Prima pagină » Cancan » Starea de sănătate a lui Viorel Lis se degradează pe zi ce trece. Oana a făcut anunțul trist

Starea de sănătate a lui Viorel Lis se degradează pe zi ce trece. Oana a făcut anunțul trist

26 apr. 2024, 12:29,
în Cancan

Starea de sănătate a lui Viorel Lis se degradează pe zi ce trece potrivit spuselor soției sale, Oana. Aceasta a fost prezentă la un eveniment monden însă fară cel de care a fost alături atât timp.

Din nefericire fostul edil al Capitalei nu se poate deplasa din cauza problemelor cu care se confruntă în ultima perioadă.

Oana Lis se confruntă cu diverse provocări, însă, în ciuda acestora, a reușit să păstreze un spirit plin de vitalitate. Participând la un eveniment monden organizat de Andreea Marin, soția lui Viorel Lis a discutat despre proiectele pe care le are pentru Paște, precum și despre starea de sănătate a soțului său.

Starea de sănătate a lui Viorel Lis se degradează pe zi ce trece

Întrebată despre starea de sănătate a lui Viorel, Oana Lis a explicat că acesta nu a putut fi prezent alături de ea din cauza dificultăților de deplasare cauzate de problemele de sănătate. Cu toate că soțul ei nu poate fi fizic lângă ea, Oana îl ține mereu la curent prin fotografiile și videoclipurile.

„El nu mai poate să se deplaseze, era și el mereu prezent cu mine, eram obișnuiți să fim împreună, dar o să-i trimit niște video-uri, niște poze de aici. Așa și știe unde sunt și mai vede și el lumea”, a dezvăluit Oana Lis, pentru Wownews.

Oana afirmă că Viorel Lis nu este un bărbat gelos, ci mai degrabă invidios. Aceasta îi trimite constant fotografii ale evenimentelor la care participă, pentru ca fostul primar să fie la curent cu noutățile din lumea showbiz-ului.

Ce planuri au pentru sărbătorile Pascale

Când a fost întrebată cum va petrece Paștele, Oana Lis a spus că nu are un plan sigur, dar știe că va merge, așa cum face întotdeauna, la biserică. Referitor la problemele cu care se confruntă Viorel, Oana a recunoscut că acesta a depășit media de vârstă a României, ceea ce o bucură.

„Sunt zile și zile. Bătrânețea merge cu multe provocări, dar sunt ani dați de la Dumnezeu, oricum a depășit media de vârstă a României.

Din păcate, în România media de vârstă este ceva trist, este 74 de ani, în Italia e 82. Deja spunem că anii în plus sunt de la Dumnezeu.”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată.

Oana Lis are nevoie de bani

Situația financiară dificilă a soților Lis nu mai este o noutate. Investigațiile medicale și tratamentele costisitoare ale fostului primar al Capitalei, combinate cu renunțarea Oanei la propriile plăceri pentru a sprijini cheltuielile, au pus o presiune semnificativă asupra resurselor familiei.

În plus, recent, blondina a abordat din nou acest aspect în public, dezvăluindu-le celor care o urmăresc online că nu mai poate pretinde că totul este în regulă, având o mare nevoie de bani.

„Știu că par așa că sunt ok, că râd, că glumesc, dar în sinea mea trebuie să recunosc că am nevoie de bani, nu pot să mă mai prefac, în sinea mea am nevoie de bani, mă înțelegeți?”, a spus Oana Lis, pe rețelele de socializare.

De curând, Oana a fost prezentă la un eveniment monden unde a spus că starea de sănătate a lui Viorel Lis a început să se degradeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024