Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ștefan Bănică Jr. învârte milioane de euro pe degete. În ce a investit acum artistul 200.000 de euro

Ștefan Bănică Jr. învârte milioane de euro pe degete. În ce a investit acum artistul 200.000 de euro

05 mart. 2022, 19:00,
în Cancan ultimă oră

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciați artiști din lumea mondenă de la noi. Cântărețul are în spate o carieră de zeci de ani, timp în care și-a adunat o adevărată comunitate de fani, dar și o avere pe măsură.

Bănică Jr. este cunoscut ca fiind este unul dintre cei mai bogați artiști din România, devenind de-a lungul carierei unul dintre puținii milionari din lumea entertainment-ului, iar cifrele din contul său susțin acest lucru.

Ștefan Bănică Jr. face și investește milioane de euro

Chiar dacă cei doi ani pandemici au fost grei și pentru prezentatorul show-ului ”Dancing on Ice – Vis în Doi”, Ștefan Bănică Jr.  tot o duce bine.

Pe lângă banii pe care îi câștigă din muzică, contracte de imagine sau din aparițiile TV, partenerul de viață al Lavinei Pîrva se dovedește a fi dibace și pe piața imobiliarelor.

După ce a scos milioane de euro din muzică, firma prin care-și desfășoară activitatea a ieșit pe minus, însă chiar și așa, conturile sale sunt tot pline.

Din raportările făcute către ANAF, Ștefan Bănică Jr. a raportat în ultimul an o cifră de afaceri impresionantă.

Astfel, calculele pe un an arată că Ștefan Bănică Jr, deține o cifră de afaceri de 1.077.924 de lei, jumătate față de anul anterior. De menționat este și faptul că pierderile s-au ridicat și ele la suma de 164.000 de lei, adică undeva în jur de 33.000 de euro.

Însă, trebuie spus și faptul că, firma artistului dispune de lichidități însemnate, 1,1 milioane de euro, sumă ce l-a ajutat pe Bănică să își acopere pierderile din ultimul an.

Per total, firma pe care o deține, în cei 13 ani de activitate, i-a adus celebrului artist o cifră de afaceri de 38.094.231, adică în jur de 8 milioane de euro, profitul fiind de 12.664.793 de lei, adică aproape 2,6 milioane de euro.

Conform sursei menționate anterior, chiar dacă pandemia de coronavirus i-a cam pus pe butuci afacerile din domeniul artistic, Ștefan Bănică Jr. a demonstrat că poate face bani din orice. Artistul s-a reorientat și a făcut o achiziție uriașă, bifând astfel o mare reușită în domeniul imobiliarelor.

Cu banii puși la saltea, Ștefan Bănică Jr. și-a cumpărat încă o locuință, pe lângă vila pe care o deține în sectorul doi din București. Noua achiziție se află în zona de nord a Capitalei, al cărei preț se învârte în jurul sumei de 200.000 de euro. Apartamentul din cartierul Aviaței se află chiar în apropiarea altor investiții făcute de Ștefan Bănică Jr. în urmă cu mai mulți ani.

Cântărețul, împreună cu frații Bogdan și Sabin Ivanov, a ridicat un complex imobiliar ce era estimat, la vremea aceea, la valoarea de 1,7 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *