Prima pagină » Cancan » Ștefan Bănică Jr a fost surprins acasă la el cu Irina Fodor. Care a fost motivul întâlnirii

Ștefan Bănică Jr a fost surprins acasă la el cu Irina Fodor. Care a fost motivul întâlnirii

28 mart. 2022, 12:49,
BZI.ro, în Cancan

Recent, Ștefan Bănică Jr a fost surprins la el acasă cu nimeni alta decât Irina Fodor, cea care anul trecut a înlocuit-o pe Gina Pistol în emisiunile pe care le prezenta. Și chiar dacă Bănică Jr are reputația de mare crai, de data aceasta întâlnirea a fost una strict profesională. Cei doi vor fi amfitrionii unei noi emisiuni, așteptată cu sufletul la gură de telespectatori.

Ștefan Bănică Jr pare să fie pus pe fapte mari, dacă ținem cont de talentul acestuia de cuceritor! Acesta a fost văzut cum o conduce în locuința sa pe nimeni alta decât Irina Fodor, cei doi intrând prin garaj. Cu toate acestea, nimeni nu ar trebui să se impacienteze deoarece este vorba despre o relație strict profesională, care are legătură cu noua emisiune de sâmbătă seara, din grila de primăvară a Antenei 1. Cei doi vor prezenta show-ul „Dancing on Ice: Vis în doi”.

Ștefan Bănică Jr, surprins cu Irina Fodor la el acasă

Irina Fodor și Ștefan Bănică Jr au fost surprinși de paraparazzi Cancan.ro împreună. Din imagini se poate trage concluzia că cei doi și-au dat întâlnire de „taină” după care au mers spre locuința artistului. Însă nu este vorba de o întâlnire amoroasă, deoarece la scurt timp, prezentatoarea de la Antena 1 a postat pe social media un anunț care vine să facă lumină în acest caz.

După cum aminteam, cele două vedete au fost surprinse de paparazzi la locuința lui Bănică Jr. Prezentatorii emisiunii „Dancing on Ice: Vis în doi” au avut parte de o întâlnire de „taină”, apoi celebrul artist a introdus-o pe soția lui Răzvan Fodor în locuința sa, prin garaj. La scurt timp după aceasta, soția lui Răzvan Fodor a postat pe contul de socializare două fotografii și un mesaj penru fanii săi. Astfel, Irina Răzvan Fodor a anunțat că vor începe o nouă săptămână de filmări pentru show-ul „Vis în doi”.

„Bună dimineațaaa! 🥰 Începem o nouă săptămână de pregătiri pentru «Vis în doi» 🔥⛸⛸❄️❄️Va fi o ediție fermecătoare, dedicată poveștilor! De abia aștept!!❤️ Vă îmbrățișez și să aveți o zi de luni nemaipomenită, ca să începeți săptămâna plini de energie și bună dispoziție!🤗🤗🤗”, este mesajul scris de Irina Fodor pe contul de socializare.

Ștefan și Irina, amfitrionii show-ului de sâmbătă seara

„Dancing on Ice: Vis în doi” este noutatea din grila de primăvară a Antenei 1, un show care-și derulează episoadele în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00. Acesta este adaptarea românească a formatului britanic «Dancing on Ice», o emisiune de tip concurs, în care vedetele, nouă la număr, concurează pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști.

Cele nouă vedete care vor lua startul în această competiție sunt Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *