Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ștefan Bănică a spus-o sincer, după 10 ani de relație cu Lavinia Pârva: „Cred că are nevoie de spaţiu, de libertate”

Ștefan Bănică a spus-o sincer, după 10 ani de relație cu Lavinia Pârva: „Cred că are nevoie de spaţiu, de libertate”

13 apr. 2022, 18:04,
în Cancan ultimă oră

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva sunt unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Frumoasa brunetă i-a dăruit artistului cel de-al treilea copil, iar relația lor pare să fie numai lapte și miere. Cuplul a găsit ingredientele unei căsnicii de succes și în ultimul interviu acordat au împărtășit cu toată lumea.

Se pare că la baza unui mariaj reușit nu stă numai comunicarea, ci trebuie să-i dai libertate, spațiu și să-i respecți intimitatea celui de lângă tine. Cel puțin asta fac Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva, iar relația lor merge perfect.

Ștefan Bănică Jr: „Acasă sunt un om normal”

Artistul a mai explicat că este genul de bărbat care atunci când are puțin timp liber și-l dedică soției și copiilor săi.

„Acasă sunt un om normal, aşa cum toţi cred că suntem în această ipostază. Sunt un tată care încearcă – şi sper că şi reuşesc lucrul ăsta – să fie un catalizator pentru toţi cei trei copii ai lui, crescându-i în spiritul ideii de familie, de iubire şi respect reciproc. Sunt genul de bărbat căruia îi place să petreacă timp cu soţia lui, cu familia lui şi, în acelaşi timp, exact cum spunea Lavinia la începutul interviului, fiecare dintre noi cred că are nevoie de spaţiu, de libertate, de intimitate.
Acasă pentru mine înseamnă intimitate. Poate şi de aici, în momentul în care intimitatea îmi este atacată, dau senzaţia că sunt intangibil”, a explicat Ștefan Bănică pentru Viva.ro.

Ștefan Bănică, un tată calculat: „Le-am explicat copiilor că banii nu cresc în copaci”

Artistul are trei copii din trei relații diferite: Radu Ștefan, care este rodul iubirii lui Ștefan Bănică cu Camelia Constantinescu, și care este și cel mai mare dintre frații săi, Violeta, fiica artistului cu Andreea Marin, și cel mai mic, Alexandru, din actualul mariaj cu Lavinia Pârva.

Pe cei doi fii ai săi mari, artistul se laudă că nu i-a învățat cu banii de la o vârtă fragedă, ci le-a explicat că nu trebuie să ia totul de-a gata, ci trebuie să muncească pentru fiecare lucru.

„Le-am explicat copiilor mei, de când erau mici, că banii nu cresc în copaci şi că tot ce au, material, se datorează muncii părinţilor lor. Şi atunci, atâta timp cât stăm împreună, până când vor fi majori, munca asta trebuie respectată. Că nu ni se cuvine nimic de la sine. Nu-mi plac copiii de bani gata, care apar pe reţelele sociale cu tot felul de maşini, ceasuri, haine de firmă dobândite de la părinţii lor şi care, de fapt, nu sunt ale lor, ci ale părinților.

Şi atunci e clar că, nefiind muncite de ei, nu au cum să le aprecieze la valoarea reală. Dar sunt şi puști care reuşesc să facă asta pe banii lor, pe munca lor, ceea ce e cu totul altceva. Aceştia însă sunt mult mai puțini şi ei ar trebui să fie modele de urmat pentru puştime. Şi chiar dacă nu mi se pare vreo chestie să te făleşti cu ce ai, măcar aceştia din urmă au dreptul. Iar de aici, şi Radu Ştefan, şi Violeta pot trage propriile lor concluzii. Şi eu cred că au înţeles. Afacerea lui Radu Ştefan este alegerea lui, cred în abilităţile lui de antreprenor şi sper să aibă succes”, a mai spus artistul pentru sursa menționată anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`