Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ștefan Stan este un tătic fericit, dar face sacrificii uriașe pentru a fi alături de fetițele sale

Ștefan Stan este un tătic fericit, dar face sacrificii uriașe pentru a fi alături de fetițele sale

12 aug. 2024, 20:41,
în Cancan ultimă oră

Ștefan Stan este un tătic fericit și când vine vorba despre fiicele sale, face tot ce poate pentru a le fi alături. Așadar, artistul are două fiice minunte, pentru care face naveta până în Germania ca să fie alături de ele.

Viața lui Ștefan Stan s-a schimbat complet de când a devenit tată. Este un bărbat fericit și împlinit, iar cea mai mare bucurie o simte alături de fetițele lui. Din acest motiv, nimic nu îl poate opri când vine vorba să petreacă timp cu ele.

Ștefan Stan face naveta în Germania pentru a-și vizita fiicele

Ștefan Stan a făcut declarații la Știrile Antena Stars despre viața de tătic și despre cum s-a schimbat viața lui, după mama fetelor s-a mutat cu acestea în Germania. Deși distanța este foarte mare, artistul face orice sacrificiu este nevoie pentru a petrece timp cu ele.
Cântărețul are o relație foarte frumoasă cu micuțele lui și nu ar putea nimic să le înlocuiască prezența. Așadar, nu stă pe gânduri și pleacă în Germania ori de câte ori este nevoie pentru a fi alături de ele.

Fiecare întâlnire dintre Ștefan Stan și fiicele sale este la fel de emoționantă, astfel că de fiecare dată este nerăbdător să le revadă. Artistul a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu ele.

„Până să ajung la fete, eu nu prea dorm acasă în România, și cum ajung la ele aici, mă ia somnul. Sunt atât de liniștit. E mega fericire. Ieșim afară, ne distrăm, sunt cal de bătaie. Nu mă vaiet. Ele se bucură foarte tare, pentru că e tati. Când vine tati, vin cadourile, vin surprizele, vine tot”, a declarat Ștefan Stan, la Știrile Antena Stars.

Artistul le face pe plac fiicelor sale

Ștefan Stan este nerăbdător să petreacă cât mai mult timp alături de fiicele lui și să se distreze împreună. Artistul a spus că vor face împreună exact ce își vor dori ele și le face pe plac de fiecare dată când petrec timp împreună.

Artistul este în culmea fericirii când este în prezența lor și are o relație foarte frumoasă cu ele. Ștefan Stan a mărturisit că îi este greu să locuiască departe de ele, după despărțire, dar nu are de ales, astfel că a găsit soluții pentru a le fi alături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *