Prima pagină » Cancan » Ștefan Bănică a publicat o imagine rară cu Violeta, fiica lui: „O fetiță dulce…”

Ștefan Bănică a publicat o imagine rară cu Violeta, fiica lui: „O fetiță dulce…”

10 aug. 2021, 13:34,
BZI.ro, în Cancan

Ani la rând, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, Violeta, a fost protejată de părinți și a stat departe de lumina reflectoarelor. De la o vreme încoace, ea apare tot mai des în peisajul media, spre bucuria părinților dar și a fanilor. Iar Violeta nu este doar o adolescentă deșteaptă și talentată, după cum spunea mama ei, ci și extraordinar de frumoasă.

Ana Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, s-a transformat spectaculos din fetița cu chip angelic, așa cum o știam cu toții. Aceasta va împlini 14 ani la sfârșitul acestui an și a moștenit din plin trăsăturile frumoase dar și talentul părinților ei. Astfel, Andreea Marin se poate declara o femeie împlinită, nu doar profesional, ci și în plan familial. Iar din relația cu Ștefan Bănică Jr, ea a rămas cu cea mai de preț amintire, și anume Violeta. Cum anii au trecut parcă în zbor, Violeta s-a transformat într-o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult, pe lângă frumusețe, se pare că adolescenta a moștenit și talentul tatălui ei, cu care urmează să lanseze o piesă.

Ștefan Bănică este mândru de Violeta

Până acum, Andreea Marin și-a ținut departe de atenția presei fiica. Însă anul trecut, Violeta a atras toate privirile la brațul fratelui ei, când și-au făcut Gala Premiilor UCIN. De atunci, imaginile cu fiica Andreei Marin au început să apară tot mai des pe rețelele de socializare. La aproape 14 ani, Violeta Bănică s-a transformat într-o adolescentă extrem de frumoasă, iar pozele cu ea cuceresc de fiecare dată internetul.

Cea mai recentă imagine cu ea a făcut-o publică chiar tatăl ei, Ștefan Bănică. Acesta a precizat că este tare mândru că fiica lui a venit să-l vadă la un spectacol de teatru. Imaginea publicată de artist vine la doar câteva zile după ce și mama ei a postat o imagine cu fiica ei în vacanță în Italia, care a strâns imediat zeci de mii de like uri și sute de comentarii.

„Ieri în Herăstrău, la spectacolul «La Pulce», am avut în sală «o fetiță dulce»! Fata mea!”, a scris Bănică Jr la imaginea cu Violeta, iar fanii au reacționat imediat.

„Este de o frumusețe rară, frumusețe perfectă! Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, „Doamneee, cât e de frumoasa!!!”, „Ce frumusete! ❤️”, „Wow”, „Superbă”, „Violeta a devenit printesa!” sau „O superba domnisoară”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Violeta seamănă cu bunica ei

Brunetă, înaltă, cu tenul alb și o siluetă de invidiat, Violeta atrage toate privirile și cu siguranță va frânge multe inimi când va crește mai mare. Fanii au observat imediat cât de mult seamănă cu tatăl ei, dar un detaliu le-a atras imediat atenția. Violeta are niște ochi albaștri foarte frumoși. Mulți s-au întrebat de la cine i-a moștenit, atât ea, cât și Radu Ștefan Bănică, iar misterul a fost acum elucidat. Cei doi seamănă perfect cu bunica lor, fosta jurnalistă Sanda Vlad-Liteanu, care are, de asemenea, niște ochi superbi și este extrem de frumoasă.

Deși a lucrat ca ziaristă la Agerpres, mama lui Ștefan Bănică este o prezență discretă în spațiul public. Sanda Liteanu s-a înțeles foarte bine cu toate cele trei femei din viața fiului său. Și totuși, mama artisului a iubit-o nespus pe Andreea Marin, sentimentul fiind reciproc. În altă ordine de idei, Ștefan Bănică este nespus de mândru de fiica sa Violeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *