Prima pagină » Actualitate » Starea de sănătate a lui Biden, infectat cu coronavirus, s-a îmbunătățit
Starea de sănătate a lui Biden, infectat cu coronavirus, s-a îmbunătățit

Starea de sănătate a lui Biden, infectat cu coronavirus, s-a îmbunătățit

22 iul. 2022, 22:16,
BZI.ro, în Actualitate

Starea de sănătate a președintelui american Joe Biden s-a îmbunătățit de când a fost depistat pozitiv la testul Covid joi, a anunțat vineri medicul său personal, într-o scrisoare publicată de Casa Albă, potrivit Le Figaro.

„Simptomele sale s-au ameliorat”, a scris doctorul Kevin O’Connor, precizând că liderul în vârstă de 79 de ani a avut o febră foarte scăzută de 37,4 grade în noaptea de joi spre vineri.

Joe Biden continuă să se confrunte cu oboseală, nas care curge și o tuse ocazională, a precizat medicul. Joe Biden a primit o vaccinare completă împotriva Covid-19, cu două doze de rapel, a declarat doctorul O’Connor, astfel că se așteaptă ca președintele să „răspundă bine” la infecția virală.

„Președintele tolerează bine tratamentul”, a adăugat el, referindu-se la pastila anti-Covid de la Pfizer, paxlovid, pe care i-a prescris-o lui Joe Biden. Potrivit doctorului O’Connor, democratul, care lucrează în izolare la Casa Albă, primește, de asemenea, paracetamol și folosește un inhalator pentru a administra medicamente bronhodilatatoare, dacă este necesar.

Joe Biden a fost testat pozitiv pentru Covid-19

În urmă cu o zi, președintele Biden a fost testat pozitiv pentru COVID-19. El este complet vaccinat și prezintă simptome foarte ușoare. Președintelui a început să îi fie administrat Paxlovid. În conformitate cu recomandările CDC, acesta se va izola la Casa Albă și va continua să își îndeplinească pe deplin toate îndatoririle în această perioadă, potrivit unui comunicat emis de Casa Alba.

În conformitate cu protocolul Casei Albe pentru cazurile pozitive de COVID, care depășește recomandările CDC, el va continua să lucreze în izolare până când va avea un rezultat negativ. După ce va fi testat negativ, el își va relua activitatea în persoană.

Dintr-o abundență de transparență, Casa Albă va furniza zilnic informații actualizate cu privire la starea președintelui, pe măsură ce acesta continuă să își îndeplinească pe deplin îndatoririle funcției în timp ce se află în izolare.

Comentarii
  • Si cu Cancerul cum ramane ? I-a trecut deodata ?

    Toate astea inseamna ca va fi arestat, judecat si executat, asa cum s-a intamplat cu toti despre care presa vanduta a scris ca desi erau vaccinati s-au imbolnavit de Covid, adica s-au facut bine si apoi au murit prin spanzuratoare.
    Acum ii rezolva mai repede cu un glonte in cap.

    Aceslasi tradament il vor avea si slugile: politrucii, mancatorii de kk din Mass-media, medicii criminali, etc.

    Luna August va fi foarte firebine.Va veti convinge singuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *