanal D. Susținătorii acesteia au observat că ea începuse, într-o perioadă, să poarte diferite peruci, însă nimeni nu se aștepta la o astfel de dramă.

”Era un bărbat bun, atent. Nu-mi imaginam că se va ajunge la asta. Îmi doream să fie ultimul bărbat din viața mea. Din gelozie a făcut așa. Ne mai certam, dar nu ca în seara respectivă. A fost un om de la care am avut ce învăța, care până într-un anumit punct m-a făcut fericită”, a mărturisit Ștefania de la Puterea Dragostei, cu ochii în lacrimi.

Toți apropiații acesteia au fost șocați când au văzut-o în ce stare se află, însă i-au fost alături. Pe de altă parte, părinții Ștefaniei au suferit odată cu ea. ”Fizic vorbind, nu mi-am revenit nici până în momentul de față. Nimeni nu merită să treacă prin ce am trecut eu.  Tata era foarte afectat, el nu m-a lovit niciodată. La noi în casă nu se întâmplă lucruri de genul acesta”, a recunoscut fosta concurentă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024