Prima pagină » Titlurile zilei » Stația de autobuz, situată în curbă, în rampă și fără alveolă. Nu este un film, ci realitatea dintr-o comună ieșeană – FOTO

Stația de autobuz, situată în curbă, în rampă și fără alveolă. Nu este un film, ci realitatea dintr-o comună ieșeană – FOTO

15 mart. 2023, 02:00, 12 ,
Andrei ROTARU în Titlurile zilei

O stație de autobuz din comuna Holboca poate crea o tragedie, dacă nu se iau măsuri. Aceasta este situată în curbă, în rampă și fără alveolă. Mai rău este faptul că în fața stației există un indicator de circulație care arată că urmează o curbă deosebit de periculoasă. Localnicii spun că cei care au gândit amplasamentul nu au habar de pericolul care poate să apară în trafic. Primarul comunei Holboca, Neculai Pamfil, susține că stația e de foarte mult timp acolo, contrar celor declarate de localnici

Realitatea din comunele ieșene pare desprinsă din filmele cu proști. De curând, o stație de autobuz din comuna Holboca a atras atenția mai multor localnici din zonă. Stația este amplasată chiar înaintea unui indicator care semnalează o curbă deosebit de periculoasă.

Stația de autobuz, situată în curbă, în rampă și fără alveolă

Strada, indicator


Mai rău este faptul că în fața stației există un indicator de circulație care arată că urmează o curbă deosebit de periculoasă

Nu este un film, ci realitatea dintr-o comună ieșeană. O stație de autobuz din Holboca este amplasată foarte aproape de o curbă deosebit de periculoasă, în rampă și fără alveolă. Localnicii care domiciliază în zona respectivă spun că a fost poziționată în altă parte și nu de mult timp a fost mutată.

„Dacă ei așa au gândit că e bine, să o pună acolo! Ea a fost în fața magazinului, nu în curbă”, declară un locuitor din comuna Holboca.

Cei care locuiesc în zonă spun că primarul comunei este responsabil de actualul amplasament al stației. Aceștia susțin că este destul de periculos pentru participanții la trafic, dar și pentru pietoni.

„Există spațiu destul de a pune stația în altă parte, nicidecum în curbă și fără alveolă. Autobuzele astea sunt mari și încurcă traficul. Există curbă la 90 de grade în față. Cred că și primarul este la 90 de grade cu tot ce se întâmplă în comună. Primarul a făcut programul pentru transportul metropolitan, primarul a făcut stațiile”, declară un alt localnic din Holboca.

Unii susțin că șoferii de pe mijloacele de transport au dorit schimbarea stației, însă nu știu și motivele.

„Șoferii nu au vrut să o lase unde era, iar stația a fost mutată”, mai declară localnicii din zona respectivă.

Stația a fost avizată de CTP

Neculai Pamfil

Primarul comunei Holboca, Neculai Pamfil susține că stația este de foarte mult timp în zonă, iar amplasamentul ei a fost decis când nu era în funcție

Primarul comunei Holboca, Neculai Pamfil, susține că stația este de foarte mult timp în zonă, iar amplasamentul ei a fost decis când nu era în funcție. Stația a fost avizată și de CTP.

„Nu eram în funcție când s-a decis amplasamentul ei. Stația este acolo de când este transport public la Holboca. Nu a fost niciodată nicio problemă. Acolo se circulă cu viteză redusă, deoarece este curba respectivă. Au fost și cei de la CTP să verifice”, declară Neculai Pamfil.

Acesta spune că au fost discuții de a pune stația în zona primăriei, dar locuitorii comunei s-au opus. Localnicii s-au obișnuit să aștepte mijloacele de transport în aria respectivă.

„Noi am vrut să o desființăm și să o amplasăm în fața primăriei, dar locuitorii s-au opus. Aceștia au dorit să fie în zona respectivă. Este un nod de străzi acolo și le este mai confortabil. Nodul respectiv deservește aproape jumătate de sat”, mai declară primarul comunei Holboca.

Așadar, stația de autobuz, situată în curbă, în rampă și fără alveolă, se află de mult timp în zona respectivă, chiar dacă poate reprezenta un real pericol pentru participanții la trafic și pietonii din zonă.

Comentarii
  • Veniți să vedeți pe Sos. Nicolina stație pe trecerea de pietoni, spre Ciurea după capăt CUG și puțin mai jos de data asta pe stânga spre Ciurea o stație Peco cu pompele de combustibil în drum acolo e ocupat trotuoarul, dar nu vede nimeni, oare cine le-a dat avizele?

  • locuitor din Holboca

    Iaca așa scot capul niște panarame care nu au treabă. Toată viața au luat autobuzul de acolo din fața magazinului și acum nu le mai place. Puteau să facă o sesizare la primărie nu la ziar, e clar că au treabă cu primarul. Gunoaie de oameni.

  • Panarami de oameni când va veni unu care nu va face nimik vor regreta toate acuzațiile astea cred ca rezolvarea e fără transport public în comun asa nu mai mănâncă kkt de primar 🤬🤬🤬🤬🤬🤬

  • Cum adica sa incalci legea cu statia aia in curba pt ca acolo a fost intotdeauna?Ce tarani prosti cu mentalitate de cretini. Poate vine unu drogat cu viteza si nu vede curba aia si va face pilaf pe toti care stati in drum, dobitocilor. Autoritatile chiar se uita in gura prostior sau face llucrurile legal si ii obliga si pe prosti sa respecte legea?

  • trecator prin zona

    Aceeasi situatie este si la Mogosesti Siret, in intersectia unde au avut loc foarte multe accidente.
    Statie de microbuz in intersectie, in curba cu linie continua.
    La fel si in satul Cozmesti, din comuna Stolniceni Prajescu.
    Cine are de auzit sa auda si sa verifice!

  • MARIA_ MIRABELAș

    Nu cred ca este un mincinos mai mare, ca acest primar. doar ca locuitorii isi merita soarta ptr ca au acceptat sa fie mintiti mereu.

  • La asemenea primar retardat din PNL si cun un post de MIlitie cu IDIOTI sadea, nu este de mirare.

  • Lus, esti primar, da’ ai angajat numai hahalere la „locala”. Stau zilnic masini parcate in fata la Primaria Holboca si blocheaza traficul. Mai blocheaza si pe trantorii de la postul de Politie. Apropo…Curcan sau Cucos…cum l-o mai chema, este politist acolo in continuare?

  • Carmen infirmiera.

    Jegurile societății, analfabeți și scursuri, reclama acum când acest Primar a făcut eforturi uriașe sa facă Comuna la standarde civilizate……20 de ani cât a fost primar Stefurac nu știau să deschidă gura …. Acum vezi doamne marletii plin de bălegar au telefoane și știu să facă poze și să îl pupe in anus pe un Primar gospodar și cu bun simț….Rusine acestor scursuri ale societății.care nu le convine de acest Primar.

  • Ilie Opiuncaru’ , se vede ca ai doar permis pentru carutz de butelii.

    Intreaba pe cineva cu permis de conducere luat pe bune cu cu spaga, dar nu pe militienii din comuna facutzi la apelul bocancilor, ca si ei au luat permisul cu femeia de serviciu.

    Toti analfabetii isi dau cu parerea si il pupa in dos pe primarul hahalera de PNL, asa cum l-au pupat pe Stefurat de PSD si PNL si iar PSD, etc.

  • ZOILOR, postati comentariul !

    Ilie Opiuncaru’ , se vede ca ai doar permis pentru carutz de butelii.

    Intreaba pe cineva cu permis de conducere luat pe bune cu cu spaga, dar nu pe militienii din comuna facutzi la apelul bocancilor, ca si ei au luat permisul cu femeia de serviciu.

    Toti analfabetii isi dau cu parerea si il pupa in dos pe primarul hahalera de PNL, asa cum l-au pupat pe Stefurat de PSD si PNL si iar PSD, etc.

  • Prost tare băiatul asta , și mai e unu mai prost ca el care sta și mânca semințe in USA primăriei 😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *