Prima pagină » Radio » Actualitate » Starea de sănătate a lui Bruce Willis, în evoluție negativă. Starul, omagiat de marii actori de la Hollywood

Starea de sănătate a lui Bruce Willis, în evoluție negativă. Starul, omagiat de marii actori de la Hollywood

31 mai 2023, 13:51,
BZI.ro, în Radio

Starea de sănătate a lui Bruce Willis este în evoluție negativă, după ce anul trecut fusese diagnosticat cu afazie, iar primăvara aceasta cu demență. Vedeta filmelor de acțiune s-a retras din activitate în 2022, în prezent trăind înconjurat de familie și cei dragi. Recent, Arnold Schwarzenegger a avut numai cuvinte de laudă la adresa celui alături de care a jucat în franciza „The Expendables”.

Hollywood-ul este alături de Bruce Willis, după ce gigantul filmelor de acțiune s-a retras din actorie, fiind diagnosticat cu demență frontotemporală. Coleg de platou cu Willis în cunoscuta franciza The Expendables, nu mai puțin celebrul Arnold Schwarzenegger a vorbit la superlativ, cum altfel, despre cel supranumit „Unbreakable”.

Starea de sănătate a lui Bruce Willis, în evoluție negativă

Diagnosticat cu afazie și apoi cu demență frontotemporală, Bruce Willis s-a retras din actorie lăsând în urmă multă tristețe în rândul fanilor săi, dar și a foștilor săi colegi de film. Unul dintre nenumărații lui parteneri celebri, Arnold Schwarzenegger a împărtășit câteva cuvinte frumoase pentru imensul star hollywoodian.

Anul trecut, familia actorului din „Die Hard” a declarat că acesta „se va retrage” din actorie în urma diagnosticului de afazie. Într-o actualizare ulterioară, familia sa a împărtășit că starea sa a progresat, Bruce Willis fiind diagnosticat cu demență frontotemporală.

Ultimele informații cu privire la starea vedetei sunt destul de sumbre, existând temeri că sfârșitul acestuia ar fi aproape. Și aceasta deoarece boala actorului, care este incurabilă, a progresat foarte mult, fiind aproape de faza terminală. Astfel, cu fiecare zi ce trece, familia lui Bruce Willis este tot mai unită și mai iubitoare în jurul starului.

Bruce Willis, omagiat de Arnold Schwarzenegger

Un alt titan al filmelor de acțiune, Arnold Schwarzenegger, a împărtășit câteva cuvinte frumoase despre Bruce Willis. În timp ce vorbea cu CinemaBlend despre noua sa comedie de acțiune de pe Netflix, „FUBAR”, Schwarzenegger a făcut o paranteză și a vorbit și despre Bruce Willis. Acesta a ținut să reflecteze la moștenirea de la Hollywood a colegului său din „Expendables”.

„Cred că este fantastic. El a fost, întotdeauna, de ani și ani de zile, este un star uriaș, uriaș. Și cred că va fi mereu ținut minte ca o mare, mare vedetă. Și un om bun. Am înțeles că, în condițiile în care se afla, din punct de vedere al sănătății, a trebuit să se retragă. Dar, în general, știți, nu ne retragem niciodată cu adevărat. Eroii de acțiune se reîncarcă”, a spus „Arnie”, în vârstă de 75 de ani, despre Bruce Willis.

Cele două legende ale actoriei și-au unit forțele pentru prima dată lucrând împreună la lanțul de restaurante Planet Hollywood. Apoi au jucat unul alături de celălalt în franciza „The Expendables”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *