Prima pagină » Cancan » Ştefan Bănica Jr, primul duet cu soţia sa, Lavinia: ”Îmi face plăcere să împărtăşesc asta cu publicul”

Ştefan Bănica Jr, primul duet cu soţia sa, Lavinia: ”Îmi face plăcere să împărtăşesc asta cu publicul”

28 dec. 2020, 12:02,
în Cancan

În cadrul unei emisiuni speciale, ”Acasă de Crăciun”, anul acesta Ştefan Bănica Jr a avut primul duet cu soţia sa Lavinia. Emisiunea a fost difuzată chiar de Crăciun de televiziunea Antena 1. De altfel, Ştefan Bănica Jr. a cântat alături şi de băiatul său, Radu Ştefan.

Ştefan Bănica Jr. nu a mai avut în acest an concert de Crăciun şi a pregătit o emisiune specială pentru telespectatori ”Acasă de Crăciun”. În cadrul acesteia, Ştefan Bănica Jr. a avut de Crăciun, primul duet cu soţia sa, Lavinia. Emisiunea a fost difuzată la Antena 1.

Ştefan Bănica Jr, primul duet cu soţia sa, Lavinia

Ştefan Bănica Jr. a cântat pentru prima oară alături de soţia lui, Lavinia Pârvă. Artistul a avut un duet cu aceasta, în cadrul unei ediţii speciale de Crăciun, difuzată la Antena „ Acasă de Crăciun”. De altfel, Ştefan Bănica Jr. a cântat alături şi de băiatul sau, Radu Ştefan, potrivit Click.ro.

În cadrul duetului, Lavinia Pârvă a purtat o rochie roşie, care îi scotea în evidenţă decolteul, dar şi picioarele. La un moment dat, artistul s-a ridicat de pe scaun şi a luat-o în braţe pe aceasta.

Înainte de a fi difuzată emisiunea, Ştefan Bănica Jr a anunţa un moment emoţionat, plin de bucurie şi magie.

„Vor fi momente pline de emoţie, bucurie, magie şi invitaţi unul şi unul! Trăim într-o perioadă în care spectacolele, concertele ne lipsesc, şi atunci acest show TV e singura alternativă pentru a rămâne în contact cu publicul meu, care, pentru prima dată în 19 ani, nu poate veni la Sala Palatului. Aşa că păstrăm, în această formă, continuitatea tradiţiei concertelor mele de Crăciun. Crăciunul nu se amână niciodată şi mi se pare cu atât mai important anul acesta să nu uităm de tradiţii şi de normalitate. În felul ăsta, răspund miilor de mesaje în care m-aţi întrebat dacă există vreo şansă să ne întâlnim la concertele de Crăciun în acest an. Aşa că ne vom întâlni, însă doar pe micul ecran. Ideea e că vom fi din nou împreună în spiritul sărbătorilor de iarnă”, a dezvăluit Ştefan Bănica.

Ştefan Bănica Jr. a cântat alături şi de fiul său, Radu Ştefan

Emisiunea ”Acasă de Crăciun” a fost realizată într-un decor de film. Artistul nu a cântat doar alături de soţia lui, ci şi alături de băiatul sau, Radu Ştefan.

„Emisiunea a fost realizată în regim de film, într-un decor superb şi mă bucur să apar alături de oameni dragi, pe care îi iubesc: prieteni de suflet, dar şi o parte din familia mea, care are legătură cu zona artistică. O să cânt pentru prima oară alături de soţia mea, Lavinia, şi o să joc împreună cu băiatul meu, Radu Ştefan. Şi îmi face plăcere să împărtăşesc asta cu publicul meu. Sper că v-am făcut curioşi şi vreau să vă aduc în case, prin acest show, magia Crăciunului. Vă urez, în primul rând, să fiţi sănătoşi, să aveţi sărbători fericite şi să ne revedem într-un an nou mai bun!”, a dezvăluit Ştefan Bănica înainte de difuzarea momentului.

Lavinia Pârva spune ce se întâmplă în mariajul cu Ştefan Bănica

Lavinia Pârva s-a săturat de speculaţiile potrivit cărora divorţul e aproape şi a luat atitudine. Partenera de viaţă a lui Ştefan Bănica a elucidat misterul „verighetei lipsa”. Nu are nicio legătură cu aşa zisele neînţelegeri dintre ei.

În urmă cu ceva timp, Lavina Pârva a fost surprinsă în oraş fără verighetă. De atunci, zvonurile potrivit cărora între ea şi Ştefan Bănica Jr. lucrurile n-ar fi atât de roz aşa cum lăsa impresia pe reţelele de socializare. La momentul respectiv, Lavinia s-a înfuriat şi a făcut o postare pe Instagram destul de acidă.

‘Si iată cum se vuieşte că divorţez, pentru că apar într-o poză unde nu am verighetă pe deget! Păi nu divorţez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapa de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la uşa care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel şi instanţă, mă aşteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanţă sărăcuţa, altă treabă nu are! Doamne, mare ţi-e grădină!’, a transmis Lavinia Pârva pe reţelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`