Prima pagină » Cancan » Ștefan Bănică Jr, surprins pe stradă cu ochii tumefiați! Artistul arăta de parcă s-ar fi bătut într-un meci de box

Ștefan Bănică Jr, surprins pe stradă cu ochii tumefiați! Artistul arăta de parcă s-ar fi bătut într-un meci de box

15 feb. 2022, 10:41,
în Cancan

Fanii lui Ștefan Bănică Jr au motive de îngrijorare după ce artistul a apărut în public cu ochii tumefiați, de parcă ar fi fost bătut. În plus, locul în care a fost văzut a fost tocmai o farmacie, semn că se confruntă cu o anumită problemă medicală. Și totuși, explicația cea mai plauzibilă ar fi faptul că Ștefan Bănică Jr și-ar fi făcut o intervenție estetică la nivelul ochilor.

Îndrăgitul artist Ștefan Bănică Jr a șocat zilele trecute, când și-a făcut apariția în public vânăt la ochi. Vedeta arăta de parcă abia ieșise dintr-o răfuială și în plus avea și o oarecare „disperare” în privire. Mai mult, Bănică Jr a fost surprins tocmai când intra într-o farmacie din capitală, de unde a cumpărat un produs!

Ștefan Bănică Jr, surprins cu ochii tumefiați

Recent, Ștefan Bănică Jr a fost reperat în zona Dorobanți din Capitală, după ce a oprit bolidul bolidul în apropierea unei farmacii. Artistul a coborât rapid și a intrat în respectiva unitate farmaceutică presat de o anumită urgență! Până aici nimic neobișnuit doar că imaginea perfectă pe care o afișa de obicei pare să fi rămas o amintire. Și aceasta deoarece Ștefan Bănică era vânăt la ambii ochi, de parcă tocmai ar fi ieșit din ringul de box.

Și chiar dacă de-a lungul timpului, artistul a mai fost acuzat de oarecare tendințe violente în relația cu partenerele de viață, aceasta nu are nicio legătură cu situația actuală a lui Ștefan Bănică Jr. Cel mai probabil, artistul și-ar fi făcut o intervenție estetică, la nivelul ochilor, și anume o blefaroplastie inferioară! Această intervenție chirurgicală are scopul de a „repara” pleoapele căzute. În fapt, procedura implică îndepărtarea excesului de piele, mușchi și grăsime, iar rezultatul este îmbunătățirea vederii, dar și un aspect mult mai tânăr și odihnit al ochilor.

Artistul a fost considerat dintotdeauna un bărbat frumos

După cum se știe, de la debut, ca actor sau interpret, Ștefan Bănică Jr a avut o imagine de bărbat atrăgător și cuceritor pe deasupra. Iar acest lucru îl dovedesc relațiile în care a fost implicat de-a lungul timpului. Mereu șarmant, artistul a pozat în bărbat fatal, fie pe scenă ori pe rețelele de socializare. În prezent, însă, în lumina intervenției pe care și-a făcut-o, lucrurile par a fi complet diferite! Acum, Ștefan Bănică Jr postează pe contul de socializare fotografii în care apare cu zâmbetul pe buze, dar și cu ochelari de soare. Iar aceasta, cel mai probabil, pentru a masca vânătăile care-i vor da ceva bătăi de cap.

Ștefan Bănică Jr are trei copii

Dincolo de faptul că este împlinit din punct de vedere profesional, cunoscând celebritatea de la o vârstă fragedă, artistului îi merge bine și în plan personal. Ștefan Bănică Jr are trei copii de care este foarte mândru, iar fiul cel mare, Radu Ștefan Bănică, îi calcă pe urme cu succes. Acesta este student la actorie, a cântat cu tatăl său în câteva piese și chiar i-a moștenit trăsăturile fizice frumoase. Tânărul provine din relația artistului cu Camelia Constantinescu, cea care l-a făcut tată pe artist pentru prima dată.

De asemenea, vedeta are și o fiică superbă, Violeta, din mariajul cu Andreea Marin. Și aceasta pare să-i fi moștenit talentul artistic, având câteva colaborări cu tatăl ei. Și nu în ultimul rând, mai este și Alexandru, mezinul lui Bănică Jr, născut de cea de-a treia soție, Lavinia Pârva. Cei trei copii ai lui Ștefan Bănică Jr se înțeleg foarte bine și nu se consideră frați vitregi. În altă ordine de idei, după ce Ștefan Bănică Jr a fost surprins cu ochii tumefiați, acest lucru nu ar trebui să-i îngrijoreze pe fani. Cât de curând, artistul va afișa acea imagine care l-a consacrat, cu un look mai proaspăt chiar.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *