Prima pagină » Actualitate » Stâlpul apărării echipei naționale s-a căsătorit! Cine este și cu ce se ocupă superba lui soție – FOTO

Stâlpul apărării echipei naționale s-a căsătorit! Cine este și cu ce se ocupă superba lui soție – FOTO

18 iul. 2024, 08:28,
în Actualitate

În prima zi a acestui an, Andrei Burcă și-a cerut iubita în căsătorie la Paris. Acum, stâlpul apărării echipei naționale s-a căsătorit. Andrei Burcă și Mara Iulia Cîmpean au ajuns acum să-și jure iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu. Fotbalistul devine, așadar, al treilea component al naționalei de la EURO 2024 care se căsătorește în această vară, după Denis Drăguș și Ianis Hagi.

Stâlpul apărării echipei naționale s-a căsătorit

Andrei Burcă, în vârstă de 31 de ani, s-a căsătorit cu Mara Iulia Cîmpean, de profesie avocat. La începutul anului, Mara Iulia a postat pe Instagram o fotografie alb-negru în care Andrei o ține de mână, evidențiind inelul de logodnă. Andrei Burcă este al al treilea component al naționalei de la EURO 2024 care se căsătorește în această vară, după Denis Drăguș și Ianis Hagi.

În postare, tânăra și-a exprimat entuziasmul pentru viitorul alături de Andrei.

„Abia aștept să-mi petrec restul vieții cu tine”, a scris Maia Iulia.

Andrei și Maria Iulia au fost creștinați de Ionuț Rus și soția lui, acesta fiind nimeni altul decât cumnatul Vlăduței Lupău.

Andrei Burcă şi-a schimbat, recent, şi echipa. El s-a transferat de la Al-Okhdoud, din Arabia Saudită, la FC Baniyas, din Emiratele Arabe Unite. Mara Iulia Cîmpean a locuit cu Andrei Burcă în Arabia Saudită, iar acum, cel mai probabil, îl va urma în Emirate.

Stoperul român a fost prezentat, recent, la noua sa echipă, FC Baniyas.

„Salut, Andrei, ești pregătit să te alături familiei Baniyas?”, a fost întrebat fundaşul Naţionalei.

„Sunt pregătit!”, a răspuns acesta, sigur pe el.

Andrei Burcă este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 3 milioane de euro. El a fost integralist în toate meciurile naţionalei de la EURO 2024.

Un milion de euro le-a plătit Al-Okhdood celor de la CFR Cluj în vara anului 2023 pentru transferul lui Andrei Burcă. Acesta a jucat 29 de meciuri la Al-Okhdood și a reușit șase goluri și o pasă decisivă.

Mesajul transmis după eliminarea de la Euro 2024

Andrei Burcă a transmis un mesaj de luptă după eliminarea României de la EURO 2024. Fundaşul central al lui Edi Iordănescu le-a mulţumit fanilor pentru atmosfera făcută pe toată durata turneului final.

România a câştigat grupa E de la EURO 2024, dar a fost oprită de Olanda în optimile de finală.

„O seară tristă pentru noi, le mulţumim fanilor pentru că au fost senzaţionali pe toată durata acestui turneu. Ne bucurăm că am reuşit să ieşim din grupă de pe primul loc. Am jucat bine în primele 15 minute, a venit acel gol la prima fază a lor. Ne-au destabilizat.

Am încercat, pentru România joc orice e posibil. Suntem dezamăgiţi, dar în acelaşi timp… mă încearcă multe sentimente acum, ne-am dorit foarte mult. Acesta este nivelul, ne-am bătut de la egal la egal cu toată lumea. Trebuie să nu mai mergem din 8 în 8 ani la turneele finale, să învăţăm din acest turneu final şi să căpătăm experienţă. Fanilor le transmit că ei au fost jucătorul numărul 1, când îi avem alături putem face lucruri măreţe”, declara Andrei Burcă după eliminarea României în optimile de finală ale EURO 2024.

Acum, stâlpul apărării echipei naționale s-a căsătorit cu Mara Iulia Cîmpean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *