Prima pagină » Local » Staff-ul lui Mario Fresh implicat într-un grav accident rutier la Iași. Artistul a avut aseară concert într-un club din zona centrală – EXCLUSIV VIDEO
Staff-ul lui Mario Fresh implicat într-un grav accident rutier la Iași. Artistul a avut aseară concert într-un club din zona centrală - EXCLUSIV VIDEO

Staff-ul lui Mario Fresh implicat într-un grav accident rutier la Iași. Artistul a avut aseară concert într-un club din zona centrală – EXCLUSIV VIDEO

09 mart. 2024, 11:07, 8 ,
în Local

O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

Accidentul s-a produs astăzi în CUG. Întregul moment a fost surprins de camerele de supraveghere.

Un autoturism s-a răsturnat și a ajuns în curtea Bisericii „Înălțarea Domnului” din capăt CUG.

Cauza incidentului auto este virajul interzis la stânga.

Șoferul autoturismului marca Logan a vrut să vireze stânga, deși avea interzisă această manevră, venind dinspre capăt CUG spre Nicolina, astfel a fost acroșat de autoturismul marca Volkswagen.

În duba marca Volkswagen se afla staff-ul lui Mario Fresh. Aceștia au avut ieri noapte, concert în Skin.

„La data de 09.03.2024, ora 09.45, poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident rutier produs pe șoseaua Nicolina din municipiul Iași.

La fața locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 64 de ani, din Iași, în timp ce conducea un autoturism dinspre comuna Ciurea spre Iași, la momentul schimbării direcției de mers a fost lovit de un alt autovehicul care circula din sens opus.

În urma impactului cele două autoturisme au fost proiectate în gardul unei biserici din zonă, fiind lovit și un pieton (femeie) care se afla pe trotuar.

În accident au fost rănite 2 persoane (șoferul primului autoturism și pietonul) care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați alcooltest, stabilindu-se faptul că șoferul celui de-al doilea autovehicul implicat în incident (bărbat de 42 de ani, din municipiul București) avea o alcoolemie de 0.23 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate sanitară în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Iași.

Comentarii
  • la facut praf pe uberist! clientul cred ca e zob!

  • Vinovati sunt ambii soferi

    Duba avea viteza, culpa e comuna

  • Ai luat carnetul prin Senegal??

  • Este de vina cel cu Loganul ca a intors unde virajul la stanga era interzis , inca conform comunicatului ipj , soferul cocalarului din Bucuresti avea 0.23 alcolemie …Deci au belit-o amandoi…

  • Uberistii trebuie interzisi si shingiuti la piele….

  • Duba avea viteza exagerata, excesiva acolo unde ar fi trebuit sa circule cu viteza redusa fiind semafor ( presupun ca a vrut sa forteze galbenul de la semafor de a accelerat in asa hal ), trecere de pietoni, intersectie si altfel ar fi putut evita accidentul, chiar daca ala cu loganul a gresit.
    De fapt, ala cu loganul sa uitat in aceea parte si a vazut ca ala cu duba este foarte departe de el si a trecut, negandind ca vine atat de tare spre o intersectie.
    Ala cu duba venind extrem de tare nici nu l-a vazut pe ala cu loganul pentru ca nu a oprit deloc si nici nu mai avea cum sa mai opreasca.
    Pacat de ambii, dar mai ales pacat de femeia de pe trotuar.

  • Prosti.. si daca avea viteza ce?… ala cu loganul ce cauta acolo .. avea interzis!!!

  • Halal artisti

    Mda ei au avut concert, au baut si dupa, hai sa plecam. Cam asa sta treaba cu “artistii cantareti”. 🥲

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
04 octombrie 2024
04 octombrie 2024