Prima pagină » Titlurile zilei » Ștefan Tânjală este mai presus de lege! Nish feat Nuba, clubul pe care îl deține la Ciric, funcționează fără autorizație de construire. Petrecerile sunt în toi, în fiecare weekend

Ștefan Tânjală este mai presus de lege! Nish feat Nuba, clubul pe care îl deține la Ciric, funcționează fără autorizație de construire. Petrecerile sunt în toi, în fiecare weekend

09 sept. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Titlurile zilei

Clubul lui Ștefan Tânjală, Nish feat Nuba, de la Ciric, funcționează fără autorizație de construire, de ani de zile, însă petrecerile sunt în toi, în fiecare vineri și sâmbătă

Ștefan Tânjală scoate zeci de mii de euro de la clubul său, Nish feat Nuba, de pe șoseaua Ciric, deși activitatea de acolo este total ilegală. Afaceristul nu deține autorizație de construire și de funcționare, însă acest lucru nu îl împiedică să organizeze, în fiecare weekend, petreceri. Polițiștii au fost în control recent, iar patronul a fost amendat pentru neregulile descoperite.

Ștefan Tânjală nu are autorizație de construire pentru clubul de la Ciric

Conform documentelor deținute de Primăria Iași, pe numele SC Best Bite SRL, firma lui Ștefan Tânjală, nu există autorizație de construire pe terenul de pe șoseaua Ciric. El a amenajat acolo un adevărat complex, imposibil să nu fie observat. În ultimele săptămâni, Poliția Locală Iași a făcut mai multe controale în zonă, inclusiv la clubul Nish feat Nuba. Polițiștii locali l-au amendat pe patron cu 1.000 de lei pentru faptul că nu deține autorizație de funcționare la clubul său. Pentru Ștefan Tânjală nu contează, banii continuă să vină, iar petrecerea nu se oprește la Nish feat Nuba. Acesta a reușit să fenteze autoritățile, timp de mulți ani, și continuă să sfideze legea. Clubul său nu figurează nicăieri oficial, astfel, autoritățile nu pot face prea multe, decât să amendeze patronul. În trecut, la clubul respectiv, au fost mai multe incidente.

„Poliția Locală face controale în zona Ciric, la mai multe societăți, având în vedere o solicitare a Primăriei Iași. Sunt vizate localurile fără autorizație de funcționare și construire, iar în momentul de față, suntem în proces de verificare. Am descoperit deja mai multe nereguli la localurile respective, iar în acest sens, polițiștii locali au aplicat sancțiuni”, a transmis Liviu Zanfirescu, directorul general al Poliției Locale Iași.

Afaceristul continuă să sfideze legea

În 2023, Ștefan Tânjală a încercat să intre în legalitate, cerând autorizație de funcționare de la primărie, doar că acesta nu avea documentele necesare pentru finalizarea procesului, pentru că nu există autorizație de construire. În acest fel, Ștefan Tânjală este scutit și de cheltuieli, doar pentru eliberarea autorizației de funcționare este necesar să plătească 4.000 de lei pe an. Totuși este imposibil, deoarece imobilele sunt ridicate fără autorizație. Deși a fost amendat, acum, de Poliția Locală, afaceristul a contestat sancțiunile, considerând că sunt nefondate. Totuși, în registrele primăriei, apare clar că, la locația respectivă, nu există autorizație de funcționare și nici măcar de construire. Acest lucru nu a reprezentat un impediment pentru Ștefan Tânjală, care, weekend de weekend, a programat petreceri cu artiști cunoscuți, unde au venit sute de oameni.

Reporterii BZI l-au contactat pe Ștefan Tânjală pentru a oferi un punct de vedere, cu privire la această situație, acesta a răspuns, însă imediat după ce a auzit despre ce este vorba, a închis telefonul. Acesta a mai fost contactat, ulterior, însă nu a mai răspuns. Ștefan Tânjală mai deține și localul Time Out, din Copou, unde a avut, și acolo, probleme cu legea.

Clubul de la Ciric, a lui Ștefan Tânjală, funcționează și acum fără autorizație de construire, deși este total ilegal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024