Prima pagină » Actualitate » Starea de sănătate a Reginei se deteriorează. Oameni în lacrimi în faţa Palatului: „E singura regină pe care am avut-o. Toată viaţa mea” – LIVE VIDEO

Starea de sănătate a Reginei se deteriorează. Oameni în lacrimi în faţa Palatului: „E singura regină pe care am avut-o. Toată viaţa mea” – LIVE VIDEO

08 sept. 2022, 18:44,
în Actualitate

În faţa Palatului Buckingham, turiştii au fost cuprinşi de tristeţe la aflarea veştii că Regina Elizabeth II este sub supraveghere medicală, notează BBC, potrivit News.ro.

Sue şi Andy Alderman din Somerset vizitau Londra şi au decis să meargă la Palatul Buckingham când au auzit anunţul despre starea de sănătate a suveranei.

Ei au spus că au fost şocaţi de veşti, dar că consideră că regina arăta slăbită de la moartea ducelui de Edinburgh. Ei sperau că vor fi veşti mai bune despre sănătatea ei.

Pam Fleming şi Kim Tierney din Australia erau într-un tur al clădirii când au aflat vestea.

Pam a spus plângând că: „E singura regină pe care am avut-o. Toată viaţa mea. E o doamnă atât de drăguţă. Este un şoc”. Ele au adăugat că amândouă se gândesc la familia Reginei în acest moment.

Aşa cum era de aşteptat, jurnalişti, fotografi şi echipe de filmare din întreaga lume transmit acum din faţa Palatului Buckingham, unde în urmă cu doar câteva luni Regina a apărut salutând de la balconul său în timpul sărbătoririi Jubileului de platină.

Prinții William, Andrew și Edward au aterizat în Scoția. Ei urmează să ajungă lângă regina Elisabeta a II-a, aflată sub supraveghere medicală

Printul William, Duce de Cambridge, Prințul Andrew, Duce de York și Prințul Edward și soția sa, Sophie, Conte și Contesă de Wessex, s-au numărat printre membrii familiei regale aflați în avionul care a aterizat pe aeroportul Aberdeen.

Avionul a decolat de la baza RAF Northolt din Londra, transmite radiodifuzorul britanic de stat.

După aterizare, membrii familiei regale urmează să ajungă la castelul Balmoral, aflat la câteva zeci de kilometri de aeroport, unde regina se află de mai multe ore sub supraveghere medicală.

Prințul Charles, fiul reginei, primul în ordinea succesiuni la tron, se află deja lângă mama sa.

CNN transmitea în urmă cu puțin timp că felul în care Palatul Buckingham a comunicat informațiile cu privire la starea de sănătate a reginei sugerează că situația e gravă.

Oamenii au început încă din cursul zilei să se adune la porțile castelului Balmoral, remarcă presa britanică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *