Prima pagină » International » Stare de urgenţă în Rusia după ce zeci de mii de tone de motorină s-au scurs într-un rău din Cercul polar artic – VIDEO
Stare de urgenţă în Rusia după ce zeci de mii de tone de motorină s-au scurs într-un rău din Cercul polar artic - VIDEO

Stare de urgenţă în Rusia după ce zeci de mii de tone de motorină s-au scurs într-un rău din Cercul polar artic – VIDEO

04 iun. 2020, 10:10,
în International

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei a declarat stare de urgenţă în Rusia după un dezastru ecologic de proporţii uriaşe.

Zeci de mii de tone de motorină s-au scurs într-un râu aflat în cercul polar artic.

Vladimir puţin a decretat stare de urgenţă! Scurgerea este un dezastru ecologic

Vladimir Putin a decretat stare de urgenţă după ce în Cercul Polar artic s-au scurt peste 20.000 de tone de motorină. Conform BBC, scurgerea s-a produs după ce un rezervor de combustibil a cedat, vineri. Centrală era una electrică şi funcţiona lângă oraşul siberian Norilsk. Situația a apărut pe social media și apoi pe masa oficialilor

Stare de urgenţă în Rusia! Vladimir Putin nervos că a aflat la două zile după incident

Liderul Rusiei şi-a arătat nemulţumirea pentru că ar fi aflat de uriaşul dezastru ecologic abia la două zile de la producerea incidentului. Preşedintele Rusiei s-a întrebat retoric „De ce agențiile guvernamentale află abia la două zile după întâmplare?”, l-a întrebat Putin pe șeful centralei electrice, Sergei Lipin.

„Vom afla despre situațiile de urgență de pe rețelele de socializare?”.

Inedit este faptul că şi Guvernatorul regiunii siberiene, Alexander Uşş, a declarat că a aflat şi el de dezastru abia după ce informaţia a apărut pe reţelele de socializare. Nemulţumit de declaraţiile Guvernatorului, Vladimir Putin a ordonat o investigaţie amplă, iar managerul centralei a fost arestat.

Vladimir Putin, liderul suprem din Rusia

Metodele prin care Vladimir Putin controlează Rusia sunt foarte cunoscute. Acesta este socotit a fi liderul suprem din ţară şi puţine persoane sunt cele care îl critică. Desigur, cele care îl critică sfârşesc în închisori sub diverse acuzaţii. Vladimir Putin şi-a arătat intenţia de a organiza o paradă militară în iunie, parada trebuia iniţial să se desfăşoare pe 9 mai. Totuşi, din cauza pandemiei de COVID-19, parada a fost amânată până în iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *