Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ștefan Bănică, imagine rară alături de fiul lui și al Laviniei Pârva. Cum i-a surprins artista: „Băieții mei”

Ștefan Bănică, imagine rară alături de fiul lui și al Laviniei Pârva. Cum i-a surprins artista: „Băieții mei”

24 mai 2022, 23:30,
în Cancan ultimă oră

Ștefan Bănică a apărut într-o imagine rară alături de fiul lui și al Laviniei Pârva. Cea care a imortalizat momentul emoționant a fost chiar cântăreața. Artista a decis să nu păstreze această bucurie doar pentru ea, ci să le-o împărtășească și urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare. Fotografia le-a topit inimile internauților, micuțul Alexandru fiind absolut adorabil.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică se clasează în topul celor mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt apreciați pentru cariera lor, pentru relația lor, dar și pentru modul în care-și cresc copilul. Cei doi au împreună un fiu, pe micuțul Alexandru, care, de când a venit pe lume, s-a transformat în centrul Universului lor.

Ștefan Bănică, imagine rară alături de fiul lui și al Laviniei Pârva

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au ales să nu-și expună fiul pe rețelele de socializare. Astfel, până acum, niciunul dintre ei nu a postat nicio imagine cu micuțul în care i să i se vadă chipul. Recent, cântăreața le-a făcut însă o bucurie internauților, prin cel mai nou InstaStory.

În imaginea de colecție, protagoniștii sunt Ștefan Bănică și fiul lui cel mic, Alexandru. În fotografie, micuțul stă cu spatele, cu fața îndreptată către cântăreț, iar tatăl lui îl ia pe acesta în brațe, cu multă grijă. Poza a emoționat-o vizibil și pe Lavinia Pîrva. Aceasta a adăugat și un sticker cu textul „Băieții mei”, însoțit de mai multe inimioare.

De ce nu-i arată cei doi artiști chipul băiețelului lor

De curând, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică ne-au explicat de ce încearcă să-l ferească pe băiețelul lor, Alexandru, de expunerea în spațiul public. Conform spuselor lor, ei își doresc ca micuțul să se poată bucura în liniște de copilăria sa.

Juratul de la X Factor mai are doi copii, din două căsnicii anterioare. Camelia Constantinescu i-a dăruit primul fiu lui Ștefan Bănică, pe Radu Ștefan, iar Andreea Marin pe unica lui fiică, Violeta.

„În primul rând, dacă am fi venit cu Alexandru la şedinţa foto, probabil am fi terminat în trei zile, lux pe care nu ni-l permitem. Alexandru este foarte năstruşnic acum. Dar, în acelaşi timp, nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi.

Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte! Nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară”, ne-a spus Lavinia Pîrva, acum ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`