Prima pagină » Cancan » Ștefan Bănică Jr., mesaj ironic la adresa Andreei Marin. Cum şi-a adus aminte de fosta soţie

Ștefan Bănică Jr., mesaj ironic la adresa Andreei Marin. Cum şi-a adus aminte de fosta soţie

05 oct. 2020, 13:28,
în Cancan

Ștefan Bănică Jr. a adresat un mesaj ironic la adresa Andreei Marin chiar în cadrul show-ului în care este jurat. În timpul unei conversaţii cu o concurentă, cântăreţul şi-a amintit de fosta soţie căreia i-a transmis un mesaj ironic.

Bănica nu s-a ferit să vorbească sincer și deschis despre fosta moderatoare a emisiunii „Surprize, surprize” de la TVR 1.În timpul dialogului cu o concurentă, actorul i-a lăsat mască pe colegii săi de la X Factor, dar și pe telespectatori care au rămas surprinși de atitudinea juratului.

Ștefan Bănică Jr., mesaj ironic la adresa Andreei Marin

Juratul show-ului muzical de la Antena 1 i-a spus unei concurente în vârstă de 19 ani că el nu-i poate face surprize, nefiind de la emisiunea moderată în trecut de Andreea Marin. Se pare că nu a fost vorba de o gafă, Ștefan Bănică Jr. știind ce face.

Așadar, artistul a intenționat să adreseze un mesaj ironic la adresa fostei sale partenere de viață, Andreea Marin, alături de care are o fetiță pe nume Ana Violetă. Nu se știe de ce a ales momentul respectiv, însă un lucru este cert, a surprins pe toată lumea cu reacția sa.

Vedeta Antena 1 vorbește extrem de rar despre viața de familie, încercând pe cât posibil să fie discret atât legat de actuala soție, Lavinia Pârvă, cât și în legătură cu fostele relații. Familist convins, actorul postează destul de rar fotografii cu cei dragi, vorbind numai despre cariera să.

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au format unul dintre cele mai solide cupluri ale anilor 2000, însă după 7 ani de mariaj au luat decizia de a merge pe drumuri separate. La vremea respectivă s-a zvonit că infidelitatea ar fi motivul separării, dar bruneta a lăsat să se înțeleagă cu totul altceva.

Ce spunea Andreea Marin despre căsnicia cu juratul de la X Factor

Fosta prezentatoare de la TVR 1 a dezvăluit într-o emisiune că artistul avea accese de violențe, lucru pe care nu l-a putut accepta, mai ales că era la mijloc fiica sa, care a venit pe lume în decembrie 2007, chiar în timpul unui concert de-al cântărețului.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorț. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viața de cuplu, răspunsul violent, reacții necontrolate în fața copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleț alături.

Nu aș putea suporta că fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aș reproșa că părinte că am suportat la rândul meu. Nu aș fi luat decizia de a divorța doar pe motiv de infidelitate.

Pentru violența domestică nu există scuze. Nu s-a întâmplat doar o dată. La orice vârstă poți să îți refaci viața”, spunea Andreea Marin în urmă cu ceva timp, informează gândul.ro.

Ștefan Bănică Jr. este mândru de fiul său Radu

Ștefan Bănică este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta se poate lăuda cu o carieră de succes atât în plan muzical, cât și actoricesc. Dincolo de activitatea profesională, artistul se bucură de cei trei copii ai săi, pe care îi are cu trei femei importante din viața lui. Iar cel mai mare, Radu, îi calcă pe urme și reușește să-l facă fericit pe tatăl său. Conform anunțului artistului, acesta a intrat printre primii la UNATC, secția Actorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`