Prima pagină » National » Starea de sănătate a tinerei, în vârstă de 17 ani, incendiate de un bărbat din Mehedinţi
Starea de sănătate a tinerei, în vârstă de 17 ani, incendiate de un bărbat din Mehedinţi

Starea de sănătate a tinerei, în vârstă de 17 ani, incendiate de un bărbat din Mehedinţi

15 iun. 2020, 12:35,
Elena Nicoleta BUJOR în National

Starea de sănătate a tinerei, în vârstă de 17 ani, incendiate de un bărbat din Mehedinţi. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a transmis că starea fetei în vârstă de 17 ani din Mehedinţi, care a fost incendiată de un bărbat eliberat după 25 de ani de detenţie, este critică. Prognosticul cadrelor medicale este unul rezervat având în vedere gradul de arsură şi suprafaţa afectată.

Starea de sănătate a tinerei incendiate

Nelu Tătaru a fost interpelat luni, 15 iunie 2020, care este starea de sănătate a fetei incendiate. Aceasta a fost transferată la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar starea ei este critică.

“A fost transferată la Grigore Alexandrescu. Starea ei este critică, pronosticul este rezervat având în vedere şi gradul de arsură şi suprafaţa”, a explicat ministrul Sănătăţii.

Reamintim că incidentul s-a produs în localitatea Dârvari, judeţul Mehedinţi. Bărbatul în vârstă de 45 de ani fusese condamnat la închisoare pe viaţă pentru uciderea a cinci oameni şi eliberat după 25 de ani de detenţie. El revenise din Olanda şi ar fi trebuit să se afle în autoizolare.

Bărbatul nu era din localitate, iar autorităţile locale spun că a ajuns la Dârvari după ce un fost coleg de detenţie i-a permis să locuiască în casa sa şi să aibă în grijă imobilul.

Bărbatul şi victima sa ţineau legătura pe reţelele de socializare, spun apropiaţii fetei.

În data de 11 iunie fata l-a reclamat pe bărbat pentru viol, însă examenul medico-legat nu a confirmat faptul că tânăra ar fi suferit leziuni ca urmare a unei agresiuni sexuale, susţin surse judiciare. În urma reclamaţiei, fata, care stătea cu o bunică şi cu fratele ei mai mic, a fost dusă într-n centru de protecţie socială, de unde a fost scoasă de acolo de către familie.

A fost arestat după ce a incendiat o adolescentă de 17 ani

A fost arestat după ce a incendiat o adolescentă de 17 ani. Criminalul în serie, acuzat că a dat foc unei copile în vârstă de 17 ani, din Mehedinți, a fost arestat preventiv. Bărbatul își va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

Ucigașul Ion Cristian Turnagiu s-a întors special din Olanda, unde plecase la muncă împreună cu tatăl victimei pentru a-și pune în aplicare planul macabru, după ce fata l-a acuzat de viol.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, are la activ alte patru crime și fusese eliberat din închisoare anul trecut.

Victima incendiată este în stare critică și a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Ion Cristian Turnagiu plănuia să se sinucidă

După ce a încercat să o omoare pe fata de 17 ani, Ion Cristian Turnagiu a fugit, dar a fost prins la câteva ore de oamenii legii.

Nenorocirea a iscat din cauza unei plângeri făcute la sediul poliției. Conform unor surse din anchetă, totul ar fi plecat de la o plângere pe care adolescenta a depus-o la poliție împotriva individului pentru agresiune şi viol.

Cei doi ar fi avut o relație. Bărbatul a mers acasă la aceasta și a stropit-o cu benzina pe care o avea într-o sticlă și apoi i-a dat foc. Copila locuia cu bunica și fratele ei mai mic, care a reușit să stingă focul și a sunat la 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *