Prima pagină » Cancan ultimă oră » Starea lui Viorel Lis s-a înrăutățit, iar Oana Lis a renunțat la verighetă. Anunțul făcut în urmă cu câteva ore

Starea lui Viorel Lis s-a înrăutățit, iar Oana Lis a renunțat la verighetă. Anunțul făcut în urmă cu câteva ore

10 aug. 2022, 21:58, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Relația dintre Viorel și Oana Lis datează de decenii întregi, în ciuda diferenței uriașe de vârstă dintre cei doi. Nu de puține ori blondina a fost pusă la zid și aspru criticată pentru povestea de dragoste pe care o are cu fostul edil al Capitalei.

Ba chiar au circulat bârfe potrivit cărora ar avea interese ascunse în această căsnicie. Ei bine, anii au trecut, iar singurul sprijin al fostului primar a fost chiar cea în care mulți au aruncat cu noroi și vorbe grele spunând că trăiește alături de el numai pentru bani. Ultimul gest de pe rețelele de socializare le-a închis, cu siguranță, gurile cârcotașilor!

Motivul pentru care Oana Lis a renunțat la verighetă: „Decizii de viață”

Ultima perioadă a fost destul de grea pentru Viorel Lis, care s-a confruntat cu tot felul de probleme de sănătate. A reușit să scape cu viață, dar vârsta înaintată și afecțiunile cu care a fost diagnosticat și-au pus adânc amprenta asupra sa. Acum, fostul primar al Bucureștiului are nevoie de un scaun cu rotile pentru a se mai putea deplasa, dar pentru a putea să beneficieze de unul soția lui, Oana, a fost nevoită să recurgă la un gest care i-a înduioșat pe internauți.

Ea a mers la amanet, acolo unde a dat la schimb verigheta cu care ea și soțul ei și-au făcut jurăminte în biserică, în schimbul unei sume de bani cu care să poată să-i cumpere căruciorul. Motivul pentru care a făcut totul public este pentru a le demonstra, încă o dată, tuturor bârfitorilor că sentimentele ei pentru Viorel Lis sunt autentice și sincere și că niciodată nu a rămas cu el din interes.

Nu puțini au fost cei care au aplaudat gestul făcut de blondină și l-au văzut ca pe o adevărată declarație de dragoste.

„Azi mi-am lăsat verigheta la amanet ca sa pot să-i cumpăr de urgenta un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes” ce sunt, cum vorbea lumea…#deciziideviata”, a fost mesajul transmis de Oana Lis pe rețelele de socializare.

Viorel Lis, în stare gravă la spital

Viorel Lis a ajuns deja la o vârstă înaintată și problemele de sănătate nu îi mai dau pace. A ajuns de multe ori la spital în ultima perioadă, dar starea lui este acum extrem de gravă. Soția lui a făcut un anunț tragic, prin care le-a transmis tuturor că soțul ei are nevoie de o minune.

Viorel Lis are probleme de sănătate grave de ani buni, însă acum este într-o stare deplorabilă: și-a pierdut aproape complet funcțiile locomotorii și nu mai poate merge deloc. Oana Lis că și-a dus soțul într-o clinică de recuperare și speră că va reuși să meargă din nou soțul ei, pentru că, odată imobilizat la pat, ea va trebui să îl îngrijească 24/24, deși nici ea nu este tocmai bine.

„Viața nu e lapte și miere… decât în social media, în filme și în poveștile Disney! În realitatem lucrurile ni se întâmplă cu bune și cu mai puțin bune, așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel, căci i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână.

Nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el. Bineînțeles, am și eu durerile mele de tratat… Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun, pentru că eu cred în energii. Și dacă sunteți aici, pe pagina mea, aveți energie bună în suflet.”, a scris Oana pe rețelele de socializare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *