Prima pagină » Cultural » Ștefan Bănică Jr. a cântat alături de copiii lui la concertul de Crăciun. Ce i-a spus artistul Violetei

Ștefan Bănică Jr. a cântat alături de copiii lui la concertul de Crăciun. Ce i-a spus artistul Violetei

11 dec. 2023, 09:35,
în Cultural

Ștefan Bănică Jr. a oferit momente speciale la Sala Palatului, însoțit de soția sa Lavinia și de copiii lui mari. Seria concertelor de Crăciun a început pe 7 decembrie, iar în acest an a avut parte de o premieră, cântând alături de frumoasa sa fiică. Violeta emană un aer de vedetă și a apărut pe scenă ca o adevărată divă.

Vor avea loc patru spectacole în București, în intervalul 7-10 decembrie, și unul în Cluj, pe date de 16 decembrie.

Ștefan Bănică Jr. a cântat alături de copiii lui la concertul de Crăciun

De două decenii, Ștefan Bănică susține spectacolul de la Sala Palatului în apropierea sărbătorilor de Crăciun, iar în acest an a pregătit o serie de surprize pentru public.

„A fost o primă seară de vis la CONCERTUL ANIVERSAR DE CRĂCIUN 20 DE ANI! Mulțumesc celor care au venit din Bucuresti și din alte orașe din țară, ca să fie alături de noi! Urmează încă trei seri de poveste la Sala Palatului, iar pe 16 decembrie, la Cluj”, a scris Ștefan Bănică, pe Facebook, după prima seară, când a marcat și o premieră în cariera lui.

Pentru prima dată, artistul a avut o interpretare muzicală alături de fiică sa și a Andreei Marin, Violeta, iar acest moment a fost cu adevărat plin de emoție.

„Dacă nici eu nu știu să vă fac surprize… O lumină pe ea, să o vedem„, a spus Ștefan, pe scenă, după ce a anunțat că va cânta cu Violeta. „Ești superbă!”, a fost reacția lui, când și-a văzut fata de 16 ani sub lumina reflectoarelor.

„Să mergem mai departe, noi doi știm ce avem de făcut și de spus. Ea a venit cu linia melodică, eu am dus-o mai departe, cântecul nostru nu e înregistrat nicăieri, nu am fost în studio, e prima oară când îl cântăm în fața unui public, este prima oară când ea cântă în fața unui public.

O să avem nevoie de tot sprijinul vostru, pentru că sunt un pic emoționat, puteți să aprindeți telefoanele, să facem atmosferă, pentru că am de gând să filmăm acest moment și, cine știe, poate la un moment dat o să-l folosim într-un videoclip. Sper să vă placă, este prima noastră compoziție împreună, se numește «În felul meu»„, a mai spus Ștefan Bănică, pe scenă.

@paparazzi_tiktok0fficial #fypage #viral #foryou #stefanbanica #romaniaviral #goviral #fyp ♬ You Are the Reason (Cover) – Joe Tamaela

După concert, Violeta a inaugurat seria petrecerilor de ziua ei

După concert, se pare că Violeta a început seria petrecerilor de ziua ei, deoarece a fost fotografiată cu un tort aniversar într-o berărie celebră din oraș, potrivit lpf.ro.

„Love my dad (n.r. îmi iubesc tatăl)”, a scris Violeta pe Instagram, în dreptul unor imagini de la concert.

Surprizele nu s-au încheiat, însă, căci Ștefan i-a adus pe scenă, pe rând, și pe soția sa, Lavinia, dar și pe fiul lui cel mare, Radu Ștefan, care a devenit solist și actor cu acte în regulă. „Vreau să spun așa, că până acum ai fost copilul meu, băiețelul meu, după care acum patru ani, înainte de pandemie, ai fost studentul Radu Ștefan Bănică, iar acum nu te-am invitat din legături de rudenie, ci l-am invitat pe actorul Radu Ștefan Bănică„, i-a spus Ștefan fiului său, după care sau îmbrățișat.

@paparazzi_tiktok0fficial #goviral #viral #foryou #fyp #foryoupage #romaniaviral #fypage ♬ original sound – Paparazzi_tiktok0fficial


Ștefan Bănică Jr. a cântat alături de copiii lui la Sala Palatului, la concertul de Crăciun iar atmosfera a fost una de vis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *