Prima pagină » Cultural » Starea de sănătate a lui Bruce Willis se degradează. Actorul suferă de o boală fără leac

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se degradează. Actorul suferă de o boală fără leac

06 sept. 2023, 10:16,
în Cultural

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se degradează din cauza bolii pe care o are. În luna februarie a anului 2023, după ce a primit inițial diagnosticul de afazie, o tulburare a vorbirii care afectează exprimarea sau înțelegerea limbajului vorbit sau scris.

Ulterior s-a descoperit că Bruce Willis suferă, de fapt, de demență frontotemporală.

Familia actorului din „Die Hard” a confirmat că aceasta se confruntă cu demența frontotemporală (FTD), o afecțiune neurologică gravă care afectează în special lobii frontali și temporali ai creierului, având un impact asupra personalității, comportamentului și proceselor de limbaj, conform informațiilor publicate. de OpenSkyNews.

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se degradează

Familia actorului a discutat despre această boală într-o declarație acordată Asociației pentru Degenerarea Frontotemporală, explicând evoluția bolii și dificultățile cu care se confruntă Bruce Willis.

Demența frontotemporală, de care suferă Bruce Willis, nu poate fi tratată, deoarece este o boală degenerativă, iar familia sa dorește doar să-i ofere o „viață demnă” acum.

Această afecțiune este una dintre cele mai comune forme de demență la persoanele sub 60 de ani. Anual, sunt raportate aproximativ un milion de noi cazuri la nivel mondial și, din păcate, ca în orice boală degenerativă, daunele sunt ireversibile.

Emma Heming Willis, sprijin neclintit pentru actor

Emma Heming Willis, a doua soție a lui Bruce Willis, a fost un sprijin de neclintit pentru aceasta în această călătorie dificilă. Ea participă activ la seminarii și conferințe despre FTD pentru a fi mereu la curent cu informații relevante.

Pe Instagram, ține urmăritorii la curent cu progresul soțului său și împărtășește gândurile sale despre evoluția stării lui. Postările sale includ adesea imagini cu celebrul actor în diverse situații, evidențiind micile progrese. Rumer Willis a fost mereu alături de tatăl său în această muncă dificilă pe care actorul o depune.

Ea a făcut public diagnosticul tatălui său și recent a împărtășit o fotografie cu el ținându-și nepoțica în brațe. Aceasta este fiica pe care Bruce Willis o are din căsătoria cu Demi Moore.

„Deși acest lucru nu ar fi putut fi mai departe de adevăr, creierul meu de adolescentă s-a torturat zile la rând cu un raționament greșit: nu sunt suficient de frumoasă pentru mama, nu sunt suficient de interesantă pentru tata”, a scris Tallulah Willis, fiica cea mică care se confruntă ea însăși cu o tulburare dismorfică a corpului.

Din nefericire starea de sănătate a lui Bruce Willis se degradează pe zi ce trece, iar familia a rămas singurul lui sprijin.

Cu o carieră de invidiat, celebrul actor este nevoit acum să lupte din toate puterile cu teribila boală.

Comentarii
  • Abureli: a fost folosit de Cabala ca sa joace rolul unui guvernator pana sa-i faca acelui o clona, si acum este pe cale sa fie arestat ca multi alti actori de la Holywood care stau dupa gratii de mult timp.
    Unii au fost executati prin spanzurare sau cu injectie letala, cum a fost executat Tom Hanks acum doi ani – cel care a primit ,,Zmeura…” pentru cel mai prost rol este o clona a satanistului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *