Prima pagină » Cancan ultimă oră » Concurenta preferată a lui Mihai Bendeac de la iUmor, prinsă făcând videochat. Imagini incendiare cu bruneta (Exclusiv) – Galerie Foto, Video

Concurenta preferată a lui Mihai Bendeac de la iUmor, prinsă făcând videochat. Imagini incendiare cu bruneta (Exclusiv) – Galerie Foto, Video

10 iun. 2020, 19:01,
Antonia Ceausu, în Cancan ultimă oră

Ștefania Costache, cunoscută după apariția la emisiunea IUmor drept Lolrelai, a reușit să îl impresioneze pe Mihai Bendeac atât prin numărul de stand-up comedy cât și prin apariția incendiară. Filmarea în care a apărut aceasta a devenit virală pe Youtube. Aceasta și-a dat seama că apariția sa la televizor fără sutien va fi greu de uitat. Aceasta a scris pe blogul personal ce a stat în spatele deciziei sale.

”Am decis să apar așa la iUmor pentru că sunt un om asumat. Nu port sutien aproape niciodată așa că atât pozele de pe rețelele de socializare cât și aparițiile mele in general chiar si la o cafea pot fi considerate «provocatoare». Mi s-ar fi părut o ipocrizie ca la tv să apar îmbrăcată până în gât pozând în ceva ce nu sunt. (…) Așa cum am spus și in numărul prezentat m-am dus să vorbesc despre mine. Textul numărului de stand-up, nu numai că este scris de mine ci, este trăit de mine”, a scris Lolrelai pe blogul ei.

Deși este o fire dezinvoltă, se pare că decizia de a participa la emisiune a fost luată din cauza presiunilor apropiaților

Lolrelai a recunoscut că apariția sa în emisiunea de divertisment a fost influențată de apropiați.

”Au fost si mulți oameni apropiați care de ani de zile imi spun in toate formele cu puțină să particip că e păcat să râdă doar ei de mine. Eu nu sunt egoistă așa că am zis ”da” când mi-a trecut un pic frica de expunere. Am blog de peste 16 ani și oarecum am crescut odată cu el. Am obsevat singura că o poză mai sexy să spunem aduce mai multe vizualizări unui text bun și emoțional. Așa am învațat să le combin și sa mă folosesc de ce mi-a dat Dumnezeu pentru a promova ceea ce oamenii in general nu ar citi. (…) Iar fiecare plus de imagine al meu aduce totodată un plus de imagine cazurilor umanitare de care mă ocup destul destul de des. Dacă prețul pentru a îi ajuta pe alții este expunerea și critica mea tocmai învăț să îl plătesc. (…)

Da, probabil afișarea goliciunii mele provine și din frustrări. Frustrarea femeii urâte și fără încredere în ea. Am fost urâtă și cunoscându-ma mai bine am devenit mai frumoasă fără nicio intervenție chirurgicală. Acum doar mă bucur de frumusețea mea pe care eu o văd și alții nu o constată. Dacă merg mai departe voi fi tot eu într-o formă sau alta a mea. Voi face mișto tot de mine că mi se pare mai ok să râd de mine decât să îi critic pe alții”, a mai spus Lolrelai.

Puțini știu cu ce se ocupă focoasa brunetă

Ștefania Costache a încins imaginația bărbaților după ce a apărut pe micile ecrane fără sutien. Puțini știu însă cu ce se ocupă tânăra. Se pare Lolrelai își exploatează din plin calitățile fizice. Aceasta este model de videochat. Acest domeniu a înflorit în ultimii ani, în special în Estul Europei. Videochatul poate aduce extrem de mulți bani fetelor care sunt dispuse să facă din această activitate o rutină profesională zilnică. Zeci de bărbați o urmăresc pe frumoasa Ștefania.

Mihai Bendeac nu s-a sfiit să-și manifeste atracția față de Ștefania Costache

Mihai Bendeac nu s-a sfiit să-și manifeste atracția față de Lolrelai. De asemenea, tânăra a postat un mesaj prin care și-a exprimat bucuria cu privire la reacția juratului.

„Îmi plac mult reacțiile spontane. Arată oamenii exact așa cum sunt naturali și un schimb de replici neregizat, dar amuzant denotă și inteligență și umor. Oamenii sunt mai fascinanți atunci când sunt surprinși decât atunci când pregătesc un text. Pe mine mă vedeți așa cum sunt in imaginile astea. Obraznica dar amuzantă, simpatică și mereu cu replica la mine și cu reflexe cum spune maestrul Mihai Bendeac. Pe Mihai îl vedeți tot așa cum este. Obraznic și amuzant, simpatic și cu mult simt al umorului, jucăuș și cu o țintă bună dacă ea nu se mișcă ? Nu condamn nicio secundă gestul lui de a arunca sticla în lipsa unei replici. Spun asta căci mi-ați scris și ați si comentat câțiva că e un gest urât.

Eu l-am perceput ca pe unul extrem de funny și prietenos. Era o sticla de plastic, nu era niciun risc nici dacă mă nimerea. A fost modul lui de a „arunca batista” in fața unei replici bune. Nu mă știu personal cu Bendeac, nu am ieșit vreodată cu el și nici nu ne scriem de fel(cred ca am avut 4 conversații in 3 ani) . Dacă uneori nu ii înțelegeam reacțiile privindu-l din spatele ecranului acum nu l-am înțeles fiind in față în față cu el. Pentru mine rămâne același personaj fascinant care continuă să mă uimească”, a scris Lolrelai după apariția în emisiunea de umor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *