Prima pagină » Titlurile zilei » Ștefan Mandachi, patronul Spartan, atacă prin avocați, după dezvăluirile din sânul companiei, făcute de o fostă angajată: „O să vă distrug”

Ștefan Mandachi, patronul Spartan, atacă prin avocați, după dezvăluirile din sânul companiei, făcute de o fostă angajată: „O să vă distrug”

14 iun. 2022, 02:00, 49 ,
Raluca Costin în Titlurile zilei

Ștefan Mandachi, patronul Spartan, susține că fosta angajată care și-a rupt mâna la locul de muncă este mincinoasă și acuzațiile sale nu reflectă realitatea. Adina Rodica Cernescu spune că i s-a făcut referat pentru că a făcut prea multe porții de crispy și a fost concediată după evenimentul din bucătărie, când și-a fisurat în mai multe locuri antebrațul

Ștefan Mandachi, fondatorul lanțului de restaurante Spartan, susține că Adina Rodica Cernescu (n.r. – fostă Toma), fosta angajată a companiei care susține că imediat după ce a căzut în bucătărie și și-a fisurat mâna a fost concediată și nu i se plătește concediul medical, a mințit. Mai mult, acesta este deranjat și de faptul că i-a fost afectată imaginea celor 1.000 de angajați.

„Dacă se poate aș dori să vorbesc cu superiorul dumneavoastră pentru că articolul, pe lângă faptul că nu reflectă minimal adevărul, afectează niște oameni, niște angajați. Munca mea, dacă vreți, este afectată oricum, dar e vorba de ceilalți, copiii care lucrează la Spartan. Am 1.000 de angajați! Să luați în considerare faptul că întreg lanțul de restaurante Spartan este afectat de ceea ce ați scris dumneavoastră. De ce nu publicați astăzi punctul nostru de vedere, la minciuna pe care ați scris-o? (n.r. – face referire la punctul de vedere transmis prin mesaj duminică seara și publicat pe site-ul www.bzi.ro ). Eu v-am spus clar să așteptați un punct de vedere cu privire la insinuarea dumneavoastră. Eu o să vă trimit un drept la replică! Din punct de vedere moral, în fața lui Dumnezeu, că au fost Rusaliile, este un articol real? Ceea ce ați scris acolo reflectă realitatea? În fața lui Dumnezeu, a lui Alah, a lui Mohamed, este corect ce ați scris acolo? Dumneavoastră ați pus în pericol întreaga rețea de franciză și este păcat pentru că suntem contribuitori la bugetul de stat serioși și corecți”, susține Ștefan Mandachi.

Ștefan Mandachi, fondatorul Spartan: „Cine greșește să fie pedepsit de Dumnezeu!”

Ștefan Mandachi mai spune că justiția divină va pedepsi vinovații în această situație.

„Ea a mințit în acea speță. Angajata clar a mințit. Categoric! Puteți vorbi cu managerul de locație. Doamna era în perioada de probă. Este complet fals ce spune doamna. Gândiți-vă că avem 1.000 de angajați. Cum puteți să dăm pe cineva afară când noi căutăm disperați angajați, să aducem oameni în echipă. Cum să facem noi așa ceva. Dacă așteptați până marți (n.r.-14  iunie 2022) vă dădeam un punct de vedere. Noi avem niște proceduri și femeia care spune asta minte. Noi plătim lunar miliarde pe concedii medicale. Cum ar putea unui singur om să i se întâmple așa ceva? Să spunem că ar fi fost o greșeală. Nu pot să știu ce se întâmplă în 90 de restaurante. Cum pot să gestionez 1.000 de oameni, 100 de manageri? Cine greșește plătește! Eu muncesc de luni până duminică, câte 12 ore. Cum să știu ce face un singur angajat? Din punctul meu de vedere ați afectat întregul lanț Spartan. Cine greșește să fie pedepsit de Dumnezeu! Justiția divină să își facă treaba!”, a declarat Ștefan Mandachi, fondatorul lanțului de restaurante Spartan.

Adina Rodica Cernescu: „Mi-am fisurat antebrațul în mai multe locuri”

Acuzată de fostul patron că minte în privința concedierii, Adina Rodica Cernescu spune că acesta nu are dreptate. Femeia în vârstă de 36 ani, din Dancu, comuna Holboca, din Iași, a precizat că luni seară, pe 6 iunie 2022, după ce căzuse în bucătărie duminică, 5 iunie, a fost anunțată telefonic că nu mai trebuie să vină la muncă pentru că a fost concediată.

„Eu am semnat o foaie, un referat, unde scria că am pus mai multe produse în avans, adică am făcut mai multe porții de cartofi prăjiți și de crispy. Apoi luni seara mi s-a comunicat faptul că am fost concediată. Concediul medical parafat de medicul ortoped de la Spitalul «Sf. Spiridon» este înregistrat cu data de 7 iunie 2022, de marți. În acea zi am stat toată ziua la spital. Șeful meu de la Spartan, Răzvan, mi-a zis că nu mă poate ajuta cu concediul medical pentru că am fost concediată cu data de 6 iunie 2022, deși pe decizie scrie că am fost concediată începând cu data de 7 iunie. Eu vreau doar să mi se plătească concediul medical pentru că nu mai pot să muncesc atâtea luni, din cauză că am mâna dreaptă în gips. Mi-am fisurat antebrațul în mai multe locuri”, susține Adina Rodica Cernescu.

Evenimentul care s-a petrecut duminică pe 5 iunie 2022 va fi cercetat de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Iași. Cele mai multe amenzi aplicate de ITM Iași sunt pentru munca la negru.

Adina Rodica Cernescu: „O să contest la Tribunal decizia de concediere”

Specialiștii în domeniul muncii spun că, angajata trebuia chemată în comisia de disciplină după ce a fost sancționată, iar până la soluționarea cercetării trebuia suspendată sancțiunea. Adina Rodica Cernescu nu a fost chemată la comisia de disciplină pentru a avea posibilitatea să se apere. De asemenea, concedierea trebuia suspendată până la finalizarea cercetării privind evenimentul care a avut loc în bucătărie, când angajata a căzut și și-a fisurat antebrațul drept urmând a se stabili dacă a fost accident de muncă. Mai mult, femeia era în concediu medical când a fost concediată, și, conform legislației în vigoare, angajatorul nu are voie să-i desfacă contractul de muncă. Încetarea contractului de muncă are loc după expirarea concediului medical.

”Cum să fiu mincinoasă? (n.r. – face referire la declarațiile lui Ștefan Mandachi, fostul patron, fondatorul Spartan). Pe camerele de luat vederi se vede cum am căzut. Am decizia de concediere și o să o contestăm la Tribunal. Nu m-au dat afară pentru că eram în perioada de probă. M-au dat afară cu renunțarea din partea angajatorului la preaviz. Eu am concediu medical de pe data de 7 iunie 2022. Pe decizie scrie că m-au concediat de pe 7 iunie 2022, după ce cu o seară înainte m-au anunțat să nu mai vin la muncă. Pe data de 5 iunie 2022 am muncit 12 ore, în ziua când am căzut în bucătăria restaurantului Spartan, iar pe 6 iunie 2022 am muncit 14 ore”, mai spune Adina Rodica Cernescu, fosta angajată Spartan.

Avocata Ancuța Bianca Greu: „O să vă distrug”

După apariția articolului în cotidianul Bună Ziua Iași, referitor la reclamația ieșencei Adina Rodica Cernescu, avocata Ancuța Bianca Greu l-a sunat pe unul dintre reporterii BZI și s-a recomandat a fi reprezentanta omului de afaceri Ștefan Mandachi, fondatorul Spartan. Pe un ton amenințător și intimidant, a cerut să fie scos articolul de pe site.

„Scoateți mizeria de articol de pe site cât mai repede. Nu ați avut ce scrie ieri (13 iunie 2022), de Rusalii, și ați publicat articolul acesta. Nu mă interesează, vreau să vorbesc cu un șef să scoată articolul cât mai repede! Dați-mi urgent numărul de telefon al șefului!”, a țipat avocata Ancuța Bianca Greu.

Acesteia i s-a transmis că în jumătate de oră va primi un răspuns. Nu a mai avut răbdare și a sunat pe numărul de telefon al redacției BZI. Avocata a început să țipe, iar pe un ton intimidant și amenințător i-a cerut și secretarei să scoată articolul de pe site.

„Scrieți numai mizerii! O să vă distrug! Scoateți articolul de urgență! Vreau să vorbesc cu un șef! Buna Ziua Iași, noapte bună!”, a spus avocata Greu.

Secretara i-a transmis că va fi contactată de avocații cotidianului Bună Ziua Iași iar avocata s-a enervat.

„O să va distrug! O să îl distrug în special pe reporterul care a scris articolul!”, a mai spus avocata Greu.

Contactat telefonic, Ștefan Mandachi a susținut că va discuta cu avocata și aceasta va reveni cu un telefon. Însă nu a mai revenit și nici nu a răspuns apelurilor telefonice ale reporterilor BZI.

„Nu cunosc ceea ce v-a spus doamna avocat (n.r. – întrebat de reporterii BZI despre amenințările avocatei Greu Ancuța Bianca). Pe avocată o să o sun și o să-i spun să vă sune”, susține Ștefan Mandachi, fondatorul Spartan, care în conversația cu reporterii BZI a precizat de mai multe ori că imaginea restaurantului a fost afectată de publicarea reclamației ieșencei Adina Rodica Cernescu.

DREPT LA REPLICĂ

 

În vederea unei corecte informări a publicului, referitor la articolul apărut în ediția online a publicației Bună ziua Iași din data de 13 iunie 2022 (TITLURILE ZILEI. „Mizeriile de la Spartan, afacerea lui Ștefan Mandachi! O angajată care și-a rupt mâna în timpul programului a fost concediată înainte să intre în concediu medical”, autor: Raluca Costin), ținând cont de prevederile legale, Strong MND Corporation SRL solicită publicarea următorului Drept la replică:

Pe data de 5 iunie 2022 fosta angajată a anunțat în locație, în jurul orei 17:00 că a alunecat pe holul mall-ului, în drum spre toaletă, nu în incinta locului de muncă cum se menționează în articolul publicat. Atât managerul unității, cât și colegii au insistat să se asigure că nu prezintă nicio leziune și să o convingă să se prezinte la UPU pentru investigații, dar aceasta a refuzat motivând că este bine și că își poate continua activitatea.

Pe data de 6 iunie 2022 fosta angajată s-a prezentat la muncă și a reconfirmat colegilor că este aptă de muncă și că își poate desfășura activitatea fără niciun disconfort fizic.

Menționăm că fosta angajată avusese înainte cu câteva zile de incident o discuție cu managerul zonal, în baza unei noi evaluări periodice, în cadrul căreia a fost informată că nu și-a îmbunătățit activitatea de la ultimul referat întocmit și că intenționăm să încetăm contractul de muncă. Fosta angajată desfășurându-și activitatea în baza unui contract cu perioadă nedeterminată, cu trei luni de probă, în baza căruia nu a performat și nu a manifestat capacitatea de adaptare necesară pentru a performa la nivelul cerințelor și sarcinilor din fișa postului ocupat.

Fosta angajată nu a fost concediată așa cum se menționează în articolul publicat, ci a ales să își scrie demisia la finalul zilei de 6 iunie 2022 solicitând încetarea contractului cu data de 7 iunie 2022. Demisia a fost aprobată și operată în Registrul General de Evidență a Salariaților începând cu data de 7 iunie 2022, exact cum a solicitat aceasta în documentul redactat și semnat olograf.

În ziua de 6 iunie 2022 fosta angajată nu a acuzat dureri de braț și nici nu a informat superiorul ierarhic că ar avea o problemă medicală sau că necesită îngrijiri medicale.

Pe data de 9 iunie 2022 fosta angajată s-a prezentat la fostul loc de muncă pentru a-i înmâna managerului unității un concediu medical, care începea cu data de 7 iunie 2022 deși biletul de trimitere de la medicul de familie atestă eliberarea acestuia pe data de 9 iunie 2022 cu trimitere la investigații pentru diagnostic prezumtiv de fractură a umărului și a brațului.

După informarea fostei angajate că documentul transmis, în speță, concediul medical, nu mai poate fi înregistrat, contractul de muncă fiind închis conform solicitării menționate în documentul de demisie, pe data de 7 iunie 2022, aceasta, care s-a prezentat la fostul loc de muncă însoțită de soțul dânsei, i-a permis celui menționat să amenințe cu acte de violență fizică managerul unității și să aducă injurii la adresa proprietarului afacerii.

Luând în considerare faptul că, cel puțin, amenințările emise în vederea unei campanii de denigrare a brandului și a proprietarului acestuia au fost atinse prin intermediul acestui articol, ne vedem nevoiți să luăm măsurile care se impun legal pentru a preveni înfăptuirea celorlalte amenințări.

 

Menționăm pe această cale faptul că toți angajații companiei primesc uniforme și echipament de protecție conform legii și că beneficiază de instrucțiuni personalizate și actualizate de securitate și sănătate în muncă întocmite de o societate contractată anume pentru a prevedea orice fel de incidente.

De asemenea, de la data înființării societății și până în prezent, compania a comunicat prin personalul calificat 11 evenimente pe linie de sănătate și securitate în muncă către ITM. Din cele 11, după cercetări finalizate și avizate de către aceștia cinci au fost catalogate și înregistrate ca accident de muncă și au fost tratate conform legii în vigoare și implicare din partea societății.

 

În concluzie, considerăm că atât titlul materialului de presă la adresa căruia solicităm publicarea dreptului la replică, cât și informațiile prezentate în cuprinsul acestuia sunt tendențioase, nedocumentate și de natură de a induce în eroare cititorii și de a periclita, atât imaginea brandului, cât și imaginea omului de afaceri Ștefan Mandachi.

 

Vă stăm la dispoziție pentru orice informații pe acest subiect și vă rugăm, ori de câte ori situația o impune, să solicitați și punctul de vedere al companiei noastre, potrivit regulilor/cutumelor deontologice.

Comentarii
  • Lasa vrajeala! Nu mancati la Spartan! Punct!

  • daca nu era masa in PSD Suceava , lucra in constructii Stefanel

  • Daca a fost concediata cat era in medical, sa iti dam prin gura, marlan de sugiteava, iar avocatei, multa m.u.i.ț.ă!

  • Cei care comentati aiurea, stiti oare cate putori din astea sunt, care dupa o luna de munca si aia in bataie de joc, vor sa stea acasa si sa fie platite? Daca nu stiti, vedeti-va de treaba voastra si dati-i voi bani asteia care si-a rupt mana dar nu si-a dat seama decat mai tarziu….

  • Ne băgăm pl în spartan și sa le închizi la IS!!!

  • oricum scrieti numai mizerii

  • Spartan e rețea românească 100%, în loc să susținem românii noi le dăm în cap.

  • Cum-i turcul, si pistolul

    Dna avocat este isterica? Putem sa va transmitem putina mumu?

  • Chiar o să mă duc azi să mănânc la Spartan, nah, poate se umflă chișca în voi și crăpați de ciudă:))

  • bey produsele de la spartan is chiar bune. Forza Mandachi…..da-i ma si lu’ aia un leonidas pita

  • Si-a scos Mandachi angajatii sa puna comentarii favorabile mizeriei de Spartan! :)))

  • Domnule Ștefan Mandachi, dl. Razvan de la Iași a greșit. Femeia aflată în probe și-a rupt mâna în restaurantul dvs. Era firesc și de bun simț să i se dea concediu medical, chiar dacă era în perioada de probă, nu era un capăt de lume. Nu sărăceați dacă îi dădeați medical 2-3 săptămâni, nu aveați decât să o concediați după ce revenea la serviciu dacă considerați că nu corespunde profesional. E vorba de atitudine, de empatie față de un om care suferă, nu era momentul potrivit să o concediați. Gândiți-vă că putea fi un simplu client care a alunecat pe podeaua umedă. Îmi pare rău, cu tot respectul vă zic că nu aveți dreptate.

  • În primul rand ca să ii poată fi plătit concediul medical angajata trebuie sa aibă stagiu de cotizare la firma respectiva, adică angajata de minim 6 luni.. Dacă are mai puțin rămâne la latitudinea patronului dacă vrea sa il plătească. Astea sunt legile pe la noi..

  • Sa nu amestecam lucrurile

    Poate sa nu-ti placa sau sa iti placa mancarea la Spartan, dar este irelevant pentru cazul de fata:
    – Angajata si-a rupt mana la firma, fractura fiind atestata medical.
    – Angajatei i s-a desfacut contractul de munca in timp ce era in concediu medical.
    E clar. Angajatorul trebuie sa suporte penalitati.
    Gandeste-te ca ti s-ar fi putut intampla tie.

  • Simpatica, dar facuta pe repezeala campania de denigrare. Oare de ce mai poarta angajata tricoul cu branding dupa ce a incetat contractul de munca?! Uniforma nu trebuia predata la incetarea contractului? Ieri ati postat un bilet de trimitere de la medic cu data de 9 iunie si astazi un concediu medical cu data de 6 iunie – oare detaliile astea sunt verificate de cineva?

  • Sa o luăm la …, corect, punctul de vedere al ”obositului”: recunoaște ca a avut loc un accident de muncă, în timpul serviciului!
    Faza că angajata și-a dat demisia după ce a suferit accidentul și că a vrut ea să își dea demisia ”pute”!
    Sper că nu pute și mâncarea astuia, că multe put rău din câte pot analiza din circumstanțele speței!
    Pe scurt: Mandache,…lasă-ne!
    Și fă autostrăzi!

  • prajiti si prosti

    o gramada de prosti rapid sa dea cu sapa-n cap, ura pe afacerea unuia cat incape in romansii nostri, daca le-ar cere parerea probabil ar vota unanim sa fie rastignit mandachi. cat priveste cazul, poate totusi intentioneaza sa va dea in judecata sa va mai calmati un pic, si sa vedem apoi cine are dreptate.
    morala e: asa-i cand angajezi persoane fara minim de gandire, ce-i drept si din cauza ca nu primesc salarii la nivel de sa le ceri mai mult, sa stie sa spele si sa prajeasca, e tot ce trebuie sa stie si sa faca, exceptie casierii, aia trebuie sa bata si suma la aparat, probabil niste cursuri IT cum sa porneasca pos-ul..

  • Pentru ”prăjiți și proști”.

    Una este să ai o afacere corectă, în care să îți respecți angajații și să nu îi tratezi ca pe niște sclavi, iar altceva este ce se întâmplă în prezent, în majoritatea domeniilor!
    Nu mă refer la Spartan, că nu știu!
    Doar bănuiesc, deoarece nu iese fum dacă nu faci foc, ca să fiu în ton cu domeniul!

    Există maaarrreee diferență!

    Și cum poți constata ceea ce am scris: pune-l să facă public rulajul angajărilor pe câțiva ani!
    Și apoi analizăm public ce afacere învârte!
    Dar cu tot cu demisii!
    Mă refer la toți cei care au trecut prin firma ăstuia, în probe, absolut toți!
    Sincer, vei avea o maaarrreee SURPRIZĂ !

  • Pe lanțul logicii, din punct în punct:
    1. Angajata si-a rupt mana la firma în timpul muncii, fractura fiind atestata medical.
    2. Angajatei i s-a desfacut contractul de munca in timp ce era in concediu medical.
    Este limpede ca angajatorul a greșit si trebuie sa rezolve cumva, situația data.
    Acu nu pot spune ca este 100% vina lui Mandache.
    Eu mai degrabă l-as lua la întrebări pe mertanul care este șeful punctului de lucru!
    Mertanul ala trebuia sa gestioneze corespunzator situația!
    Da’ am mai auzit una…motiv de desfacere a contractului de munca: angajata a făcut prea multe porții de mâncare…???
    Dacă angajata stătea cu kurul în mână era mai bine???
    Iar ma întorc la mertanul care este șeful punctului de lucru: ăla ce păzea???
    Eu, ca patron, care plătesc salarii la angajați, l-aș da afară fără să discut!
    Pentru ce să fie târât patronul în mocirlă, când un angajat, fie el și șef de punct de lucru, nu gestionează activitatea punctului de lucru în mod corespunzător???
    Auzi motiv să dai afară…a făcut prea multe porții de mâncare…

  • Tiganca vrea sa arate induiosator :))

    Cand o vad pe tiganca cum isi stramba gura ca si cum ar sta sa planga, ma gandesc cum dracu o fi bagat ceva asa scarbos in bucatarie de la bun inceput :))
    Trist, este o criza pe piata muncii si patronii sunt nevoiti sa aduca toate ciurucurile imputite. Daca nu va place mancarea de la Spartan, are legatura si cu imputiciunile astea putitoare care isi bat joc de bucatarie si strica afacerea omului.

  • Auzi tupeu obraznic la avocata…
    Probabil a făcut dreptul la fără frecvență…
    La materia DREPT CONSTITUȚIONAL este clar, pe lângă!
    De libertatatea de exprimare consacrată în CONSTITUȚIA ROMÂNIEI a auzit stimabila???
    Auzi la ea…să se scoată articolul…de parc-ar scoate chiloții…
    De parcă un ziarist pune botu’ la amenințări…
    PRESA DE ASTA ESTE PRESĂ!
    SĂ INFORMEZE!

  • Mi-a dat șeful pe whatsapp, cică să postez de numai pozitiv și de bine…
    Dacă mâine mă dă afară că fac prea multe porții???

  • Avocatele, sunteti 2000 de avocacatei in Iasi, majoritatea crapatori de foame, asta pentru ca multi sunt slab pregatiti, asa ca tine.
    Ce treaba are rulajul angajatilor? Omul are o afacere cu mancare, ar trebui sa tina toti nespalatii in bucatarie? Sa-i invete el meserie? Si ce-i cu demisiile? Orice putoare constata ca-i mai bine pa ajutor social si se cara dupa doua saptamani. De ce ar fi vina lui ca lumea nu mai vrea sa-si faca meseria cum trebuie?!
    Deci, dupa capul cam stafidit, el ar trebui sa vina cu registrele cu TOTI angajatii din ultimii ani si sa-si explice tie de ce a plecat fiecare in parte? Unde cacat ai invatat sa formulezi asemenea aparari?
    Mash, platitor de cota zero la Barou, multumeste-te cu oficiile si lasa dosarele cu mai mult de 8 pagini pentru altii. Sigur esti restantiei la CAS si aia de la Barou te suna zilnic ca ai cote neplatite.

  • E ceva normal, te ai accindentat si esti nou de o luna, atunci o directiva subtila si sa fie concediat.

    Asa sunt metodele. E ceva normal pentru ei sa scape rapid si eficient de angajati.

  • FURATI CURENT !

    Pe durata perioadei de proba salariatul beneficiaza de toate drepturile si are toate obligatiile prevazute de legislatia muncii, in contractul colectiv de munca aplicabil, in regulamentul intern, precum si in contractul individual de munca (a se vedea art.31 alin.(4) din Codul muncii).

    Iar potrivit dispozitiilor art.49 alin.(1) si alin.(6) din Codul muncii, suspendarea contractului individual de munca poate interveni de drept, prin acordul partilor sau prin act unilateral al uneia dintre parti. In cazul suspendarii contractului individual de munca se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca, cu exceptia situatiilor in care contractul individual de munca inceteaza de drept.

    Concediul pentru incapacitate temporara de munca este un caz de suspendare de drept a contractului individual de munca, in baza art.50 lit.b) din Codul muncii, perioada in care salariatul este in imposibilitate de a presta activitate din motive independente de vointa sa.

    Prin urmare, in cazul in care in perioada de proba intervine incapacitatea temporara de munca, contractul de munca se suspenda pana la insanatosirea salariatului, iar perioada de proba se prelungeste cu zilele nelucrate de salariat.

  • În România, patronii adevărați investesc în angajați deoarece știu că un angajat bine instruit, bine remunerat, nu poate decât să-i aducă plusvaloare.
    Ceilalți patroni, fac doar rulaj de personal.
    O juma’ de lună, o lună de probă apoi vânt…
    C-așai moda…

  • Este practica celor care lucrează în industrie.
    O lună probă, apoi marsh afară!
    Și pe motive serioase desfac contractul de muncă: ai făcut prea multe porții…ptiu…
    Râsul kurului băăă…

  • Gipsy voia crispy pentru acasa

    Da, este un motiv s-o iei in suturi pentru ca a facut mai multe portii. Ce se intampla cu portiile alea? Le dai invechite si racite clientilor? Pe cheltuiala cui a facut ea portiile alea? Sau spera sa ramana de prisos si sa le duce ea la puradeii ei, sa se laude pe la neamuri ca fura cat cuprinde. Dar de ce mai poarta tricoul de la Spartan? L-a furat si pe ala sau facatura este asa de prost gandita?

  • Spil, vezi ca te repeti. Ai mai scris si ieri, tot cu puncte de suspensie de handicapat mintal care nu stie sa scrie.

  • Bă vită!!!
    Ce ai tu, cu tenul femeii???
    Contează cum gătește bă!
    Bă vită… am mâncat hrană afară, în Franța,
    Germania, Italia, Spania, S.U.A. făcută de indieni, chinezi, negri…superbună!
    Rasist jegos!!!

  • Inteleg din comentarii ca dl Razvan este seful angajatei.
    Dle Mandachi da-l afara ca-l platesti degeaba vad, sta degeaba la punctul de lucru .
    Eu i-as da premiu angajatei: ai venit la munca si cu mana rupta, poftim ia premiu pentru fidelitate!
    Si pentru ca muncesti (a facut portii mai mult, nu???)!
    Cu dl Razvan afara!

  • @pt rasist, spil, lex, etc

    Tiganca este nevasta-ta? Ca vad ca de ieri te tot spergi inutil. Zic inutil pentru ca tot cu un picior i sale direct in cosul de gunoi o sa ajunga 🙁

  • Multa galagie pentru nimic.
    Reclama mascata.
    Cat despre subiect, a se vedea dispozitiile Codul Muncii.

  • No fast food

    S-a demonstrat că grăsimile saturate pot să-ți influențeze negativ inima, dar mai sunt și cercetări care sugerează că mesele cu multe grăsimi saturate ți-ar putea afecta funcția cerebrală și memoria.
    Concluzia: devii prost daca mananci de la astia!

  • Ba postacule, vad ca ai noaptea mintii-n cap!
    De la prea mult fast food ti se trage.
    Halesti ce ramane de la ttzaganaca???

  • Pt Spil cel oligofren

    Roagă vreunul din puradei sau ciorile cu care spargi seminte la scara sa scrie în locul tău, ca să nu-ti recunoască lumea stilul. Și ieri rageai ca un bou castrat. Te-a și blestemat un cititor pe-aici.

  • Esti prost de ragi postacule!
    Se vede de la o posta ca ai un singur neuron!
    Tu n-ai nevoie nici măcar de o sinapsă!

  • Multe comentarii degeaba la un articol de rahat cum e si porcul de patron al hartiei igienice de Iasi! Cat de prosti puteti fi…”duamna” era pe post de spalator de vase angajata! Intreb cum de facea ea portii de mancare!?

  • @ Flamanzilor

    Excelenta observație! 😀

  • Mandachi este un labagiu. Cât despre avocata lui… O isterica nefu…ta.

  • Ați văzut manichiura victimei?

    Dar ce munca putea presta putoarea cu unghiile alea de 10 cm? Cum.drqcu gătea ea cu asa ceva porțiile de ” crispi”? Sau cum făcea orice altceva?? Alea sunt unghii de putoare leneșă nu de victima care vine cu mâna rupta ca să muncească din greu :))))

  • Varul lui Pinocchio

    Mandachi asta minte de ingheata apele: cica are o mie de angajati la care plateste lunar miliarde pe concedii medicale!
    Mandachi-Mincinosul!
    Si aici a pus fomistii sa comenteze!
    Fomistii care raspund la comanda!

  • Aceasta doamna pe nume Adina are un retardat mental aflat în urma unei evaluări psihologice așa că nu îi poți cere mai mult de atât și cine o învață este concubinul ei care se presupune a fi inginer la Apa vital

  • Aceasta doamna pe nume Adina are un retardat mental aflat în urma unei evaluări psihologice așa că nu îi poți cere mai mult de atât și cine o învață este concubinul ei care se presupune a fi inginer la Apa vital

  • Sper ca Mandachi sa-si rezolve problema. Nu este vreun sfânt dar plătește taxe, creează locuri de munca, a făcut campanii sociale, deci este un om util.
    Ratații care comentează aici negativ, plus nespalata dubioasa, nici nu contează în peisaj. Dau mesaje după ce au constatat ca mai au 2 săptămâni pana la ajutorul social și deja n-au după ce se adapa.

  • Pentru iesean

    1. Te angajeaza cat sa isi faca treaba o luna.
    2. Daca angajeaza multi, primeste ajutor de la stat.
    3. Din articol pare ca de fapt pudelul de manager e de vina.
    4. Sunt metode eficiente de a scapa de oamenii care saracii pot avea dreptate dar bineintels lingaii sug tata la stapan.
    5. 99 la suta, mereu angajatii cei noi vor iesi in pierdere.
    6. Intotdeauna patronul are dreptate.
    7. Unii din cei care au comentat aici cu judecati personale gen „retard” „nespalat” sunt de fapt niste mucosi fragezi in matca, ascunsi dupa telefon.
    8. Genul acesta de probleme se rezolva cu calm si intelegere. Asa trebuie sa fie oamenii.
    9. Majoritatea merg in turma manati de lipsa de cunostinte juridice, intelectuale, civilizatie.
    10. Sunt apucaturi de manelisti ( scuze) dar se observa la unii care se tot repeta.
    11. Daca e adevarat ( patronul sa plateasca si sa recunoasca greseala )
    12. Daca nu e adevarat, sa nu fie platit medicalul ( insa pe 7 iunie a cazut acolo la serviciu, totusi pe 8 iunie a venit asa la serviciu) aici e o problema grava – si a dat silinta si a venit la serviciu asa
    13. Si totusi dupa investigatii si trimitere de la medic e concediata.
    14. Sunt lucruri dubioase care nu prea fac cinste.
    15. Pentru martorii din comentarii ar face bine sa se abtina, mai mult sa va aratati si numele.

  • Sotul o trimite pe aceasta femeie la munca, ea nu e capabila sa gandeasca sau sa vorbeasca pentru ea, nu e exclus ca acesta sa ii fi rupt mana in urma unei batai cand a auzit ca a fost concediata, este agresiv si fara toate tiglele pe casa, il cunosc personal

  • Mandachi, du-te la Suceava in pisda mătii si lasa fonfeurile din Palas. Tot la 1m de autostrada ai ramas? Vezi ca in businesul de la Palas, Razvan e cam fustangiu, nu te foiti, te concediaza

  • Turcul si pistolul

    Hai sa fim corecti si sa recunoastem ca mancarea la ei este buna cu draci! Au disparut acele chestii rotunde, nu mai stiu cum se chemau, acum e altceva…Dar gustul este bestial. Urat comportamentul, daca este adevarat, urata atitudinea avocatei cu „va distrug,etc”… Insa, n-are a face cu gustul mancarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *