Prima pagină » Local » Ștefan Manolache nu are dreptul să-și vadă copilul, pierzând custodia. Fosta soție susține că s-ar fi drogat de față cu minorul

Ștefan Manolache nu are dreptul să-și vadă copilul, pierzând custodia. Fosta soție susține că s-ar fi drogat de față cu minorul

29 iul. 2024, 12:40,
BZI.ro, în Local

Ștefan Manolache, o persoană căreia presa i-a atribuit în mod artificial statutul de celebritate, a pierdut custodia copilului său și dreptul de a se apropia de el. Mama copilului a acționat în justiție, invocând faptul că Manolache a consumat droguri chiar în prezența minorului, ceea ce a pus la îndoială orice urmă de integritate morală.

În fața acestei situații dificile, Manolache a amenințat cu violența locuitorii din Iași care l-au criticat, dar a recunoscut sincer că obișnuiește să consume marijuana. În încercarea de a evita consecințele legale în cazul traficului de droguri de mare risc, Manolache a încercat să intre în politică pentru a obține un loc în Parlament. Cu toate acestea, soarta nu i-a fost favorabilă, iar acum, după ce a fost acuzat de procurorii DIICOT, s-a căsătorit recent cu Alexandra Dogaru, o tânără grefieră de la DIICOT București care are în declarația de avere un autoturism Maserati, deși câștigă un salariu ce nu i-ar fi permis o asemenea achiziție.

Ștefan Manolache s-ar fi drogat în fața propriului copil, susține fosta iubită

Ștefan Manolache, unul dintre cele mai dăunătoare personaje din Iași, a fost privat de custodia copilului său. În plus, instanța a stabilit că Manolache reprezintă un pericol pentru copil și i-a interzis orice apropiere de acesta. Întrebată dacă Ștefan Manolache se droga în fața propriului copil, Alexandra Ardelean, fosta soție, a declarat

“acest domn este o perioadă neagră din viața mea și nu mai doresc să îmi amintesc. Da, s-au întamplat și astfel de lucruri. Acum nu doresc decât să îmi regăsesc liniștea alături de fetiță”.

Un alt motiv pentru ruptura dintre cei doi a fost infidelitățile repetate ale lui Ștefan Manolache. Imediat după despărțire, Manolache s-a căsătorit cu o grefieră din București cu situație materială bună. Așadar, după ce a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri în aprilie 2022, Ștefan Manolache s-a căsătorit doi ani mai târziu cu Alexandra Dogaru (cunoscută online ca alexandra.0301), care este grefieră la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

BZI.RO a scris un articol în care a arătat faptul că tânăra deține un autoturism de lux, marca Maserati deși câștigă puțin peste 6.000 de lei pe lună.

Ștefan Manolache amenință ieșenii fără nicio jenă

Dosarele instrumentate pe numele lui precum și zeci de fapte penale care îl incriminează, au fost infirmate pe rând de către autor, care încearcă cu disperare să își construiască altă imagine precum și un paravan care să îl apere de pedeapsă.

Numai că individul este cunoscut ca un cal breaz în Iași, atât el cât și familia sa, iar gura lumii este slobodă să vorbească.

“Junele Manolache mai are o fetiță de care nu are grijă deloc, mireasa lui e clar o fetiță cu pile, casă de piatră au mirii și la Iași și la București…bani de droguri, suficiente din averea lui Mircică și a mămicii, sora lui Motel Bucium…cum dracu au răsărit gunoaiele astea vasluiene peste tot???? Familia asta a mituit tot, de la judecători, procurori, polițiști…s-au îmbogățit pe necazurile altora dar…odraslele le vor ruina toată averea…cei trei crăișori ai familiei. Oricum obiceiurile de parveniți de la fundul vacii le vedem cu ochiul liber în comportamentul acestei familii…”

Familia Manolache acuzată că a înșelat victimele accidentelor rutiere

“V-a lovit invidia pe toți, ce dacă tac-su a furat cu toate mâinile și mă-sa a prostit un sac de familii care au avut accidente rutiere și au fost despăgubite, viața merge înainte pe verdee, fata lui este model, se ia lumea după el, e grefieră la diicoate, să-i trăiască neamurile alea din Teleorman și să fie fericită cu junele de l-a ales, sunteți morți de oftică că are mai multe lovele și mașini pe alese de le-a pierdut la jocurile de noroc, pupa-i-ași barba aia nerasă, cu lopata, dragul de el uite ce muțunache e el în pozele de la nuntă, hai că sunteți hateri și nu suportați neamurile proaste cu lovele din furat”, sunt doar câteva mesaje de nuntă trimise de ieșeni , nu prea gustate de beizadea.

Una dintre urările de nuntă făcută de ieșeanul Petrișor Băjenaru (DETALII ÎN GALERIE FOTO)– “Oare cât tupeu să aibă familia Manolache. La pușcărie cu voi, ordinarilor!”, i-a declanșat natura primară de infractor junelui Manolache care nu a mai ținut cont de eticheta de care tocmai se prinsese puțin apret și a trântit-o după cuget și pregătire – “zii mai p…a, ce morții și răniții mă-tii vrei? Ce tot cânți pe la toate mesele, lăutarul p…I mele? Ce problemă ai cu mine? Hai să le rezolvăm”

SURSĂ: https://www.7est.ro/2024/07/manolache-isi-pierde-dreptul-de-a-se-apropia-de-copilul-sau-din-cauza-drogurilor-si-infidelitatilor-confruntat-cu-realitatea-golanul-sare-la-bataie/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iulie 2024
29 iulie 2024